Ingyenes kiszállítás 51199 Ft  felett
Ingyenes kiszállítás 51199 Ft felett
Visszatérítés 30 nap
Visszatérítés 30 nap
Több mint 17000 termék
Több mint 17000 termék

Kúp Pro's Pro Training Hurdle 9 - green

Ajándékok
4 050 Ft
Legutóbbi legalacsonyabb ár:
3 750 Ft (+8%)

A termék legalacsonyabb ára az elmúlt 30 napban a jelenlegi árcsökkentés előtt.

Gyártói kód: V069
Vásárolj és spórolj a
Hűségprogrammal
Csomagfeladás: 48 órán belül
Elérhető mennyiség:
4+ db

Pro's Pro Training Hurdle 9 - green

4 050 Ft Pro's Pro Training Hurdle 9 - green
    ST64812
A Pro's Pro Training Hurdle 9 - Zöld akadály segítségével szabadítsa fel a potenciált A Pro's...több

A Pro's Pro Training Hurdle 9 - Zöld akadály segítségével szabadítsa fel a potenciált

A Pro's Pro Training Hurdle 9 minden sportoló társa, a tökéletes eszköz a mozgékonyság, a gyorsaság és a koordináció fejlesztéséhez. A szigorú edzési igényeknek megfelelően aprólékosan megtervezett akadály a tartósság és a rugalmasság ideális egyensúlyát hozza, amely meghatározza az igazi sportolói képességeket.

Minőségi konstrukció

A minőség találkozik az esztétikummal ebben a Pro's Pro edzőakadályban. A kiváló minőségű szintetikus anyagból készült mini akadály páratlan szilárdságot mutat. A 25 mm-es vastagság a masszív felépítésről beszél, amely minden időjárási körülménynek ellenáll, és a szigorú edzéseken túl is kitart.

Elegáns kialakítás

A Pro's Pro Training Hurdle lenyűgöző zöld színárnyalatban kapható, ami egy csipetnyi élénkséget ad az edzésfelszerelésedhez. Szemet gyönyörködtető színe nemcsak a sportos esztétikát emeli, hanem látható kontrasztot is ad bármilyen háttérrel szemben, így biztosítva a biztonságos és hatékony edzést.

Jellemzők

Ez az edzőakadály büszkélkedhet azzal az ergonómiával, hogy könnyen fel- és leszerelhető, így a legjobb választás az útközbeni edzéshez. A körülbelül 27 cm magas és 60 cm széles méretekkel ezt az akadályt praktikusnak fogja találni mind beltéri, mind kültéri edzéshez. Ne feledkezzünk meg a kompakt méretéből adódó kényelemről sem, amely lehetővé teszi, hogy kényelmesen tárolható legyen anélkül, hogy sok helyet foglalna.

Termékinformációk: A termékhez tartozik egy akadály, amely az akadályozáshoz szükséges, hogy az akadályok a lehető legjobban illeszkedjenek:

- Fő szín: Zöld - Gyártói kód: - Gyártói kód: 1: V069 - Anyag: zöld - Gyártási szín: V069 - Anyag: V069: Kiváló minőségű szintetikus anyag - Átmérő: 25mm - Szélesség: 60cm - Magasság: 60cm: Kb. 27cm

Célozzon magasabbra a Pro's Pro edző akadályával

Emeld meg a játékodat a Pro's Pro Training Hurdle 9-el, és nézd meg, ahogy úgy parancsolsz a mozgékonyságnak és az erőnek, mint még soha. Kovácsolja ki az utat az atlétikai kiválósághoz ezzel az alapvető edzőeszközzel.

Termék szám: ST64812
Termékkód: V069
Fő szín: zöld
A megrendelésed egy uniós bejegyzett társaság nevében helyezed el, így a boltunkban a megrendelés árai ÁFA nélkül jelennek meg. A megrendelés leadása után kapott számlán 0% -os ÁFÁ lesz feltüntetve az árukra.