Ingyenes kiszállítás 51199 Ft  felett
Ingyenes kiszállítás 51199 Ft felett
Visszatérítés 30 nap
Visszatérítés 30 nap
Több mint 17000 termék
Több mint 17000 termék

Kúp Yakimasport Hexagonal Disc Cone 10P - blue

3 670 Ft

Az ajánlott fogyasztói ár

3 400 Ft Megtakarítás 7 %
Gyártói kód: 100277
Vásárolj és spórolj a
Hűségprogrammal
Csomagfeladás: 72 órán belül
Elérhető mennyiség:
1 db

Yakimasport Hexagonal Disc Cone 10P - blue

3 400 Ft Yakimasport Hexagonal Disc Cone 10P - blue
    ST74257
Yakimasport hatszögletű tárcsás kúp 10P - Kék Termék áttekintés Emelje edzéseit profi...több

Yakimasport hatszögletű tárcsás kúp 10P - Kék

Termék áttekintés

Emelje edzéseit profi szintre a Yakimasport Hexagonal Disc Cone 10P kék színű korongkúpjával. Edzőkúpjainkat kifejezetten a teniszpályán végzett különböző gyakorlatokhoz és gyakorlatokhoz terveztük, fokozva a mozgékonyságot, a gyorsaságot és a koordinációs készségeket. A részletekre való odafigyeléssel és a kiváló minőség iránti rendíthetetlen elkötelezettséggel gyártott edzőkúpok valóban egy osztállyal kiemelkednek a többi közül.

Jellemzők és specifikációk

Szín: A kék élénk árnyalata nem csak színpompássá teszi az edzőeszközöket, hanem növeli a láthatóságot a szabadtéri edzések során, ezáltal biztosítva az optimális funkcionalitást. Ezeknek a kúpoknak a fő színe a kék, hogy élénk és vonzó edzésfelszerelést biztosítson. Size: Ezek a hatszögletű tárcsás kúpok 20 cm átmérővel büszkélkedhetnek, így ideális méretűek a különböző ügyességi és gyorsasági gyakorlatokhoz. Ez a kivételes méret rengeteg helyet kínál a gyors lábmunkához és a bonyolult mintákhoz anélkül, hogy akadályozná a teljesítményt. Hatszögletű kialakítás: A feltűnő hatszögletű forma kiváló stabilitást biztosít mindenféle felületen. Akár füvön, cementen vagy műfüvön gyakorolsz, ezek a kúpok függőlegesen és a helyén maradnak, megbízható teljesítményt nyújtva a legintenzívebb edzéseken is. Csatlakoztathatóság: Élvezze a lehetőséget, hogy ezeket a kúpokat más kiegészítőkkel összekapcsolhatja, így az edzésélményt az igényeinek megfelelően testre szabhatja. Építsen bonyolult gyakorlatokat vagy hozzon létre kiterjedt edzőpályákat - ezekkel a kúpokkal a határ a csillagos ég. Gyártói kód: A termék a 100277-es gyártói kóddal van ellátva, hogy ellenőrizze a hitelességét, és biztosítsa, hogy valóban azt a kiváló minőségű felszerelést kapja, amiért fizetett.

Frissítse edzését a Yakimasporttal

Ezeknek a kúpoknak a rutinjába való beépítése számtalan előnnyel jár. A gyorsabb lábmunka fejlesztésétől kezdve az általános pályatudatosság fokozásáig ezek az edzőkúpok az Ön jegye a kiváló teljesítményhez. Ne feledje, hogy a legjobb sportolók nem addig edzenek, amíg nem sikerül nekik; addig edzenek, amíg nem tudják elrontani. Készítse el a Yakimasport Hexagonal Disc Cone 10P - Blue, rész

Termék szám: ST74257
Termékkód: 100277
Fő szín: kék
A megrendelésed egy uniós bejegyzett társaság nevében helyezed el, így a boltunkban a megrendelés árai ÁFA nélkül jelennek meg. A megrendelés leadása után kapott számlán 0% -os ÁFÁ lesz feltüntetve az árukra.