Ingyenes kiszállítás 51199 Ft  felett
Ingyenes kiszállítás 51199 Ft felett
Visszatérítés 30 nap
Visszatérítés 30 nap
Több mint 17000 termék
Több mint 17000 termék

Kúp Pro's Pro Dome Base - neon green

2 550 Ft
Gyártói kód: V129
Vásárolj és spórolj a
Hűségprogrammal
Csomagfeladás: 48 órán belül
Elérhető mennyiség:
3 db

Pro's Pro Dome Base - neon green

2 550 Ft Pro's Pro Dome Base - neon green
    ST71335
Pro's Pro Dome Base - Neon zöld Áttekintés A feltűnő neonzöld színben bemutatott Pro's Pro...több

Pro's Pro Dome Base - Neon zöld

Áttekintés

A feltűnő neonzöld színben bemutatott Pro's Pro Dome Base egy kiváló minőségű termék, amelyet úgy terveztek, hogy optimális teljesítményt és páratlan stabilitást biztosítson az edzések során. Úgy tervezték, hogy az edzésrudak alapjaként szolgáljon, ez a termék a sportolók és a fitneszrajongók számára egyaránt kötelező darab.

Kiemelkedő jellemzők

A tartósság és a funkcionalitás szem előtt tartásával készült Dome Base nagyfokú stabilitást biztosít. Egyedülálló tulajdonsága abban rejlik, hogy vízzel vagy homokkal is meg lehet tölteni. Ez a testreszabhatóság növeli a súlyát és ezáltal az állóképességét, függetlenül a tereptől vagy az edzés intenzitásától. Vizuálisan vonzó, neonzöld színe nemcsak stíluselemet ad az edzőfelszereléshez, hanem nagyfokú láthatóságot is biztosít - ami hasznos tulajdonság az esti vagy éjszakai edzések során.

Rugalmas és kényelmes

A Pro's Pro Dome Base-t úgy alkották meg, hogy megfeleljen bármely felhasználó igényeinek - egyszerűen felállítható és egyszerűen mozgatható, így gondtalan edzést tesz lehetővé. Függetlenül a használt rúd típusától, univerzális kialakításának köszönhetően garantáltan tökéletesen illeszkedik. Ami több időt jelent az edzésre, és kevesebbet a fel- és leszerelésre.

A termék részletei

Minden doboz egyetlen Pro's Pro Dome Base bázist tartalmaz, így kényelmesen megrendelheted igényeidnek megfelelően. Gyártói kódja a V129.

Az Ön útja a fitneszhez

A Pro's Pro Dome Base segítségével a lehető legnagyobb stabilitással és kényelemmel érheti el fitneszcéljait. Önnek tervezték, így tökéletes kiegészítője az edzésének. Menj túl az elvártakon, eddz a legjobbakkal, eddz a Pro's Pro Dome Base segítségével. Megjegyzés: A Pro's Pro Dome Base egyenként kerül értékesítésre. Az edzőrudakat nem tartalmazza, azokat külön kell megvásárolni.

Termék szám: ST71335
Termékkód: V129
Csomagolás (darabszám): 1
A megrendelésed egy uniós bejegyzett társaság nevében helyezed el, így a boltunkban a megrendelés árai ÁFA nélkül jelennek meg. A megrendelés leadása után kapott számlán 0% -os ÁFÁ lesz feltüntetve az árukra.