Ingyenes kiszállítás 51199 Ft  felett
Ingyenes kiszállítás 51199 Ft felett
Visszatérítés 30 nap
Visszatérítés 30 nap
Több mint 17000 termék
Több mint 17000 termék

Tréning létra Prince Play&Stay Ladder

22 800 Ft

Az ajánlott fogyasztói ár

18 770 Ft Megtakarítás 18 %
Gyártói kód: 9X332000
Vásárolj és spórolj a
Hűségprogrammal
Csomagfeladás: 72 órán belül
Elérhető mennyiség:
2 db

Prince Play&Stay Ladder

18 770 Ft Prince Play&Stay Ladder
    ST06616
Prince Play & Stay edzőlétra Fedezze fel a Prince Play & Stay létrát, egy alapvető...több

Prince Play & Stay edzőlétra

Fedezze fel a Prince Play & Stay létrát, egy alapvető sportfelszerelést, amelyet arra terveztek, hogy az edzési rutinokat a következő szintre emelje. Akár a mozgékonyságot, a gyorsaságot vagy a koordinációt szeretné fejleszteni, ez az az eszköz, amire szüksége van.

Finom kivitelezés a kiemelkedő teljesítményért

Az edzőlétra aprólékosan kidolgozott, kiváló minőségű műanyag lépcsőfokokból áll, biztosítva a tartósságot és a stabilitást. A 16 lépcsős kialakítás bőséges helyet kínál számos edzésgyakorlathoz, így hatékonyan dolgozhat sportteljesítménye fokozásán. Az 50 cm-es szélességgel a létra megfelelő távolságot biztosít ahhoz, hogy komplex lábmunkagyakorlatokat végezzen botlásveszély nélkül. Ráadásul könnyű és hordozható kialakításának köszönhetően kiválóan alkalmas arra, hogy bárhová magával vihesse.

Professzionális eszköz a kompromisszumot nem ismerő sportolónak

A Prince Play & Stay létra praktikus hordtáskával érkezik, amely lehetővé teszi a könnyű tárolást és szállítást. Kényelmes a különböző felhasználási forgatókönyvekhez, legyen szó a sportklubban, otthon vagy a pályán, a létra mindig készen áll egy intenzív edzésre.

Termék szám: ST06616
Termékkód: 9X332000
Szélesség (cm): 50
A megrendelésed egy uniós bejegyzett társaság nevében helyezed el, így a boltunkban a megrendelés árai ÁFA nélkül jelennek meg. A megrendelés leadása után kapott számlán 0% -os ÁFÁ lesz feltüntetve az árukra.