Ingyenes kiszállítás 51199 Ft  felett
Ingyenes kiszállítás 51199 Ft felett
Visszatérítés 30 nap
Visszatérítés 30 nap
Több mint 17000 termék
Több mint 17000 termék

Tréning létra Yakimasport Agility Criss Cross Ladder 4m

Tréning létra Yakimasport Agility Criss Cross Ladder 4m
7 240 Ft

Az ajánlott fogyasztói ár

6 510 Ft Megtakarítás 10 %
Gyártói kód: 100322
Vásárolj és spórolj a
Hűségprogrammal
Csomagfeladás: 72 órán belül
Elérhető mennyiség:
4 db

Yakimasport Agility Criss Cross Ladder 4m

6 510 Ft Yakimasport Agility Criss Cross Ladder 4m
    ST74259
Yakimasport Agility Criss Cross Ladder 4m - Emelje fel az edzés játékát Javítsa fittségi...több

Yakimasport Agility Criss Cross Ladder 4m - Emelje fel az edzés játékát

Javítsa fittségi szintjét és ügyességét a Yakimasport Agility Criss Cross létrával. Ez a remek sporteszköz elengedhetetlen kelléke mindenkinek, aki komolyan gondolja az edzésprogramját. Kifejezetten dinamikus környezetben való boldogulásra tervezték, így ez a létra a legjobb választás a profi edzők, edzőakadémiák, valamint bárki számára, aki szeretné növelni a sebességét, egyensúlyát és lábmunkáját. A 4 méteres hosszával és 10 lépcsőfokával ez a létra megfelel a bajnokok megformálásának.

Sokoldalú kialakítás az innovatív edzéshez

A Yakimasport Agility Criss Cross létra célzottan úgy lett kialakítva, hogy korlátlan lehetőségeket hozzon az edzésekbe. Szabadalmaztatott kialakításának rugalmassága lehetővé teszi, hogy a létrát bármilyen alakban elrendezd, így ideális eszköz a rögtönzött játékokhoz és edzésgyakorlatokhoz, még a legfiatalabb sportrajongóknak is kedveskedve. Minden egyes, ügyesen szegecselt, csuklós ízületekkel ellátott lépcsőfok állítható, így lehetőséget kínál a gyakorlatok variálására és az edzések egyedi igényekhez való igazítására.

Teniszre szabva

A neves teniszakadémiák által támogatott Yakimasport Agility Criss Cross Ladder egy olyan alapvető eszköz, amely gyorsan átalakíthatja a játékát. Az egyes lépcsőfokok 40 cm hosszúságával ideális keretet biztosít a sportolók felkészítéséhez a tenisz által megkövetelt nagy sebességű mozgásokra és mozgékonyságra.

Következtetés

Szerezze be a Yakimasport Agility Criss Cross Laddert, és élvezze a hatékony, személyre szabott edzés előnyeit. Tapasztald meg a határaid feszegetésének örömét, és fokozatosan sajátítsd el az agilitást és az állóképességet. Hozd a pályádra a tökéletes edzőtársat, és hagyd, hogy a Yakimasport létra vezessen a diadalhoz.

Termék szám: ST74259
Termékkód: 100322
Hosszúság: 400
A megrendelésed egy uniós bejegyzett társaság nevében helyezed el, így a boltunkban a megrendelés árai ÁFA nélkül jelennek meg. A megrendelés leadása után kapott számlán 0% -os ÁFÁ lesz feltüntetve az árukra.