Ingyenes kiszállítás 51199 Ft  felett
Ingyenes kiszállítás 51199 Ft felett
Visszatérítés 30 nap
Visszatérítés 30 nap
Több mint 17000 termék
Több mint 17000 termék

Tenisz húr Yonex Poly Tour Rev (200 m) - Lila

88 720 Ft

Az ajánlott fogyasztói ár

81 010 Ft Megtakarítás 9 %
Gyártói kód: PTR125-2-29G21
Vásárolj és spórolj a
Hűségprogrammal
A termék tartalmazza az ingyenes szállítást
Csomagfeladás: 72 órán belül
variánsok:
Tenisz húr Yonex Poly Tour Rev (200 m) - Fehér
Yonex Poly Tour Rev (200 m) - Fehér
Tenisz húr Yonex Poly Tour Rev (200 m) - Narancssárga
Yonex Poly Tour Rev (200 m) - Narancssárga
több
TÖBBET OLCSÓBBAN:
Mennyiség Egységár
tól/től 2 db 75 340 Ft
81 010 Ft Yonex Poly Tour Rev (200 m) - Lila
    ST80231.1
Yonex Poly Tour Rev (200 m) - Lila Tenisz húr Teljesítsd be teniszes vágyaidat a Yonex Poly...több

Yonex Poly Tour Rev (200 m) - Lila Tenisz húr

Teljesítsd be teniszes vágyaidat a Yonex Poly Tour Rev húrral - a technológia, a tapintás, az erő és a kényelem ünnepe, amely újradefiniálja az egész teniszélményt. Ez a 200 m-es teniszhúr a Yonex termékcsalád egyik zászlóshajója, amely rendkívüli kontrollt és ütőerőt biztosít élénk lila színbe csomagolva.

Kiemelkedő minőség és dizájn

A Yonex Poly Tour Rev egy monofil ko-poliészter teniszhúros szett, amely nyolcoldalú szerkezettel büszkélkedhet, amely kivételes tapadást biztosít a labdán a felerősített pörgési potenciál érdekében. A húr átmérője 1,20 mm, 1,25 mm és 1,30 mm között változik, így alkalmazkodik a különböző játékstílusokhoz és egyedi játékospreferenciákhoz.

Forradalmi szilikonolaj infúziós (SIF) technológia

Ennek a húrnak az egyedülálló előnye a Silicone Oil Infusion (SIF) technológiában rejlik. Ez az innovatív megvalósítás páratlan tartósságot és a spin bőséges játékra való képességet biztosít a Yonex Poly Tour Rev számára.

Kényelem és sérülésmegelőzés

Mindeközben a konstrukciója a magas szintű kényelem biztosítására és a könyökre, csuklóra és vállra gyakorolt negatív hatások minimalizálására összpontosít, így kiváló választás azok számára, akiknek fontos a hosszú távú egészség és a sérülések megelőzése.

Optimális érzés és kifogástalan teljesítmény

Ez a húrrendszer minden szintű játékos számára alkalmas, kiváló érzetet és hibátlan teljesítményt biztosít, vonzó azoknak, akik szilárd kontaktusra és megbízható teljesítményre vágynak. A Yonex Poly Tour Rev nemcsak hatékonyan tartja a feszültséget, hanem dinamikus karakterét is kiemeli, amely minden ütéshez alkalmazkodik.

Termék szám: ST80231.1
Termékkód: PTR125-2-29G21
Szín: Lila
Húr hossza (m): 200
Húr profil: nyolcszögű
Szerkezet: monofil
Anyag: Ko-poliészter
Tulajdonságok: kényelem, dinamikus, feszültség fenntartása, érez, pörög
A húr minden ütő szíve. Egy jól megválasztott és jól elhelyezett húr segít a legtöbbet kihozni...több
Hogyan válasszunk teniszhúrt

A húr minden ütő szíve. Egy jól megválasztott és jól elhelyezett húr segít a legtöbbet kihozni a játékból. Egy kezdő játékos nem feltétlenül lesz tisztában a húr rendkívüli fontosságával, amellyel játszik. Valószínűleg vesznek egy már gyárilag fűzött ütőt. A játék készségének fejlődésével, és ezzel együtt a saját játékod gyengeségeinek és erősebb aspektusainak tudatosításával el kell kezdeni a különböző típusú húrok tesztelését. Érdemes kísérletezni különböző húrfeszítésekkel is, hogy az ütőt a játék stílusához maximálisan hozzá lehessen igazítani.


Tehát pontosan milyen típusú tenisz húrok léteznek? Eladók természetes , sokszálú , poliészter , szintetikus és hibrid húrok is. Mindegyikük különböző tulajdonságokkal és jellemzőkkel rendelkezik, amelyeknek kompatibilisnek kell lenniük az egyes játékosok játékstílusával. A természetes húrok nagyobb erőt és kényelmet biztosítanak, és hosszabb ideig feszesek maradnak. Lehetővé teszik a jobb irányítást és a nagyszerű érzést ütéskor, rendkívül rugalmasak és jól semlegesítik a rezgéseket, de nem jellemző rájuk a túlzott tartósság, ezért gyakran repednek. Tehénbélből készülnek, és elkészítésük akár hét napot is igénybe vehet. Ezek a húrok kiváló minőségűek, ezért többnyire a legjobb játékosok használják őket. Jelenleg főként hibrid formában használják őket, azaz kétféle húr - természetes és poliészter - kombinációjában. Mindegyikük sajátos tulajdonságokkal gazdagítja ezt a keveréket.
A természetes huzal tulajdonságai hasonlóak a többszálas huzalokhoz. Jelentős erőt, valamint magas szintű kényelmet adnak a játékosnak ütéskor emellett védik a kezet a sérülésektől. Másfelől nem túlságosan tartósak, és nem adnak teljes kontrollt az ütés felett. Nagyszerű választás gyerekeknek, junioroknak és kezdőknek.


A leggyakrabban használt húrtípus a poliészter vagy a kopoliészter. Kivételes tartósság, jó ütésszabályozás és könnyű pörgetés jellemzi. Hátránya a feszesség gyors elvesztése. Az ebbe a kategóriába tartozó húrok tökéletesek azoknak a játékosoknak, akik versenyszerűen teniszeznek, valamint haladó amatőröknek, akiknek jobban kell irányítaniuk a labdát, és akik általában az alapvonalról szeretnek játszani. Ezek a húrok nem jók kezdőknek, akik a kényelmet és a könnyű játékot preferálják. A kezdőknél célszerű szintetikus huzalokat használni. Olcsóbbak, és jellemzőik az átlagos tartományon belül vannak. Nem mondhatjuk, hogy a legtartósabb típusú huzalok, és nem biztosítják a kimagasló labdairányítást, de jelentős erőt generálnak, viszonylagos kényelemérzetet biztosítanak és hosszabb ideig feszesek maradnak. A hibrid húr szintén érdekes fejlesztés, amelyet a legprofibb játékosok egyre inkább használnak. A hibrid húrok lehetővé teszik a két típusú húr legjobb tulajdonságainak kombinálását. Ennek köszönhetően magas szintű irányítással, nagy terhelhetőséggel, könnyen elérhető pörgetéssel, könnyű ütések végrehajtásával, valamint játék közbeni komfortérzettel rendelkezhetsz.


Mindegyik húrnak megvannak a maga egyedi tulajdonságai, mint például a feszesség (a húr megfeszítésének ereje) és vastagsága (átmérője). A huzal feszességét kilogrammban fejezik ki. Az átlagos tartomány 20 és 30 kg között van. Az alacsonyabb érték nagyobb ütési erőt, nagyobb kényelmet biztosít a játék során, ugyanakkor kevesebb irányítást lesz lehetővé a labda felett, és gyakoribb a húrok pozíciójának változása, ami gyorsabb kopáshoz vezet. A nagyobb feszesség nagyobb irányítást biztosít a labda felett, de kevesebb az erő és a kényelem a játék közben. A húr feszültsége az egyéni preferenciáktól és az egyes játékosok játékkészségétől függ. A húr vastagsága egy másik paraméter, amely befolyásolja a játék minőségét. Vékonyabb és vastagabb húrok is kaphatók. Mindegyik befolyásolja az ütés erejét, a labda irányítását, a játék kényelmét és a húr élettartamát. Ne feledd, hogy a teniszhúrok, mint minden más felszerelés, elhasználódnak, és ki kell cserélni őket. Nem várhatsz addig, amíg az anyaga teljesen elkopik, és a húr elszakad játék közben. Amikor úgy érzed, hogy az ütésed elvesztette az erdeti minőségét, akkor ideje cserélni a húrt. Kíváncsi vagy, milyen gyakran kell cserélni a húrokat? A profik minden meccs után megcsinálják. A hetente egyszer vagy kétszer játszó amatőrök ezt háromhavonta megtehetik. Ha elolvastad a fenti információkat, akkor jó úton haladsz a megfelelő húr kiválasztásában. Üzletünk mindenféle húrok széles választékát kínálja. A Te igényeitől függően egyedi csomagokban, úgynevezett készletekben és tekercsekben, azaz gyűjtőcsomagokban is értékesítjük őket. Még mindig bizonytalan vagy a választásában? Olvasd el útmutatónkat, hogy kiderüljön, hogyan válaszd ki a megfelelő húrt. Tapasztalt munkatársainkkal is konzultálhatsz a megfelelő húr kiválasztásában.

A megrendelésed egy uniós bejegyzett társaság nevében helyezed el, így a boltunkban a megrendelés árai ÁFA nélkül jelennek meg. A megrendelés leadása után kapott számlán 0% -os ÁFÁ lesz feltüntetve az árukra.