Elérhető mennyiség: |
3 db |
Tourna meter
Elérhető mennyiség: |
3 db |
Tourna meter
A Tourna Stringmeter nélkülözhetetlen társa minden teniszversenyzőnek. Az aprólékos sportolók és edzők számára kifejlesztett eszköz páratlanul egyszerű és pontos mérést biztosít az ütőhúrok aktuális feszességének méréséhez. Akár profi, akár kezdő, értékelni fogja, hogy ez a műszer kiküszöböli a találgatásokat az optimális húrfeszítés fenntartása során.
Az egységes eredményeket garantálva a Tourna Stringmeter a húrok aktuális feszességét méri. Ez az eszköz ügyesen megtervezett, az idő múlásával bekövetkező feszültségvesztés nyomon követésére, versenyelőnyhöz juttatja a felhasználókat, mivel biztosítja, hogy az ütő mindig a nagy teljesítményű csúcson legyen.
Fogadja el a kiválóságot játékában a Tourna Stringmeterrel - ez egy befektetés a kiváló teljesítménybe, a konzisztenciába és az irányításba. Lépjen a vonalra azzal a tudattal, hogy ütője pontosan ki van egyensúlyozva az eddigi legjobb játékához. Válassza meg a győztes választást még ma.
Termék szám: | ST14373 |
A funkcionális sütik feltétlenül szükségesek a webáruház működéséhez. Ezek a sütik egy egyedi, véletlenszerű azonosítót rendelnek a böngészőjéhez, hogy az Ön akadálytalan vásárlási élménye többszöri oldalmegtekintés esetén is garantált legyen.
A marketing sütiket arra használják, hogy a weboldalon célzott és személyre szabott hirdetéseket helyezzenek el több oldalmegtekintés és böngésző munkamenet során.
A nyomkövető sütik segítenek az üzlet üzemeltetőjének abban, hogy információkat gyűjtsön és értékeljen a felhasználók viselkedéséről a weboldalon.
Ezeket a sütiket arra használják, hogy információkat gyűjtsenek és dolgozzanak fel a weboldal felhasználók általi használatáról, hogy később más kontextusban személyre szabhassák a reklámot és/vagy a tartalmat.
A szolgáltatási sütiket arra használják, hogy a felhasználó számára további ajánlatokat (pl. élő chateket) nyújtsanak a weboldalon. Az ilyen szolgáltatási sütik segítségével kapott információk a weboldal elemzése céljából tovább feldolgozhatók.