Ingyenes kiszállítás 51199 Ft  felett
Ingyenes kiszállítás 51199 Ft felett
Visszatérítés 30 nap
Visszatérítés 30 nap
Több mint 17000 termék
Több mint 17000 termék

Rezgéscsillapító Babolat Vamos Damp 2P - rose

3 850 Ft

Az ajánlott fogyasztói ár

3 490 Ft Megtakarítás 9 %
Gyártói kód: 700123-100
Vásárolj és spórolj a
Hűségprogrammal
Csomagfeladás: 48 órán belül
Elérhető mennyiség:
4+ db

Babolat Vamos Damp 2P - rose

TÖBBET OLCSÓBBAN:
Mennyiség Egységár
tól/től 3 db 3 250 Ft
3 490 Ft Babolat Vamos Damp 2P - rose
    ST93236
Babolat Vamos Damp 2P - Rose Merülj el a teniszjátékod egy teljesen új módjában a Babolat...több

Babolat Vamos Damp 2P - Rose

Merülj el a teniszjátékod egy teljesen új módjában a Babolat Vamos Damp 2P-vel - lélegzetelállítóan lenyűgöző rózsaszínben. A sportfelszerelések megbízható vezetői által hozott, aprólékosan kidolgozott csillapítók a precizitás maximalizálása és a kéz megterhelésének minimalizálása érdekében.

Kiváló minőségű Vibrastopok

A Babolat Vamos Damp 2P egy olyan vibrastop szett, amelyet kifejezetten rezgéscsillapításra tervezett, rendkívül rugalmas és tartós anyagból készítettek. Ezek a vibrastopok az ütő két fő húrját fedik le, így minden egyes alkalommal tiszta, magabiztos és stresszmentes lendítést biztosítanak.

Ideális minden teniszrajongó számára

Akár kezdő teniszező vagy, akár profi, vagy csak valaki, aki szereti a laza játékot, a Babolat Vamos Damp 2P (rózsaszín) tökéletes számodra. Ezeket a vibrációs fékeket úgy tervezték, hogy egyszerűek legyenek a könnyű felszereléshez és eltávolításhoz, de elég hatalmasak ahhoz, hogy figyelemre méltóan fokozzák az ütőd teljesítményét. Lépj magabiztosan bármelyik teniszpályára ezekkel a vibrastopokkal, tudva, hogy egy abszolút teljesítményre és kényelemre tervezett termékkel van dolgod.

Termék szám: ST93236
Termékkód: 700123-100
Rezgéscsillapítók száma: 2
Fő szín: rózsaszín
A legkeresettebb Rafael Nadal
A megrendelésed egy uniós bejegyzett társaság nevében helyezed el, így a boltunkban a megrendelés árai ÁFA nélkül jelennek meg. A megrendelés leadása után kapott számlán 0% -os ÁFÁ lesz feltüntetve az árukra.