Ingyenes kiszállítás 51199 Ft  felett
Ingyenes kiszállítás 51199 Ft felett
Visszatérítés 30 nap
Visszatérítés 30 nap
Több mint 17000 termék
Több mint 17000 termék

Tréning létra Pro's Pro Hurdle Agility Ladder

11 230 Ft
Gyártói kód: V131
Vásárolj és spórolj a
Hűségprogrammal
Csomagfeladás: 48 órán belül
Elérhető mennyiség:
4+ db

Pro's Pro Hurdle Agility Ladder

11 230 Ft Pro's Pro Hurdle Agility Ladder
    ST70631
Pro's Pro Hurdle Agility létra Bemutatjuk a híres és elismert Pro's Pro Hurdle Agility...több

Pro's Pro Hurdle Agility létra

Bemutatjuk a híres és elismert Pro's Pro Hurdle Agility Laddert, a végső edzőeszközt, amely a professzionális teniszedzések erejét hozza el az Ön háza tájára. Azoknak készült, akiknek célja, hogy tökéletesítsék ügyességüket, gyorsaságukat és koordinációjukat, és a teljesítménycélok eléréséhez szabott, magas szintű edzésélményt ígér.

Ideális az edzés szerelmeseinek

A Pro's Pro Hurdle Agility Laddert a modern edzés szerelmeseinek szem előtt tartásával tervezték; legyen szó profi mérkőzésekről vagy hétvégi hobbiról, segíti a mobilitás, az egyensúly és a gyorsaság javítását. Értékes eleme a sportolók edzésrutinjának, segítve őket játékuk fokozásában és a magas szintű versenyzésben.

Kényelmes hordtáskával érkezik

A Pro's Pro Hurdle Agility Ladderhez egy védő hordtáska tartozik, amely tökéletes a létra biztonságos tárolásához és egyszerű szállításához. A kompakt és könnyű kialakítás biztosítja, hogy bárhová magával viheti az edzést, maximalizálva a kényelmet és ösztönözve az edzésprogram következetességét.

Termék szám: ST70631
Termékkód: V131
Szélesség (cm): 42
Hosszúság: 214
A megrendelésed egy uniós bejegyzett társaság nevében helyezed el, így a boltunkban a megrendelés árai ÁFA nélkül jelennek meg. A megrendelés leadása után kapott számlán 0% -os ÁFÁ lesz feltüntetve az árukra.