Ingyenes kiszállítás 51199 Ft  felett
Ingyenes kiszállítás 51199 Ft felett
Visszatérítés 30 nap
Visszatérítés 30 nap
Több mint 17000 termék
Több mint 17000 termék

Edző labda Pro's Pro Reaction Ball Hard 10 cm - yellow

2 740 Ft
Gyártói kód: V178a
Vásárolj és spórolj a
Hűségprogrammal
Csomagfeladás: 48 órán belül
Elérhető mennyiség:
2 db

Pro's Pro Reaction Ball Hard 10 cm - yellow

2 740 Ft Pro's Pro Reaction Ball Hard 10 cm - yellow
    ST65990
Fokozza reflexeit és koordinációját a Pro's Pro Reaction Ball Hard 10 cm-es labdával - Sárga...több

Fokozza reflexeit és koordinációját a Pro's Pro Reaction Ball Hard 10 cm-es labdával - Sárga

Bemutatjuk a Pro's Pro Reaction Ball Hard 10 cm-es labdát lenyűgöző sárga színben - egy igazán kiemelkedő eszköz, amely fokozza az edzéseket és csúcsra járatja az atlétikai teljesítményt. Ez az eszköz mindazok számára készült, akiknek célja a koordináció és a reflexek fejlesztése, és nem csak a funkciót, hanem a stílust is kielégíti.

Kivételes tervezés és minőség

A 100%-ban természetes gumiból készült, különlegesen kemény labda a talajról való felpattanás után gyorsan felgyorsul, így gyors tempójú, magával ragadó és kihívást jelentő edzést biztosít. Élénksárga színe biztosítja, hogy könnyen észrevehető legyen, bármilyen edzési környezetben. A 10 cm-es méretének köszönhetően hordozható és sokoldalúan használható.

Engedje szabadjára a teljes potenciálját

Ez a dinamikus Pro's Pro Reaction Ball lehetővé teszi, hogy új határok közé emelje edzéseit. Töltsön számtalan órát az egyensúly, a gyorsaság, a mozgékonyság és a reflexek elsajátításával. Akár profi sportoló, akár szabadidős edzőterembe jár, ez a labda kivételes edzőtárs.

Termékleírások

- Modell: Pro's Pro Reaction Ball Hard 10 cm - Sárga - Méret: 10 cm - Anyag: 10 cm: Természetes gumi - Szín: Sárga - Gyártó kódja: Sárga: V178a Függetlenül attól, hogy milyen fitneszcélokat tűzött ki maga elé, a Pro's Pro Reaction Ball Hard 10 cm-t aprólékosan úgy tervezték, hogy elősegítse a gyorsaságot, a mozgékonyságot, a szem-kéz koordinációt és az általános fitneszfejlődést. Ezzel a remek eszközzel a kezedben már csak egy lépés választ el attól, hogy teljes potenciálodat kibontakoztasd. Eddz keményebben, törekedj magasabbra, és az edzés minden másodperce számítson. Egészítse ki fitneszarzenálját a Pro's Pro Reaction Ball Hard 10 cm - Sárga labdával még ma.

Termék szám: ST65990
Termékkód: V178a
A megrendelésed egy uniós bejegyzett társaság nevében helyezed el, így a boltunkban a megrendelés árai ÁFA nélkül jelennek meg. A megrendelés leadása után kapott számlán 0% -os ÁFÁ lesz feltüntetve az árukra.