Ingyenes kiszállítás 51199 Ft  felett
Ingyenes kiszállítás 51199 Ft felett
Visszatérítés 30 nap
Visszatérítés 30 nap
Több mint 17000 termék
Több mint 17000 termék

Tenisz markolat - csere MSV Soft Tac Perforated black 1P

Tenisz markolat - csere MSV Soft Tac Perforated black 1P
2 520 Ft
Markolat tapadás: száraz
Markolat vastagsága (mm): 2,00
Fésű: Igen
Vásárolj és spórolj a
Hűségprogrammal
Csomagfeladás: 48 órán belül
variánsok:
Tenisz markolat - csere MSV Soft Tac Perforated white 1P
MSV Soft Tac Perforated white 1P
több
Elérhető mennyiség:
4+ db

MSV Soft Tac Perforated black 1P

TÖBBET OLCSÓBBAN:
Mennyiség Egységár
tól/től 3 db 2 350 Ft
2 520 Ft MSV Soft Tac Perforated black 1P
    ST16023
MSV Soft Tac perforált tenisz markolat (1 db) - Fekete Engedd szabadjára a teljes...több

MSV Soft Tac perforált tenisz markolat (1 db) - Fekete

Engedd szabadjára a teljes potenciálodat a teniszpályán az MSV Soft Tac Perforált tenisz overgrip fekete színű tenisz markolattal. A nagy teljesítményű használatra szakszerűen megtervezett, prémium minőségű alaptakaró a mikroszál és a PU bevonat ideális kombinációjával rendelkezik, hogy rendkívül puha és csúszásmentes fogást biztosítson bármely játékos ütőjének. Az e markolat által biztosított kiváló ütéselnyelés és tartósság segíti a kivételes játékkomfortot, miközben hosszú távú rugalmasságot ígér a tartós versenyjátékhoz.

Kiváló izzadságelnyelés

Az MSV Soft Tac Perforated overgrip egyik megkülönböztető jellemzője a beépített perforáció. Ez a tulajdonság lehetővé teszi a rendkívül hatékony nedvességelvezetést, ezáltal hatékonyan eltávolítja a felesleges izzadságot a markolat felületéről, biztosítva, hogy a legintenzívebb mérkőzések során is optimális tartást biztosítson.

Termék szám: ST16023
Felső gripek száma: 1
Markolat tapadás: száraz
Anyag: szintetikus
Fő szín: fekete
Markolat vastagsága (mm): 2,00
Fésű: Igen
Hogyan válassz tenisz gripet? A legkisebb részletek is nagyon fontos szerepet játszanak a...több
Hogyan válassz tenisz gripet?

Hogyan válassz tenisz gripet?

A legkisebb részletek is nagyon fontos szerepet játszanak a teniszben. Ezen részletek egyike a helyes és tiszta fogás. Megkülönböztetünk cseregripeket (alapgripeket) és felső gripeket (overgripeket). Az alapgrip az új ütőkön van, amikor megvásárlod őket. Műanyagból vagy bőrből készülnek, vastagságuk körülbelül 2 mm. Fő funkciójuk: felszívódás, kényelem, tapadás. A felső gripek vékonyabbak, vastagságuk 0,4-0,7 mm körül van. A játékos preferenciáitól és a tapadás mértékétől függően ezek az alapgripekre kerülnek rá. A nedvesebb felső gripeket a jó, magabiztos fogású játékosok, míg a szárazabb felső gripeket a jobban izzadásra hajlamos játékosok használják. Kissé megvastagítják az ütő markolatát, a ráhelyezés módjától és az erősségétől függően. A felső gripeket ki kell cserélni, ha elveszítik alaptulajdonságaikat, vagy láthatóan koszosak lesznek.

A megrendelésed egy uniós bejegyzett társaság nevében helyezed el, így a boltunkban a megrendelés árai ÁFA nélkül jelennek meg. A megrendelés leadása után kapott számlán 0% -os ÁFÁ lesz feltüntetve az árukra.