Ingyenes kiszállítás 51199 Ft  felett
Ingyenes kiszállítás 51199 Ft felett
Visszatérítés 30 nap
Visszatérítés 30 nap
Több mint 17000 termék
Több mint 17000 termék

Overgrip Bullpadel HaC Overgrip GB 1201 3P - Fekete

3 300 Ft

Az ajánlott fogyasztói ár

3 020 Ft Megtakarítás 8 %
Markolat tapadás: száraz
Fésű: Igen
Gyártói kód: 478670-005
Vásárolj és spórolj a
Hűségprogrammal
Csomagfeladás: 72 órán belül
variánsok:
Overgrip Bullpadel HaC Overgrip GB 1201 3P - Rózsaszín
Bullpadel HaC Overgrip GB 1201 3P - Rózsaszín
több
Elérhető mennyiség:
4+ db

Bullpadel HaC Overgrip GB 1201 3P - Fekete

TÖBBET OLCSÓBBAN:
Mennyiség Egységár
tól/től 3 db 2 810 Ft
3 020 Ft Bullpadel HaC Overgrip GB 1201 3P - Fekete
    ST77367
Fokozza a markolatát a Bullpadel HaC Overgrip GB 1201 3P - Negro-val A Bullpadel HaC Overgrip...több

Fokozza a markolatát a Bullpadel HaC Overgrip GB 1201 3P - Negro-val

A Bullpadel HaC Overgrip GB 1201 3P játékmegváltó innovációt hoz a tenyerébe. Ez a prémium minőségű overgrip, amely a fekete (negro) színben pompázik, egyesíti a teljesítményt, a funkcionalitást és a stílust egy kiváló minőségű csomagban. Sőt, aprólékosan megtervezett jellemzői a legjobbat hozzák ki a felszereléséből anélkül, hogy megváltoztatnák annak alapvető tulajdonságait.

Prémium kialakítás és anyag

A Bullpadel HaC Overgrip a legapróbb részletekre is odafigyelve készült. Könnyű kialakítása minimális súlytöbbletet kínál, biztosítva, hogy ütője megőrizze eredeti tulajdonságait. Gondosan kalibrált vastagsággal is büszkélkedhet, amely éppen a megfelelő mennyiségű párnázottságot adja hozzá a kényelem és az irányíthatóság optimális egyensúlyához.

Fejlett nedvességelnyelés

Ennek a markolatnak az ereje az innovatív perforált kialakításában is rejlik. Ezek a stratégiailag elhelyezett perforációk kiválóan elnyelik a nedvességet, így a felület még a legintenzívebb mérkőzések során is szárazon marad. Ennek eredményeképpen a játékosok hosszabb ideig élvezhetik a biztonságos fogást, elősegítve a maximális kontrollt és pontosságot az ütéseikben.

Kényelmes csomag

A Bullpadel HaC Overgrip GB 1201 3P - negro minden csomagja három overgripet tartalmaz, így kiváló értéket kínál mind az amatőr, mind a profi játékosok számára. Akár a játék közepén váltasz markolatot, akár tartalékként tartod őket, ez a termék páratlan kényelmet kínál.

Száraz tapintású textúra

Kivételes nedvességelvezető képessége ellenére a Bullpadel HaC Overgrip megőrizte száraz tapintású textúráját. Ez a minőség csúszásmentes felületet kínál, így a játékosok számára konzisztens fogást biztosít.

A termék részletei

  • Fő szín: Fekete (Negro)
  • Perforált: Igen
  • Markolat textúra: Száraz tapintású
  • Fogantyúk száma: 3
  • Terméktípus: Overgrip
  • Gyártói kód: Gyártói kód: Gyártói kód: Gyártói kód: Gyártói kód: 478670-005

Termék szám: ST77367
Termékkód: 478670-005
Szín: Fekete
Markolat tapadás: száraz
Fésű: Igen
Felső gripek száma: 3
Hogyan válassz tenisz gripet? A legkisebb részletek is nagyon fontos szerepet játszanak a...több
Hogyan válassz tenisz gripet?

Hogyan válassz tenisz gripet?

A legkisebb részletek is nagyon fontos szerepet játszanak a teniszben. Ezen részletek egyike a helyes és tiszta fogás. Megkülönböztetünk cseregripeket (alapgripeket) és felső gripeket (overgripeket). Az alapgrip az új ütőkön van, amikor megvásárlod őket. Műanyagból vagy bőrből készülnek, vastagságuk körülbelül 2 mm. Fő funkciójuk: felszívódás, kényelem, tapadás. A felső gripek vékonyabbak, vastagságuk 0,4-0,7 mm körül van. A játékos preferenciáitól és a tapadás mértékétől függően ezek az alapgripekre kerülnek rá. A nedvesebb felső gripeket a jó, magabiztos fogású játékosok, míg a szárazabb felső gripeket a jobban izzadásra hajlamos játékosok használják. Kissé megvastagítják az ütő markolatát, a ráhelyezés módjától és az erősségétől függően. A felső gripeket ki kell cserélni, ha elveszítik alaptulajdonságaikat, vagy láthatóan koszosak lesznek.

A megrendelésed egy uniós bejegyzett társaság nevében helyezed el, így a boltunkban a megrendelés árai ÁFA nélkül jelennek meg. A megrendelés leadása után kapott számlán 0% -os ÁFÁ lesz feltüntetve az árukra.