Ingyenes kiszállítás 51199 Ft  felett
Ingyenes kiszállítás 51199 Ft felett
Visszatérítés 30 nap
Visszatérítés 30 nap
Több mint 17000 termék
Több mint 17000 termék

Kúp Yakimasport Flat Marker Cone 40P

10 900 Ft

Az ajánlott fogyasztói ár

9 340 Ft Megtakarítás 14 %
Gyártói kód: 100328
Vásárolj és spórolj a
Hűségprogrammal
Csomagfeladás: 48 órán belül
Elérhető mennyiség:
2 db

Yakimasport Flat Marker Cone 40P

9 340 Ft Yakimasport Flat Marker Cone 40P
    ST74294
Yakimasport Flat Marker Cone 40P edzőkúpok Készüljön fel a következő sportedzésre ezzel a...több

Yakimasport Flat Marker Cone 40P edzőkúpok

Készüljön fel a következő sportedzésre ezzel a minőségi Yakimasport Flat Marker Cone 40P készlettel. Függetlenül attól, hogy profi edző vagy szenvedélyes sportrajongó vagy, ez a sokoldalú fitneszeszköz teljesen új dimenzióba emeli edzésed hatékonyságát.

Fokozza az ügyességi edzést

Ezek az edzőkúpok kiválóan alkalmasak pályamarkerek felállítására vagy az agilitási gyakorlatok, például a szlalomfutás megújítására. Ezzel a készlettel még soha nem volt ilyen egyszerű dolgozni az ügyességen és a gyorsaságon. Ezen eszközök alkalmazásával következetesen improvizálhatja edzéseit, ezáltal változatosabbá és szórakoztatóbbá teheti a szokásos fitneszprogramját.

Innovatív kialakítás

Ráadásul minden kúp tetején egy egyedi kialakítású kivágás található, amely lehetővé teszi, hogy könnyedén felszerelhessen botokat a kúpok tetejére, és dinamikus akadályokat hozzon létre. Ez az innovatív funkció még interaktívabbá teszi az edzéseket, mivel fantáziadúsabbá teheti a gyakorlatokat.

Hatékony és kényelmes

Ez az átfogó készlet összesen 40 kúpot tartalmaz, amelyek öt élénk színben vannak elosztva, és minden árnyalatból nyolcat foglalnak magukban. Ezek a többszínű kúpok nemcsak a vizuális vonzerőt növelik, hanem lehetővé teszik a változatos edzési zónák vagy gyakorlatok könnyű megkülönböztetését is. A további kényelem érdekében pedig egy kúpgyűjtő is található a csomagban, amellyel a kúpok könnyen felvehetők a földről.

Méretek és gyártói információk

Ezek a kúpok körülbelül 21,5 cm átmérőjűek, így már messziről jól láthatóak. A Yakimasport minőségi, sportfelszereléseket gyártó cég által gyártott termék a 100328-as gyártói kódot viseli. A szabványos méret és a többszínű design teszi ezt a csomagot ideális személyi edzők és sportklubok számára. Összefoglalva, a Yakimasport Flat Marker Cone az edzéseszköz-gyűjteményed nélkülözhetetlen kiegészítője, amely sokoldalúságot, könnyedséget és szórakozást hoz az edzési rutinjaidba.

Termék szám: ST74294
Termékkód: 100328
Fő szín: sokszínű
A megrendelésed egy uniós bejegyzett társaság nevében helyezed el, így a boltunkban a megrendelés árai ÁFA nélkül jelennek meg. A megrendelés leadása után kapott számlán 0% -os ÁFÁ lesz feltüntetve az árukra.