Ingyenes kiszállítás 51199 Ft  felett
Ingyenes kiszállítás 51199 Ft felett
Visszatérítés 30 nap
Visszatérítés 30 nap
Több mint 17000 termék
Több mint 17000 termék

Tréning létra Pro's Pro Agility Ladder Succeed (4 m) - neon yellow

9 340 Ft
Gyártói kód: V247
Vásárolj és spórolj a
Hűségprogrammal
Csomagfeladás: 48 órán belül
Elérhető mennyiség:
4 db

Pro's Pro Agility Ladder Succeed (4 m) - neon yellow

9 340 Ft Pro's Pro Agility Ladder Succeed (4 m) - neon yellow
    ST75327
Pro's Pro Agility létra Succeed (4 m) - Neonsárga Tapasztald meg a funkciót és a stílust...több

Pro's Pro Agility létra Succeed (4 m) - Neonsárga

Tapasztald meg a funkciót és a stílust ötvöző edzőeszközt a Pro's Pro Agility Ladder Succeed neonsárga színben. Ez az élénk és professzionális minőségű agility létra egyesíti a csúcsminőségű kialakítást és teljesítményt, így a legjobbat biztosítja a fitneszedzéshez.

Tökéletes edzéseszköz

A Pro's Pro Agility Ladder Succeed egy sokoldalú edzőeszköz, amely javítja a gyorsaságot, az ügyességet, az egyensúlyt és a koordinációt. Tökéletes kiegészítője az edzésprogramodnak, ideális sportedzéshez, erőnléti edzéshez vagy akár egyszerűen csak bemelegítő gyakorlatokhoz.

Nagymértékben állítható kialakítás

Az agility létra állítható kialakítással büszkélkedhet, 9 lapos lépcsőfokkal, amelyeket módosíthat a különböző gyakorlatokhoz és gyakorlatokhoz. A lépcsőfokok közötti távolságok beállításának lehetősége nagyszerű eszközzé teszi bármilyen edzésintenzitási szinthez, a kezdők és a tapasztalt sportolók számára egyaránt.

Minőség és tartósság

Mint minden Pro's Pro termék, az Agility Ladder Succeed is a minőség iránti maximális elkötelezettséggel készült. A lapos lépcsőfokok megőrzik a stabilitást, és a legkiterjedtebb edzésprogramok mellett is sértetlenek maradnak, így hosszú távú tartósságot biztosítanak az edzési igényeknek.

Termék szám: ST75327
Termékkód: V247
Szélesség (cm): 50
Hosszúság: 400
A megrendelésed egy uniós bejegyzett társaság nevében helyezed el, így a boltunkban a megrendelés árai ÁFA nélkül jelennek meg. A megrendelés leadása után kapott számlán 0% -os ÁFÁ lesz feltüntetve az árukra.