Ingyenes kiszállítás 51199 Ft  felett
Ingyenes kiszállítás 51199 Ft felett
Visszatérítés 30 nap
Visszatérítés 30 nap
Több mint 17000 termék
Több mint 17000 termék

Húr mérő Tourna meter

18 770 Ft
Gyártói kód: METER-1
Vásárolj és spórolj a
Hűségprogrammal
Csomagfeladás: 48 órán belül
Elérhető mennyiség:
4 db

Tourna meter

18 770 Ft Tourna meter
    ST14373
Tourna húrmérő A Tourna Stringmeter nélkülözhetetlen társa minden teniszversenyzőnek. Az...több

Tourna húrmérő

A Tourna Stringmeter nélkülözhetetlen társa minden teniszversenyzőnek. Az aprólékos sportolók és edzők számára kifejlesztett eszköz páratlanul egyszerű és pontos mérést biztosít az ütőhúrok aktuális feszességének méréséhez. Akár profi, akár kezdő, értékelni fogja, hogy ez a műszer kiküszöböli a találgatásokat az optimális húrfeszítés fenntartása során.

Következetes és pontos teljesítmény

Az egységes eredményeket garantálva a Tourna Stringmeter a húrok aktuális feszességét méri. Ez az eszköz ügyesen megtervezett, az idő múlásával bekövetkező feszültségvesztés nyomon követésére, versenyelőnyhöz juttatja a felhasználókat, mivel biztosítja, hogy az ütő mindig a nagy teljesítményű csúcson legyen.

Fedezze fel a Tourna előnyét még ma

Fogadja el a kiválóságot játékában a Tourna Stringmeterrel - ez egy befektetés a kiváló teljesítménybe, a konzisztenciába és az irányításba. Lépjen a vonalra azzal a tudattal, hogy ütője pontosan ki van egyensúlyozva az eddigi legjobb játékához. Válassza meg a győztes választást még ma.

Termék szám: ST14373
Termékkód: METER-1
A megrendelésed egy uniós bejegyzett társaság nevében helyezed el, így a boltunkban a megrendelés árai ÁFA nélkül jelennek meg. A megrendelés leadása után kapott számlán 0% -os ÁFÁ lesz feltüntetve az árukra.