Ingyenes kiszállítás 51199 Ft  felett
Ingyenes kiszállítás 51199 Ft felett
Visszatérítés 30 nap
Visszatérítés 30 nap
Több mint 17000 termék
Több mint 17000 termék

Kúp Wilson Safe Cones - 12P

PROMÓCIÓ
18 310 Ft

Az ajánlott fogyasztói ár

15 080 Ft Megtakarítás 18 %
Legutóbbi legalacsonyabb ár:
14 640 Ft (+3%)

A termék legalacsonyabb ára az elmúlt 30 napban a jelenlegi árcsökkentés előtt.

Gyártói kód: WR8408701
Vásárolj és spórolj a
Hűségprogrammal
Csomagfeladás: 48 órán belül
Elérhető mennyiség:
4+ db

Wilson Safe Cones - 12P

15 080 Ft Wilson Safe Cones - 12P
    ST79046
Wilson Safe kúpok - 12P: Minden sportoló számára nélkülözhetetlen edzéssegédeszközök Növelje...több

Wilson Safe kúpok - 12P: Minden sportoló számára nélkülözhetetlen edzéssegédeszközök

Növelje edzésprogramját a Wilson Safe Cones - 12P-vel. Ez a sportkúp-készlet felbecsülhetetlen értékű eszköz azon egyének számára, akik elkötelezettek agilitásuk, gyorsaságuk és pontosságuk fokozása iránt a pályán vagy a pályán. Sokoldalú, tartós és könnyen észrevehető, ezek a kúpok különböző sportágakhoz és edzésekhez alkalmazhatók minden képességszinten.

Tökéletes a különböző edzésekhez

Az alkalmazkodóképességre tervezett Wilson Safe kúpok számos sportágban hasznosíthatók, beleértve a labdarúgást, kosárlabdát, futballt, atlétikát, teniszt és még sok más sportágat. Kiválóan alkalmasak ügyességi gyakorlatokhoz, csapatgyakorlatokhoz, vagy egyszerűen csak a határok kijelölésére edzés vagy játék közben. Ezek a kúpok hatékony módot biztosítanak a sebesség, a pontosság és az általános sportteljesítmény növelésére.

Robusztus és tartós

A Wilson Safe kúpok tartósan készültek, erős anyagból, ami biztosítja ellenállásukat a taposással, a kedvezőtlen időjárással és a rendszeres kopással szemben. Jól kidolgozott formájuk tartós használatot is kibír, miközben az edzések során megőrzik stabilitásukat. Akár esik, akár süt, akár esik, akár bent vagy kint van, ezek az edzőkúpok kitartanak és teljesítenek.

"Multicolor" kialakítás

Ezek a kúpok többféle színben kaphatók, amelyek nem csak bármilyen felületen kiemelkedővé teszik őket, hanem lehetővé teszik az edző vagy a játékos számára, hogy változatos gyakorlatokat állítson be. A 25 cm-es magasságukkal együtt a Wilson biztonságos kúpjai könnyen láthatóak és könnyen navigálhatóak az intenzív edzések során.

Kényelmes és hordozható

A Wilson Safe Cones - 12P könnyű és kompakt, így könnyen hordozható és bármikor bevethető, amikor csak szükséges. Tartsa őket a sporttáskájában, az autójában vagy a szekrényében, hogy mindig legyen nála a szükséges felszerelés a rögtönzött edzésekhez.

További termékinformációk

Fő szín: Többszínű Gyártói kód: Gyártó kód: 1: WR8408701001, WR8408701 Fektessen be a Wilson Safe Cones - 12P-be, hogy új intenzitást és változatosságot adjon edzéseinek. Hozza ki a legtöbbet minden edzésből ezekkel a megbízható, professzionális minőségű edzéssel.

Termék szám: ST79046
Termékkód: WR8408701001 WR8408701
Fő szín: sokszínű
A megrendelésed egy uniós bejegyzett társaság nevében helyezed el, így a boltunkban a megrendelés árai ÁFA nélkül jelennek meg. A megrendelés leadása után kapott számlán 0% -os ÁFÁ lesz feltüntetve az árukra.