Az ajánlott fogyasztói ár
Elérhető mennyiség: |
4+ db |
Babolat Team All Court - 18 x 4B
Az ajánlott fogyasztói ár
Elérhető mennyiség: |
4+ db |
Babolat Team All Court - 18 x 4B
A korábban Babolat French Open All Court néven ismert Babolat TEAM ALL COURT teniszlabdák fenntartják ugyanazt a minőséget és dinamizmust, amely a Babolat márka szinonimája, csak most új névvel és felfrissített csomagolással. Ezek az optimális irányíthatóságra és tartósságra tervezett teniszlabdák kiváló játékot ígérnek minden pályafelületen.
A Babolat TEAM ALL COURT teniszlabdák közepes pattogási szinttel rendelkeznek. Ez biztosítja, hogy a labdák ne legyenek sem túl kemények, sem túl dinamikusak, ami elősegíti a hosszabb cseréket és kihívásokat, és kontrolláltabb, stratégiai játékot biztosít a játékosoknak.
A Babolat TEAM ALL COURT teniszlabdákat a Nemzetközi Tenisz Szövetség (ITF) tesztelte, jóváhagyta és tanúsította. Ez a minősítés a labdák magas szintű minőségét és teljesítményét igazolja.
Termék szám: | ST70779 |
Csomagolás (darabszám): | 72 |
A labda típusa: | nyomás alatt |
A funkcionális sütik feltétlenül szükségesek a webáruház működéséhez. Ezek a sütik egy egyedi, véletlenszerű azonosítót rendelnek a böngészőjéhez, hogy az Ön akadálytalan vásárlási élménye többszöri oldalmegtekintés esetén is garantált legyen.
A marketing sütiket arra használják, hogy a weboldalon célzott és személyre szabott hirdetéseket helyezzenek el több oldalmegtekintés és böngésző munkamenet során.
A nyomkövető sütik segítenek az üzlet üzemeltetőjének abban, hogy információkat gyűjtsön és értékeljen a felhasználók viselkedéséről a weboldalon.
Ezeket a sütiket arra használják, hogy információkat gyűjtsenek és dolgozzanak fel a weboldal felhasználók általi használatáról, hogy később más kontextusban személyre szabhassák a reklámot és/vagy a tartalmat.
A szolgáltatási sütiket arra használják, hogy a felhasználó számára további ajánlatokat (pl. élő chateket) nyújtsanak a weboldalon. Az ilyen szolgáltatási sütik segítségével kapott információk a weboldal elemzése céljából tovább feldolgozhatók.