Ingyenes kiszállítás 51199 Ft  felett
Ingyenes kiszállítás 51199 Ft felett
Visszatérítés 30 nap
Visszatérítés 30 nap
Több mint 17000 termék
Több mint 17000 termék

Kúp Pro's Pro Premium Kegel (holes and pocket) 1P - red

2 740 Ft
Gyártói kód: V191A
Vásárolj és spórolj a
Hűségprogrammal
Csomagfeladás: 48 órán belül
Elérhető mennyiség:
4+ db

Pro's Pro Premium Kegel (holes and pocket) 1P - red

2 740 Ft Pro's Pro Premium Kegel (holes and pocket) 1P - red
    ST63401
Pro's Pro Premium Kegel (lyukak és zseb) 1P - Piros Optimalizálja edzési rutinját a rendkívül...több

Pro's Pro Premium Kegel (lyukak és zseb) 1P - Piros

Optimalizálja edzési rutinját a rendkívül sokoldalú és könnyen használható Pro's Pro Premium Kegelrel. Ez a precízen megmunkált és más modellek széles skálájával kompatibilisnek tervezett edzőeszköz a lehetőségek világát nyitja meg a sportrajongók és az edzésprogramjukat fokozni kívánó sportolók előtt. A Pro's Pro Premium Kegel minden fitneszprogram nélkülözhetetlen része, számos felhasználási módja garantáltan változatos és lebilincselő edzéseket tesz lehetővé. Felhívjuk figyelmét, hogy a bemutatott képek az ajánlott felhasználási módokat mutatják, és minden termék külön-külön kerül értékesítésre.

Csúcsminőségű sportfelszerelés

A Pro's Pro Premium Kegel 38 cm magas, 34 cm-es alapátmérőjű, és 320 gramm súlyú. A Pro's Pro rudak befogadására szabott speciális nyílásokkal tervezett kegel számos módosítást tesz lehetővé, ami tovább bővíti a gyakorlási lehetőségek tárházát. Feltűnő piros színe biztosítja, hogy könnyen felismerhető legyen nagy intenzitású edzések során vagy jól látható körülmények között. Gyártói kód - V191A.

Könnyű beállítás és kiterjedt funkcionalitás

A Pro's Pro Premium Kegel beállítása egyszerű és problémamentes, elősegítve a zökkenőmentes átmenetet egyik edzésprogramról a másikra. Sokoldalú kialakítása korlátlan edzésvariációkat ösztönöz, és olyan nélkülözhetetlen felszerelési tárgynak bizonyul, amely a sportágak átfogó skáláját szolgálja ki. Emelje edzését a következő szintre a Pro's Pro Premium Kegel segítségével, és tapasztalja meg az új személyes csúcsok elérésének és a fitneszcélok következetes megdöntésének izgalmát. A teljes körű és dinamikus edzéshez bízzon a Pro's Pro Premium Kegelben.

Termék szám: ST63401
Termékkód: V191A
Fő szín: piros
A megrendelésed egy uniós bejegyzett társaság nevében helyezed el, így a boltunkban a megrendelés árai ÁFA nélkül jelennek meg. A megrendelés leadása után kapott számlán 0% -os ÁFÁ lesz feltüntetve az árukra.