Ingyenes kiszállítás 51199 Ft  felett
Ingyenes kiszállítás 51199 Ft felett
Visszatérítés 30 nap
Visszatérítés 30 nap
Több mint 17000 termék
Több mint 17000 termék

Tréning létra Pro's Pro Zickzack 4m - Zöld

6 510 Ft
Gyártói kód: V214
Vásárolj és spórolj a
Hűségprogrammal
Csomagfeladás: 72 órán belül
Elérhető mennyiség:
4+ db

Pro's Pro Zickzack 4m - Zöld

6 510 Ft Pro's Pro Zickzack 4m - Zöld
    ST74024
Pro's Pro Zickzack 4m - Zöld: Zickack: Az alapvető agilitási edzőeszköz Bemutatjuk a Pro's Pro...több

Pro's Pro Zickzack 4m - Zöld: Zickack: Az alapvető agilitási edzőeszköz

Bemutatjuk a Pro's Pro Zickzack 4m - Zöldet, egy sokoldalú és összecsukható edzőlétrát, amelynek célja az agilitás és a lábmunka fejlesztése. Ez a feltűnő zöld színével megkülönböztetett eszköz minden sportrajongó számára kötelező darab, a focistáktól kezdve a fitneszedzőkig, akik általános ügyességüket szeretnék javítani.

Rendkívüli sokoldalúság

A Pro's Pro Zickzack 4m - Zöld nem csupán egy eszköz, hanem a fizikai tevékenységek sokaságának kulcsa. Állítható lépcsőfokainak köszönhetően különböző edzésformákat hozhat létre, hogy az ügyesség minden aspektusát próbára tegye. Sprint, ugrálás vagy ugrálás - a lehetőségek tárháza végtelen, és a létra könnyen manipulálható, hogy megfeleljen az edzési igényeknek.

Ideális kondicionáláshoz és fizikai fejlődéshez

A Pro's Pro Zickzack 4m-rel végzett rendszeres edzés elősegíti a lábgyorsaság, az ügyesség, a koordináció, az egyensúly és az általános sportteljesítmény javulását. Akár feltörekvő sportoló vagy fitnesz kezdő, ez az innovatív termék képes egy lépéssel közelebb vinni Önt fizikai céljai eléréséhez.

Könnyű tárolás és hordozhatóság

A kényelem érdekében tervezett Pro's Pro Zickzack 4m - Zöld másodpercek alatt összecsukható. Robusztus és nyújtott kialakítása ellenére hordozható méretűre összehajtható, így könnyen szállítható az edzőkészletben, vagy rendezetten tárolható, amikor nincs használatban.

Termék szám: ST74024
Termékkód: V214
Szín: Zöld
Szélesség (cm): 45,72
Hosszúság: 411
A megrendelésed egy uniós bejegyzett társaság nevében helyezed el, így a boltunkban a megrendelés árai ÁFA nélkül jelennek meg. A megrendelés leadása után kapott számlán 0% -os ÁFÁ lesz feltüntetve az árukra.