Ingyenes kiszállítás 51199 Ft  felett
Ingyenes kiszállítás 51199 Ft felett
Visszatérítés 30 nap
Visszatérítés 30 nap
Több mint 17000 termék
Több mint 17000 termék

Tenisz markolat - csere Pro's Pro Basic Grip B 110 1P - Kék

1 800 Ft
Markolat tapadás: nedves
Markolat vastagsága (mm): 1,60
Fésű: nem
Gyártói kód: G221C
Vásárolj és spórolj a
Hűségprogrammal
Csomagfeladás: 72 órán belül
variánsok:
Tenisz markolat - csere Pro's Pro Basic Grip B 110 1P - Fekete
Pro's Pro Basic Grip B 110 1P - Fekete
Tenisz markolat - csere Pro's Pro Basic Grip B 110 1P - Fehér
Pro's Pro Basic Grip B 110 1P - Fehér
több
Elérhető mennyiség:
4+ db

Pro's Pro Basic Grip B 110 1P - Kék

TÖBBET OLCSÓBBAN:
Mennyiség Egységár
tól/től 3 db 1 680 Ft
1 800 Ft Pro's Pro Basic Grip B 110 1P - Kék
    ST78386
A Pro's Pro Basic Grip B 110 1P - hellbla leírása Tapasztalja meg a teljesítmény és a minőség...több

A Pro's Pro Basic Grip B 110 1P - hellbla leírása

Tapasztalja meg a teljesítmény és a minőség egy teljesen új szintjét a Pro's Pro Basic Grip B 110 1P - hellbla segítségével. Ez az alap markolatcsomagolás tökéletes mindazok számára, akik egy kivételes, megbízható és költséghatékony megoldást keresnek teniszütőjük vagy bármely hasonló sporteszközük korszerűsítésére.

Kiváló tapadás

Egyik feltűnő tulajdonsága a nedves ragacsos textúra. Ez a nedvességtartalmú ragacsosság garantálja a kiváló tapadást az ütődhöz, szilárd és stabil fogást biztosítva a játék során. Bízhatsz benne, hogy a környezeti körülményektől függetlenül nem csúszik ki a kezedből a kritikus pillanatokban.

Kiváló minőségű anyag

A Pro's Pro Basic Grip B 110 1P - hellbla alapmarkolat olyan szintetikus anyagokból készült, amelyek tartósságukról és rugalmasságukról ismertek. Úgy tervezték, hogy ellenálljon a nagy igénybevételnek és a durva játéknak, biztosítva Önt arról, hogy nem csak esztétikus kiegészítője lesz sportfelszerelésének - az idő próbáját is ki fogja állni.

Termék szám: ST78386
Felső gripek száma: 1
Markolat tapadás: nedves
Anyag: szintetikus
Termékkód: G221C
Szín: Kék
Markolat vastagsága (mm): 1,60
Fésű: nem
Hogyan válassz tenisz gripet? A legkisebb részletek is nagyon fontos szerepet játszanak a...több
Hogyan válassz tenisz gripet?

Hogyan válassz tenisz gripet?

A legkisebb részletek is nagyon fontos szerepet játszanak a teniszben. Ezen részletek egyike a helyes és tiszta fogás. Megkülönböztetünk cseregripeket (alapgripeket) és felső gripeket (overgripeket). Az alapgrip az új ütőkön van, amikor megvásárlod őket. Műanyagból vagy bőrből készülnek, vastagságuk körülbelül 2 mm. Fő funkciójuk: felszívódás, kényelem, tapadás. A felső gripek vékonyabbak, vastagságuk 0,4-0,7 mm körül van. A játékos preferenciáitól és a tapadás mértékétől függően ezek az alapgripekre kerülnek rá. A nedvesebb felső gripeket a jó, magabiztos fogású játékosok, míg a szárazabb felső gripeket a jobban izzadásra hajlamos játékosok használják. Kissé megvastagítják az ütő markolatát, a ráhelyezés módjától és az erősségétől függően. A felső gripeket ki kell cserélni, ha elveszítik alaptulajdonságaikat, vagy láthatóan koszosak lesznek.

A megrendelésed egy uniós bejegyzett társaság nevében helyezed el, így a boltunkban a megrendelés árai ÁFA nélkül jelennek meg. A megrendelés leadása után kapott számlán 0% -os ÁFÁ lesz feltüntetve az árukra.