Ingyenes kiszállítás 51199 Ft  felett
Ingyenes kiszállítás 51199 Ft felett
Visszatérítés 30 nap
Visszatérítés 30 nap
Több mint 17000 termék
Több mint 17000 termék

Paddle ütő Pro's Pro Cyclone

35 740 Ft
Gyártói kód: X111
Vásárolj és spórolj a
Hűségprogrammal
Csomagfeladás: 48 órán belül
Elérhető mennyiség:
3 db

Pro's Pro Cyclone

35 740 Ft Pro's Pro Cyclone
    ST87766
Pro's Pro Cyclone - Kiegyensúlyozott teljesítmény és kényelem Fedezze fel az erő és a kényelem...több

Pro's Pro Cyclone - Kiegyensúlyozott teljesítmény és kényelem

Fedezze fel az erő és a kényelem tökéletes keverékét a Pro's Pro Cyclone padel ütővel. Egyedi összetételét úgy tervezték, hogy alkalmazkodjon a kezdő és a szabadidős teniszezők speciális igényeihez.

Dinamikus kialakítás és teljesítmény

A Pro's Pro Cyclone lenyűgöző fekete színével a stílus és a teljesítmény szimbólumaként tűnik ki. Szakszerűen megtervezett karbon- és üvegszálas vázának köszönhetően az erő és az irányítás szilárd keverékét nyújtja. Ez a gondos kompozit kialakítás lenyűgöző tartósságot kínál, hogy ellenálljon az erőteljes játéknak, miközben kiváló kényelmet biztosít.

Kiváló anyagszerkezet

A Pro's Pro Cyclone ütő szénszálas vázzal büszkélkedhet, amely ideális egyensúlyt biztosít a merevség és a rugalmasság között, biztosítva a megfelelő erő-irányítás arányt. A külső üvegszálas réteggel körbetekert ütőfelület szilárd ütéscsillapítást biztosít, hogy csökkentse a kéz megterhelését, így könnyed, kényelmes játékot biztosít az egész játék során.

Tartozékok a nagyobb biztonságért

Az ütőhöz egy erős csuklópánt tartozik a további biztonság érdekében. Ez az átgondoltan mellékelt kiegészítő biztosítja, hogy intenzív ütésváltások és erőteljes ütések közben is biztonságosan tartsa az ütőt, csökkentve a véletlen elcsúszás vagy leesés esélyét.

Termék szám: ST87766
Termékkód: X111
Anyag: üveggyapot szénrost
Tasak: nem
Fő szín: fekete
A megrendelésed egy uniós bejegyzett társaság nevében helyezed el, így a boltunkban a megrendelés árai ÁFA nélkül jelennek meg. A megrendelés leadása után kapott számlán 0% -os ÁFÁ lesz feltüntetve az árukra.