Ingyenes kiszállítás 51199 Ft  felett
Ingyenes kiszállítás 51199 Ft felett
Visszatérítés 30 nap
Visszatérítés 30 nap
Több mint 17000 termék
Több mint 17000 termék

Tenisz húr MSV PolyNyKing (12 m) - natural

Tenisz húr MSV PolyNyKing (12 m) - natural
4 520 Ft

Az ajánlott fogyasztói ár

3 910 Ft Megtakarítás 13 %
Vásárolj és spórolj a
Hűségprogrammal
Csomagfeladás: 48 órán belül
TÖBBET OLCSÓBBAN:
Mennyiség Egységár
tól/től 3 db 3 640 Ft
3 910 Ft MSV PolyNyKing (12 m) - natural
    ST14965.2
Kiemelt Termék
ÚJ
Tenisz húr MSV Soft Touch (12m) - black

Tenisz húr
MSV Soft Touch (12m) - black

6 000 Ft
5 130 Ft
Megtakarítás 15%
Tenisz húr MSV Multi Q10 (12 m) - white

Tenisz húr
MSV Multi Q10 (12 m) - white

5 040 Ft
4 260 Ft
Megtakarítás 15%
Tenisz húr MSV Soft Control (12 m) - natural

Tenisz húr
MSV Soft Control (12 m) - natural

6 000 Ft
5 130 Ft
Megtakarítás 15%
MSV PolyNyKing (12 m) - Természetes: Kiváló minőségű tenisz húr Tapasztalja meg a játék új...több

MSV PolyNyKing (12 m) - Természetes: Kiváló minőségű tenisz húr

Tapasztalja meg a játék új szintjét az MSV PolyNyKing teniszhúrral, amely kiváló minőségű nylon és kopoliészter keveréke, és rendkívül tartós poliuretán bevonattal van bevonva. Ez a húr, amelyet széles körben dicsérnek páratlan rugalmasságáért, a teljesítmény, a kényelem és a kiváló játékérzet tökéletes ötvözetének megtestesítője.

Kiemelkedő anyagi kivitelezés

Az MSV PolyNyKing az anyagok lenyűgöző kombinációját mutatja be. A nagy szilárdságú nejlon és kopoliészter sodrott szálakból készült húr olyan tartósságot kínál, amely ellenáll az intenzív igénybevételnek, hosszú élettartamot és kiváló játékot ígérve. A húr további védelmét egy erős poliuretán bevonat biztosítja, megerősítve ellenállóképességét a játék viszontagságaival szemben.

Kiváló teljesítmény és kényelem

Az egyik legelasztikusabb teniszhúraként elismert MSV PolyNyKing ideális a kivételes játékérzetre és maximális kényelemre vágyó játékosok számára. Többszálas szerkezete fokozott kontrollt biztosít a pályán, így kevesebb megerőltetéssel precíz ütéseket tesz lehetővé, növelve ezzel a pontok megszerzésének esélyét a mérkőzés kritikus pillanataiban.

Hibrid kombináció előnye

Az alkalmazkodóképességet szem előtt tartva tervezték, az MSV PolyNyKing tökéletes vízszintes húrként egy hibrid kombinációban. Lehetőséget kínál arra, hogy személyre szabd az ütőd húrmintázatát, pozitívan hozzájárulva a teljesítménystatisztikáidhoz.l

Termék szám: ST14965.2
Húr hossza (m): 12
Húr profil: puha
Szerkezet: többszálas
Anyag: Ko-poliészter nejlon
Tulajdonságok: kontroll kényelem érez
Fő szín: természetes
A húr minden ütő szíve. Egy jól megválasztott és jól elhelyezett húr segít a legtöbbet kihozni...több
Hogyan válasszunk teniszhúrt

A húr minden ütő szíve. Egy jól megválasztott és jól elhelyezett húr segít a legtöbbet kihozni a játékból. Egy kezdő játékos nem feltétlenül lesz tisztában a húr rendkívüli fontosságával, amellyel játszik. Valószínűleg vesznek egy már gyárilag fűzött ütőt. A játék készségének fejlődésével, és ezzel együtt a saját játékod gyengeségeinek és erősebb aspektusainak tudatosításával el kell kezdeni a különböző típusú húrok tesztelését. Érdemes kísérletezni különböző húrfeszítésekkel is, hogy az ütőt a játék stílusához maximálisan hozzá lehessen igazítani.


Tehát pontosan milyen típusú tenisz húrok léteznek? Eladók természetes , sokszálú , poliészter , szintetikus és hibrid húrok is. Mindegyikük különböző tulajdonságokkal és jellemzőkkel rendelkezik, amelyeknek kompatibilisnek kell lenniük az egyes játékosok játékstílusával. A természetes húrok nagyobb erőt és kényelmet biztosítanak, és hosszabb ideig feszesek maradnak. Lehetővé teszik a jobb irányítást és a nagyszerű érzést ütéskor, rendkívül rugalmasak és jól semlegesítik a rezgéseket, de nem jellemző rájuk a túlzott tartósság, ezért gyakran repednek. Tehénbélből készülnek, és elkészítésük akár hét napot is igénybe vehet. Ezek a húrok kiváló minőségűek, ezért többnyire a legjobb játékosok használják őket. Jelenleg főként hibrid formában használják őket, azaz kétféle húr - természetes és poliészter - kombinációjában. Mindegyikük sajátos tulajdonságokkal gazdagítja ezt a keveréket.
A természetes huzal tulajdonságai hasonlóak a többszálas huzalokhoz. Jelentős erőt, valamint magas szintű kényelmet adnak a játékosnak ütéskor emellett védik a kezet a sérülésektől. Másfelől nem túlságosan tartósak, és nem adnak teljes kontrollt az ütés felett. Nagyszerű választás gyerekeknek, junioroknak és kezdőknek.


A leggyakrabban használt húrtípus a poliészter vagy a kopoliészter. Kivételes tartósság, jó ütésszabályozás és könnyű pörgetés jellemzi. Hátránya a feszesség gyors elvesztése. Az ebbe a kategóriába tartozó húrok tökéletesek azoknak a játékosoknak, akik versenyszerűen teniszeznek, valamint haladó amatőröknek, akiknek jobban kell irányítaniuk a labdát, és akik általában az alapvonalról szeretnek játszani. Ezek a húrok nem jók kezdőknek, akik a kényelmet és a könnyű játékot preferálják. A kezdőknél célszerű szintetikus huzalokat használni. Olcsóbbak, és jellemzőik az átlagos tartományon belül vannak. Nem mondhatjuk, hogy a legtartósabb típusú huzalok, és nem biztosítják a kimagasló labdairányítást, de jelentős erőt generálnak, viszonylagos kényelemérzetet biztosítanak és hosszabb ideig feszesek maradnak. A hibrid húr szintén érdekes fejlesztés, amelyet a legprofibb játékosok egyre inkább használnak. A hibrid húrok lehetővé teszik a két típusú húr legjobb tulajdonságainak kombinálását. Ennek köszönhetően magas szintű irányítással, nagy terhelhetőséggel, könnyen elérhető pörgetéssel, könnyű ütések végrehajtásával, valamint játék közbeni komfortérzettel rendelkezhetsz.


Mindegyik húrnak megvannak a maga egyedi tulajdonságai, mint például a feszesség (a húr megfeszítésének ereje) és vastagsága (átmérője). A huzal feszességét kilogrammban fejezik ki. Az átlagos tartomány 20 és 30 kg között van. Az alacsonyabb érték nagyobb ütési erőt, nagyobb kényelmet biztosít a játék során, ugyanakkor kevesebb irányítást lesz lehetővé a labda felett, és gyakoribb a húrok pozíciójának változása, ami gyorsabb kopáshoz vezet. A nagyobb feszesség nagyobb irányítást biztosít a labda felett, de kevesebb az erő és a kényelem a játék közben. A húr feszültsége az egyéni preferenciáktól és az egyes játékosok játékkészségétől függ. A húr vastagsága egy másik paraméter, amely befolyásolja a játék minőségét. Vékonyabb és vastagabb húrok is kaphatók. Mindegyik befolyásolja az ütés erejét, a labda irányítását, a játék kényelmét és a húr élettartamát. Ne feledd, hogy a teniszhúrok, mint minden más felszerelés, elhasználódnak, és ki kell cserélni őket. Nem várhatsz addig, amíg az anyaga teljesen elkopik, és a húr elszakad játék közben. Amikor úgy érzed, hogy az ütésed elvesztette az erdeti minőségét, akkor ideje cserélni a húrt. Kíváncsi vagy, milyen gyakran kell cserélni a húrokat? A profik minden meccs után megcsinálják. A hetente egyszer vagy kétszer játszó amatőrök ezt háromhavonta megtehetik. Ha elolvastad a fenti információkat, akkor jó úton haladsz a megfelelő húr kiválasztásában. Üzletünk mindenféle húrok széles választékát kínálja. A Te igényeitől függően egyedi csomagokban, úgynevezett készletekben és tekercsekben, azaz gyűjtőcsomagokban is értékesítjük őket. Még mindig bizonytalan vagy a választásában? Olvasd el útmutatónkat, hogy kiderüljön, hogyan válaszd ki a megfelelő húrt. Tapasztalt munkatársainkkal is konzultálhatsz a megfelelő húr kiválasztásában.

A megrendelésed egy uniós bejegyzett társaság nevében helyezed el, így a boltunkban a megrendelés árai ÁFA nélkül jelennek meg. A megrendelés leadása után kapott számlán 0% -os ÁFÁ lesz feltüntetve az árukra.