Ingyenes kiszállítás 51199 Ft  felett
Ingyenes kiszállítás 51199 Ft felett
Visszatérítés 30 nap
Visszatérítés 30 nap
Több mint 17000 termék
Több mint 17000 termék

Tenisz markolat - csere Pro's Pro B 70 1P

Utolsó ár: 2 360 Ft
Ez a termék jelenleg nem érhető el, de a következők érdeklehetnek:
Végső ár: 2 360 Ft
Markolat vastagsága (mm): 1,75
Fésű: Igen
Vásárolj és spórolj a
Hűségprogrammal
A termék nem érhető el
TÖBBET OLCSÓBBAN:
Mennyiség Egységár
tól/től 3 db 2 200 Ft
Ez a termék jelenleg nem érhető el, de a következők érdeklehetnek:
NEKED KIVÁLASZTVA
2 360 Ft Pro's Pro B 70 1P
    ST16081
Pro's Pro B70 teniszmarkolat (1 db) Bemutatjuk a Pro's Pro B70 Tennis Overgrip-et, amely a...több

Pro's Pro B70 teniszmarkolat (1 db)

Bemutatjuk a Pro's Pro B70 Tennis Overgrip-et, amely a kényelem, az irányíthatóság és a tartósság tökéletes keverékét ötvözi. Ez a lenyűgöző, eredeti metálarany színben fürdő markáns, mégis elegáns kijelentést mutat, amely minden játékban megemeli a teljesítményét.

Kiváló felületi irányítás

A kiváló minőségű, mikrodombornyomásos csúszásgátló felülettel készült Pro's Pro B70 kiváló fogást, haptikus visszajelzést és az ütő irányítását garantálja minden körülmények között. Függetlenül a játékstílusától, kétségtelenül értékelni fogja ennek az elit szintű tenisz overgripnek az egyenletes kontrollját.

Szuper abszorbens és rezgéscsillapítás

Legyen szó egy forró nyári napról vagy egy nagy nyomás alatt zajló mérkőzésről, ne hagyja, hogy az izzadás megszakítsa a győzelmi sorozatát. Ezt a teniszborítást úgy tervezték, hogy nagyfokú izzadságelnyelést biztosítson, így keze szárazon marad, és mindig szilárd, megbízható fogást biztosít. Figyelemre méltó, hogy a Pro's Pro B70 a rezgések hatékony csillapítására is szolgál, így kényelmesebb játékélményt nyújt, miközben csökkenti a teniszkönyök kockázatát.

Termék szám: ST16081
Felső gripek száma: 1
Anyag: szintetikus
Fő szín: barna
Markolat vastagsága (mm): 1,75
Fésű: Igen
Hogyan válassz tenisz gripet? A legkisebb részletek is nagyon fontos szerepet játszanak a...több
Hogyan válassz tenisz gripet?

Hogyan válassz tenisz gripet?

A legkisebb részletek is nagyon fontos szerepet játszanak a teniszben. Ezen részletek egyike a helyes és tiszta fogás. Megkülönböztetünk cseregripeket (alapgripeket) és felső gripeket (overgripeket). Az alapgrip az új ütőkön van, amikor megvásárlod őket. Műanyagból vagy bőrből készülnek, vastagságuk körülbelül 2 mm. Fő funkciójuk: felszívódás, kényelem, tapadás. A felső gripek vékonyabbak, vastagságuk 0,4-0,7 mm körül van. A játékos preferenciáitól és a tapadás mértékétől függően ezek az alapgripekre kerülnek rá. A nedvesebb felső gripeket a jó, magabiztos fogású játékosok, míg a szárazabb felső gripeket a jobban izzadásra hajlamos játékosok használják. Kissé megvastagítják az ütő markolatát, a ráhelyezés módjától és az erősségétől függően. A felső gripeket ki kell cserélni, ha elveszítik alaptulajdonságaikat, vagy láthatóan koszosak lesznek.

A megrendelésed egy uniós bejegyzett társaság nevében helyezed el, így a boltunkban a megrendelés árai ÁFA nélkül jelennek meg. A megrendelés leadása után kapott számlán 0% -os ÁFÁ lesz feltüntetve az árukra.