Ingyenes kiszállítás 51199 Ft  felett
Ingyenes kiszállítás 51199 Ft felett
Visszatérítés 30 nap
Visszatérítés 30 nap
Több mint 17000 termék
Több mint 17000 termék

Tenisz húr Yonex Poly Tour Drive (200 m) - silver

45 690 Ft

Az ajánlott fogyasztói ár

42 340 Ft Megtakarítás 7 %
Gyártói kód: PTD125-2
Vásárolj és spórolj a
Hűségprogrammal
Csomagfeladás: 48 órán belül
TÖBBET OLCSÓBBAN:
Mennyiség Egységár
tól/től 2 db 39 380 Ft
42 340 Ft Yonex Poly Tour Drive (200 m) - silver
    ST15584.1
Kiemelt Termék
Tenisz húr Yonex Poly Tour Pro - graphite (200 m)

Tenisz húr
Yonex Poly Tour Pro - graphite (200 m)

56 670 Ft
52 720 Ft
Megtakarítás 7%
Tenisz húr Yonex Poly Tour Spin (200 m)

Tenisz húr
Yonex Poly Tour Spin (200 m)

54 840 Ft
50 830 Ft
Megtakarítás 7%
Tenisz húr Yonex Poly Tour Tough (200 m)

Tenisz húr
Yonex Poly Tour Tough (200 m)

54 840 Ft
50 830 Ft
Megtakarítás 7%
Tenisz húr Yonex Poly Tour Spin (200 m) - black

Tenisz húr
Yonex Poly Tour Spin (200 m) - black

54 840 Ft
50 830 Ft
Megtakarítás 7%
Tenisz húr Yonex Poly Tour Pro (200 m) - blue

Tenisz húr
Yonex Poly Tour Pro (200 m) - blue

56 670 Ft
52 720 Ft
Megtakarítás 7%
Yonex Poly Tour Drive (200 m) - Ezüst Tapasztalja meg a kiváló minőséget és a páratlan húr...több

Yonex Poly Tour Drive (200 m) - Ezüst

Tapasztalja meg a kiváló minőséget és a páratlan húr teljesítményt az egyedülállóan tervezett Yonex Poly Tour Drive húrral - egy 200 méteres húr tekercs, amely kiváló minőségű poliészterből készült, hogy kivételes tartósságot és rugalmasságot biztosítson. Ez a teniszhúr ragyogó ezüstös kivitelben burkolva nemcsak stílusossá teszi az ütőjét, hanem segít az irányítás és a pörgés fokozásában is, megnyitva az utat a teniszpályán elért sikerei előtt.

Nyolcszögletű profil

A Yonex Poly Tour Drive hihetetlenül megtervezett nyolcszögletű profillal büszkélkedhet. Ez az egyedülálló nyolcoldalú szerkezet nagyobb harapást és nagyobb labdakontrollt kínál, lehetővé téve a robbanékony erőt, amely figyelemre méltó mennyiségű pörgéssel párosul. Akár támadásban, akár védekezésben van, ezt a húrt úgy tervezték, hogy bármilyen terepen optimalizálja a játékát.

Kiváló érzékenység

Tapasztald meg a precizitást, mint még soha azelőtt a Yonex Poly Tour Drive húrral. Ez a monofil húr kiváló tapintást és érintésérzékenységet biztosít, így ütéseid egyszerre pontosak és erőteljesek lesznek. Érezze a játékot egy teljesen új dimenzióban, mivel ez a teniszhúr minden ütésnél visszajelzést ad, növelve önbizalmát, függetlenül az ellenféltől.

Kiváló tartósság

Ha tartósságról van szó, a Yonex Poly Tour Drive magasan kiemelkedik. A strapabíró poliészter anyagból készült húr hosszú élettartamot és kopásállóságot biztosít. Még nagy igénybevétel esetén is megőrzi a feszességét és teljesítményét, így biztos lehet benne, hogy körről körre egyenletesen fog játszani.

Termék szám: ST15584.1
Termékkód: PTD125-2
Húr hossza (m): 200
Húr profil: nyolcszögű
Szerkezet: monofil
Anyag: poliészter
Tulajdonságok: érez erő pörög
Fő szín: ezüst
A húr minden ütő szíve. Egy jól megválasztott és jól elhelyezett húr segít a legtöbbet kihozni...több
Hogyan válasszunk teniszhúrt

A húr minden ütő szíve. Egy jól megválasztott és jól elhelyezett húr segít a legtöbbet kihozni a játékból. Egy kezdő játékos nem feltétlenül lesz tisztában a húr rendkívüli fontosságával, amellyel játszik. Valószínűleg vesznek egy már gyárilag fűzött ütőt. A játék készségének fejlődésével, és ezzel együtt a saját játékod gyengeségeinek és erősebb aspektusainak tudatosításával el kell kezdeni a különböző típusú húrok tesztelését. Érdemes kísérletezni különböző húrfeszítésekkel is, hogy az ütőt a játék stílusához maximálisan hozzá lehessen igazítani.


Tehát pontosan milyen típusú tenisz húrok léteznek? Eladók természetes , sokszálú , poliészter , szintetikus és hibrid húrok is. Mindegyikük különböző tulajdonságokkal és jellemzőkkel rendelkezik, amelyeknek kompatibilisnek kell lenniük az egyes játékosok játékstílusával. A természetes húrok nagyobb erőt és kényelmet biztosítanak, és hosszabb ideig feszesek maradnak. Lehetővé teszik a jobb irányítást és a nagyszerű érzést ütéskor, rendkívül rugalmasak és jól semlegesítik a rezgéseket, de nem jellemző rájuk a túlzott tartósság, ezért gyakran repednek. Tehénbélből készülnek, és elkészítésük akár hét napot is igénybe vehet. Ezek a húrok kiváló minőségűek, ezért többnyire a legjobb játékosok használják őket. Jelenleg főként hibrid formában használják őket, azaz kétféle húr - természetes és poliészter - kombinációjában. Mindegyikük sajátos tulajdonságokkal gazdagítja ezt a keveréket.
A természetes huzal tulajdonságai hasonlóak a többszálas huzalokhoz. Jelentős erőt, valamint magas szintű kényelmet adnak a játékosnak ütéskor emellett védik a kezet a sérülésektől. Másfelől nem túlságosan tartósak, és nem adnak teljes kontrollt az ütés felett. Nagyszerű választás gyerekeknek, junioroknak és kezdőknek.


A leggyakrabban használt húrtípus a poliészter vagy a kopoliészter. Kivételes tartósság, jó ütésszabályozás és könnyű pörgetés jellemzi. Hátránya a feszesség gyors elvesztése. Az ebbe a kategóriába tartozó húrok tökéletesek azoknak a játékosoknak, akik versenyszerűen teniszeznek, valamint haladó amatőröknek, akiknek jobban kell irányítaniuk a labdát, és akik általában az alapvonalról szeretnek játszani. Ezek a húrok nem jók kezdőknek, akik a kényelmet és a könnyű játékot preferálják. A kezdőknél célszerű szintetikus huzalokat használni. Olcsóbbak, és jellemzőik az átlagos tartományon belül vannak. Nem mondhatjuk, hogy a legtartósabb típusú huzalok, és nem biztosítják a kimagasló labdairányítást, de jelentős erőt generálnak, viszonylagos kényelemérzetet biztosítanak és hosszabb ideig feszesek maradnak. A hibrid húr szintén érdekes fejlesztés, amelyet a legprofibb játékosok egyre inkább használnak. A hibrid húrok lehetővé teszik a két típusú húr legjobb tulajdonságainak kombinálását. Ennek köszönhetően magas szintű irányítással, nagy terhelhetőséggel, könnyen elérhető pörgetéssel, könnyű ütések végrehajtásával, valamint játék közbeni komfortérzettel rendelkezhetsz.


Mindegyik húrnak megvannak a maga egyedi tulajdonságai, mint például a feszesség (a húr megfeszítésének ereje) és vastagsága (átmérője). A huzal feszességét kilogrammban fejezik ki. Az átlagos tartomány 20 és 30 kg között van. Az alacsonyabb érték nagyobb ütési erőt, nagyobb kényelmet biztosít a játék során, ugyanakkor kevesebb irányítást lesz lehetővé a labda felett, és gyakoribb a húrok pozíciójának változása, ami gyorsabb kopáshoz vezet. A nagyobb feszesség nagyobb irányítást biztosít a labda felett, de kevesebb az erő és a kényelem a játék közben. A húr feszültsége az egyéni preferenciáktól és az egyes játékosok játékkészségétől függ. A húr vastagsága egy másik paraméter, amely befolyásolja a játék minőségét. Vékonyabb és vastagabb húrok is kaphatók. Mindegyik befolyásolja az ütés erejét, a labda irányítását, a játék kényelmét és a húr élettartamát. Ne feledd, hogy a teniszhúrok, mint minden más felszerelés, elhasználódnak, és ki kell cserélni őket. Nem várhatsz addig, amíg az anyaga teljesen elkopik, és a húr elszakad játék közben. Amikor úgy érzed, hogy az ütésed elvesztette az erdeti minőségét, akkor ideje cserélni a húrt. Kíváncsi vagy, milyen gyakran kell cserélni a húrokat? A profik minden meccs után megcsinálják. A hetente egyszer vagy kétszer játszó amatőrök ezt háromhavonta megtehetik. Ha elolvastad a fenti információkat, akkor jó úton haladsz a megfelelő húr kiválasztásában. Üzletünk mindenféle húrok széles választékát kínálja. A Te igényeitől függően egyedi csomagokban, úgynevezett készletekben és tekercsekben, azaz gyűjtőcsomagokban is értékesítjük őket. Még mindig bizonytalan vagy a választásában? Olvasd el útmutatónkat, hogy kiderüljön, hogyan válaszd ki a megfelelő húrt. Tapasztalt munkatársainkkal is konzultálhatsz a megfelelő húr kiválasztásában.

A megrendelésed egy uniós bejegyzett társaság nevében helyezed el, így a boltunkban a megrendelés árai ÁFA nélkül jelennek meg. A megrendelés leadása után kapott számlán 0% -os ÁFÁ lesz feltüntetve az árukra.