Ingyenes kiszállítás 51199 Ft  felett
Ingyenes kiszállítás 51199 Ft felett
Visszatérítés 30 nap
Visszatérítés 30 nap
Több mint 17000 termék
Több mint 17000 termék

Kúp Pro's Pro Training Hurdle 12 - yellow

4 630 Ft
Gyártói kód: V070
Vásárolj és spórolj a
Hűségprogrammal
Csomagfeladás: 48 órán belül
Elérhető mennyiség:
4+ db

Pro's Pro Training Hurdle 12 - yellow

4 630 Ft Pro's Pro Training Hurdle 12 - yellow
    ST64813
Pro's Pro edző akadály 12 - Sárga Vázlat Intenzifikálja és feldobja edzésprogramját a Pro's...több

Pro's Pro edző akadály 12 - Sárga

Vázlat

Intenzifikálja és feldobja edzésprogramját a Pro's Pro Training Hurdle 12 - Sárga, egy alapvető edzéseszközzel, amely páratlan sokoldalúságot kínál a fitneszút minden szakaszában. A kiváló minőségű anyagból készült és tökéletesen megtervezett akadályt úgy tervezték, hogy ellenálljon az intenzív edzések megpróbáltatásainak, miközben hihetetlenül könnyen összeszerelhető.

Jellemzők

  • Minőségi anyag: A kifinomult, 25 mm vastag anyagból készült Pro's Pro Training Hurdle garantálja a profizmust és a tartósságot. Robusztus kialakítása biztosítja, hogy ellenálljon a nagy intenzitású edzések során történő széleskörű használatnak.
  • Egyszerű telepítés: Az edzőakadály könnyed összeszerelési folyamatot kínál, így több ideje marad az edzésre összpontosítani. A felhasználóbarát telepítési kialakításnak köszönhetően ideális választás mindazok számára, akik fokozni szeretnék ügyességi edzésüket.
  • Optimális méretek: Ez a Pro's Pro Training Hurdle 60 cm széles és körülbelül 34 cm magas, ideális méret az edzésgyakorlatok széles skálájához. Jól kalibrált méretei optimális egyensúlyt biztosítanak a kihívás és az elérhetőség között a különböző atlétikai képességek számára.
  • Energikus sárga színű: Ragyogó sárga színe vibráló érzést kölcsönöz az edzések során, és segíti a láthatóságot, ezáltal megelőzve a gyors tempójú gyakorlatok során a véletlen sérüléseket.

További információk

  • Gyártói kód: 1: V070

Összefoglaló

Akár feltörekvő sportoló vagy fitneszrajongó vagy, a Pro's Pro Training Hurdle 12 - Sárga ideális kiegészítője az edzőkészletednek. Túlszárnyalja teljesítménycéljait ezzel a dinamikus fitneszeszközzel, amely a tartósság, a funkcionalitás és az egyszerűség tökéletes keverékét egyesíti magában. A páratlan edzésélményért egészítse ki a Pro's Pro Training Hurdle-t még ma az edzésprogramját!

Termék szám: ST64813
Termékkód: V070
Fő szín: sárga
A megrendelésed egy uniós bejegyzett társaság nevében helyezed el, így a boltunkban a megrendelés árai ÁFA nélkül jelennek meg. A megrendelés leadása után kapott számlán 0% -os ÁFÁ lesz feltüntetve az árukra.