Ingyenes kiszállítás 51199 Ft  felett
Ingyenes kiszállítás 51199 Ft felett
Visszatérítés 30 nap
Visszatérítés 30 nap
Több mint 17000 termék
Több mint 17000 termék

Célok és jelzőeszközök Gamma Disc Cone - Lila

9 340 Ft
Vásárolj és spórolj a
Hűségprogrammal
Csomagfeladás: 72 órán belül
Elérhető mennyiség:
2 db

Gamma Disc Cone - Lila

9 340 Ft Gamma Disc Cone - Lila
    ST16993
Gamma tárcsás kúp - 5 darabos készlet Termék leírása Élesítse készségeit és fokozza...több

Gamma tárcsás kúp - 5 darabos készlet

Termék leírása

Élesítse készségeit és fokozza teljesítményét a Gamma Disc Cone készlettel, amelyet precízen készítettek, hogy maximalizálja az eredményeket és fokozza edzési rutinját. A csomag öt különböző színű korongkúpot tartalmaz, amelyeket úgy terveztek, hogy páratlan teljesítményt és vonzó megjelenést nyújtsanak, valamint segítsenek a sportági profizmus új szintjeinek elérésében.

Exkluzív jellemzők

A Gamma Disc Cones nem a tipikus edzőkúpok. A csomagban található öt különböző színű kúpnak köszönhetően könnyen megkülönböztetheted a gyakorlatokat, miközben élvezheted a sokoldalúságot, amit ezek a kúpok nyújtanak. Tartós műanyagból készültek, így bármilyen viharnak ellenállnak, legyen szó zord időjárási körülményekről vagy szigorú tevékenységekről.

Javítsa edzését a Gammával

Akár a mozgékonyságodat szeretnéd javítani, akár a koordinációdat finomhangolni, vagy a sebességre és a pontosságra összpontosítani, ezek a korongkúpok kiváló kiegészítői bármely edzésprogramnak. Ideálisak egyéni gyakorlatokhoz vagy csapatgyakorlatokhoz, sokoldalúságuk lehetővé teszi, hogy személyre szabott gyakorlatokat hozzon létre az adott sport- vagy fitneszigényei alapján.

Tartós és sokoldalú

A Gamma Disc Cone - 5P nemcsak lenyűgöző tartósságával, hanem multifunkcionalitásával is kitűnik. A könnyű láthatóságot és felismerést lehetővé tevő átmérőjükkel ezek a kúpok tökéletesek a legkülönfélébb sporttevékenységekhez, beleértve a futballt, a focit, a baseballt és még sok más sportágat.

Gyűjtőpont

Szeretné beszerezni a Gamma Disc Cone - 5P-t? Átvehetőek az al. Bohaterów Września 12. szám alatt. Emelje edzéseit egy teljesen új szintre ezekkel a sokoldalú, tartós és alkalmazkodó színű kúpokkal. Ne feledje, a gyakorlás a tökéletesség kulcsa, és a Gamma Disc Cone készlettel jó úton halad afelé, hogy kitűnjön választott sportágában. Szerezd be a készletedet most.

Záró nyilatkozat

A sport világában minden centiméternyi fejlődés számít. Fokozza edzésélményét a Gamma Disc Cone - 5P szettel. Minőség, szín és dinamikus funkcionalitás, ezek a kúpok mindent nyújtanak. Tegyen lépést most egy hatékonyabb és eredményesebb edzésút felé. Testreszabás

Termék szám: ST16993
Szín: Lila
A megrendelésed egy uniós bejegyzett társaság nevében helyezed el, így a boltunkban a megrendelés árai ÁFA nélkül jelennek meg. A megrendelés leadása után kapott számlán 0% -os ÁFÁ lesz feltüntetve az árukra.