Ingyenes kiszállítás 51199 Ft  felett
Ingyenes kiszállítás 51199 Ft felett
Visszatérítés 30 nap
Visszatérítés 30 nap
Több mint 17000 termék
Több mint 17000 termék

Tréning létra Pro's Pro Octa Agility Grid 6 pcs - multicolor

Utolsó ár: 11 210 Ft
Ez a termék jelenleg nem érhető el, de a következők érdeklehetnek:
Végső ár: 11 210 Ft
Gyártói kód: V216
Vásárolj és spórolj a
Hűségprogrammal
A termék nem érhető el
Ez a termék jelenleg nem érhető el, de a következők érdeklehetnek:
NEKED KIVÁLASZTVA
Tréning létra SKLZ Quick Ladder
Tréning létra SKLZ Quick Ladder

Tréning létra
SKLZ Quick Ladder

 
16 420 Ft
 
Tréning létra Yakimasport Elivated Ladder 10 Rungs

Tréning létra
Yakimasport Elivated Ladder 10 Rungs

16 070 Ft
14 330 Ft
Megtakarítás 11%
Tréning létra Yakimasport Elivated Ladder 12 Rungs

Tréning létra
Yakimasport Elivated Ladder 12 Rungs

17 280 Ft
15 550 Ft
Megtakarítás 10%
11 210 Ft Pro's Pro Octa Agility Grid 6 pcs - multicolor
    ST68323
Pro's Pro Octa Agility Grid 6 db - többszínű A Pro's Pro Octa Agility Grid egy kifinomult...több

Pro's Pro Octa Agility Grid 6 db - többszínű

A Pro's Pro Octa Agility Grid egy kifinomult edzőkészlet, amelyet az edzés optimalizálására és az agilitás fokozására terveztek. A hat többszínű hatszögből álló rács többféle elrendezési lehetőséget kínál, az izgalom és a sokszínűség magával ragadó keverékét vonzza minden edzésbe.

Építési minőség

A tervezés középpontjában a minőség és a tartósság áll, minden egyes darabot rendkívül rugalmas műanyagból öntöttek, ami lehetővé teszi a rendszeres kültéri és beltéri használatot. Ezek az ügyességi rácsok ellenállnak az intenzív edzéseknek és a kedvezőtlen időjárási körülményeknek, és minden alkalommal csúcsteljesítményt nyújtanak.

A készlet tartalma és a gyártó kódja

A készlethez hasznos csatlakozók tartoznak, amelyek lehetővé teszik a hatszögek biztonságos rögzítését, és zökkenőmentes felületet biztosítanak a hibátlan edzésélmény érdekében. Ezenkívül a készlethez egy praktikus hordtáska is tartozik, amely megkönnyíti a rácsok szállítását és biztonságos tárolását, amikor nincsenek használatban.

Edzés hatékonysága

A Pro's Pro Octa Agility Grid kiváló platformot biztosít a változatos agilitási edzések elvégzéséhez, és ideális a sebesség, a reflexek és az egyensúly fejlesztéséhez. Ezek az értékes edzésnövekedések szorosan összefüggnek a jobb sportteljesítménnyel, így ez a termék a sportolók és a fitneszrajongók repertoárjának elengedhetetlen eszköze.

Következtetés

A Pro's Pro Octa Agility Grid 6 db - Multicolor robusztus kialakításával, alkalmazkodó konfigurációjával és prémium minőségű anyagaival egyedülálló elemet visz a sportedzések és a fitneszedzések közé. Biztosítja a kulcsfontosságú motoros készségek és teljesítményjellemzők folyamatos fejlődését és elsajátítását - minden edzésfelszerelés elengedhetetlen kiegészítője.

Termék szám: ST68323
Termékkód: V216
A megrendelésed egy uniós bejegyzett társaság nevében helyezed el, így a boltunkban a megrendelés árai ÁFA nélkül jelennek meg. A megrendelés leadása után kapott számlán 0% -os ÁFÁ lesz feltüntetve az árukra.