Ingyenes kiszállítás 51199 Ft  felett
Ingyenes kiszállítás 51199 Ft felett
Visszatérítés 30 nap
Visszatérítés 30 nap
Több mint 17000 termék
Több mint 17000 termék

Paddle ütő Pro's Pro Challenger

35 740 Ft
Gyártói kód: X110
Vásárolj és spórolj a
Hűségprogrammal
Csomagfeladás: 48 órán belül
Elérhető mennyiség:
3 db

Pro's Pro Challenger

35 740 Ft Pro's Pro Challenger
    ST87765
Pro's Pro Challenger - Engedje szabadjára a bennünk rejlő bajnokot A Pro's Pro Challenger...több

Pro's Pro Challenger - Engedje szabadjára a bennünk rejlő bajnokot

A Pro's Pro Challenger padel ütőről

Ha az erő és a kényelem optimális keverékét keresi, kezdje vagy fokozza sportolói útját a Pro's Pro Challenger padel ütővel. Ez az ütő a kezdők és a szabadidős játékosok számára egyaránt megfelel, és minden lehetőséget biztosít a jutalmazó játékélményhez, amelyet úgy terveztek, hogy újra és újra fokozza a teljesítményét.

Nagy sűrűségű építőanyag

A Pro's Pro Challenger megbízható karbon és üvegszálas anyagokból készült. A szénszálak szilárdságát felölelve a váz stabil és ütéselnyelő játékot biztosít. Eközben az üvegszálas réteg megemeli a tartósságát és további rugalmasságot biztosít.

Tartalmazott csuklópánt

A padel játékosok számára fontos funkció a Pro's Pro Challengerhez mellékelt védő csuklópánt. Ez a funkció biztosítja, hogy mindig, még a játék nagy intenzitású pillanataiban is megőrizze az irányítást az ütője felett, biztosítva ezzel a biztonságot és a magabiztosságot a pályán.

Kifinomult fekete dizájn

A Pro's Pro Challenger ízléses, megingathatatlan fekete színben artikulált, a Pro's Pro Challenger keménységet és kifinomultságot sugároz. A magas funkcionalitás fenntartása mellett az ütő esztétikája minden bizonnyal magára vonzza a lelkes ellenfelek tekintetét, és extra előnyt ad a játékodhoz.

Termék szám: ST87765
Termékkód: X110
Anyag: üveggyapot szénrost
Tasak: nem
Fő szín: fekete
A megrendelésed egy uniós bejegyzett társaság nevében helyezed el, így a boltunkban a megrendelés árai ÁFA nélkül jelennek meg. A megrendelés leadása után kapott számlán 0% -os ÁFÁ lesz feltüntetve az árukra.