Ingyenes kiszállítás 51199 Ft  felett
Ingyenes kiszállítás 51199 Ft felett
Visszatérítés 30 nap
Visszatérítés 30 nap
Több mint 17000 termék
Több mint 17000 termék

Tenisz húr MSV Focus Hex Plus 25 (200 m) - white

Ajándékok
Tenisz húr MSV Focus Hex Plus 25 (200 m) - white
23 020 Ft
Legutóbbi legalacsonyabb ár:
21 330 Ft (+8%)

A termék legalacsonyabb ára az elmúlt 30 napban a jelenlegi árcsökkentés előtt.

Vásárolj és spórolj a
Hűségprogrammal
Csomagfeladás: 48 órán belül
TÖBBET OLCSÓBBAN:
Mennyiség Egységár
tól/től 2 db 22 537 Ft
23 020 Ft MSV Focus Hex Plus 25 (200 m) - white
    ST14934.3
Kiemelt Termék
Ajándékok
Ajándékok
Ajándékok
Ajándékok
Ajándékok
Tenisz húr MSV SWIFT (200 m) - white

Tenisz húr
MSV SWIFT (200 m) - white

38 990 Ft
24 680 Ft
Megtakarítás 37%
MSV Focus Hex Plus 25 (200 m) - Fehér: Tenisz húr: A végső tenisz húr Nyissa ki a végső...több

MSV Focus Hex Plus 25 (200 m) - Fehér: Tenisz húr: A végső tenisz húr

Nyissa ki a végső potenciált az MSV Focus Hex Plus 25 teniszhúrral - most lenyűgöző fehér színben. A kiváló rugalmasságáról híres, amely akár 25%-kal nagyobb, mint az MSV Focus Hex, ez a csúcskategóriás teniszhúr kifejezetten azoknak az erős teniszezőknek készült, akiknek extra előnyre van szükségük.

Teljesítmény és kényelem

A fehér MSV Focus Hex Plus 25 kiváló kényelmet, dinamikus játékot, forgást és kontrollt biztosít, így egyedülálló fegyvered lesz a pályán. Az erő és az irányítás tökéletes egyensúlyával rendelkezik, lehetővé téve a pontos ütéselhelyezést, miközben nehéz alapütéseket és szervákat végez.

Innovatív hatszögletű kialakítás

Ez a speciális teniszhúr egyedi hatszögletű profillal büszkélkedhet, amely a kiváló minőségű kopoliészter monofil szerkezetéből származik. Ez a bonyolult kialakítás hozzájárul a fokozott spingeneráló képességhez, ami előnyt biztosít a versenytársakkal szemben.

Prémium anyag és tartósság

A fejlett kopoliészter anyagból készült MSV Focus Hex Plus 25 a legmagasabb szintű tartósságot és rugalmasságot biztosítja. Ez a nehéz ütők számára jól használható anyag robusztusan ellenáll a nagy feszültségeknek, és verhetetlen játszhatóságot biztosít, hosszan tartó használat során is megőrzi teljesítményét.

Tapasztalja meg a kivételes kontrollt, a megnövekedett pörgést és a kiváló kényelmet minden ütésnél az MSV Focus Hex Plus 25-össel - a szenvedélyes teniszezők számára a játék megváltoztatását jelenti. Kezdje el felemelni a játékát most!

Termék szám: ST14934.3
Húr hossza (m): 200
Húr profil: hatszögletű
Szerkezet: monofil
Anyag: Ko-poliészter
Tulajdonságok: kontroll dinamikus erő pörög
Fő szín: fehér
A húr minden ütő szíve. Egy jól megválasztott és jól elhelyezett húr segít a legtöbbet kihozni...több
Hogyan válasszunk teniszhúrt

A húr minden ütő szíve. Egy jól megválasztott és jól elhelyezett húr segít a legtöbbet kihozni a játékból. Egy kezdő játékos nem feltétlenül lesz tisztában a húr rendkívüli fontosságával, amellyel játszik. Valószínűleg vesznek egy már gyárilag fűzött ütőt. A játék készségének fejlődésével, és ezzel együtt a saját játékod gyengeségeinek és erősebb aspektusainak tudatosításával el kell kezdeni a különböző típusú húrok tesztelését. Érdemes kísérletezni különböző húrfeszítésekkel is, hogy az ütőt a játék stílusához maximálisan hozzá lehessen igazítani.


Tehát pontosan milyen típusú tenisz húrok léteznek? Eladók természetes , sokszálú , poliészter , szintetikus és hibrid húrok is. Mindegyikük különböző tulajdonságokkal és jellemzőkkel rendelkezik, amelyeknek kompatibilisnek kell lenniük az egyes játékosok játékstílusával. A természetes húrok nagyobb erőt és kényelmet biztosítanak, és hosszabb ideig feszesek maradnak. Lehetővé teszik a jobb irányítást és a nagyszerű érzést ütéskor, rendkívül rugalmasak és jól semlegesítik a rezgéseket, de nem jellemző rájuk a túlzott tartósság, ezért gyakran repednek. Tehénbélből készülnek, és elkészítésük akár hét napot is igénybe vehet. Ezek a húrok kiváló minőségűek, ezért többnyire a legjobb játékosok használják őket. Jelenleg főként hibrid formában használják őket, azaz kétféle húr - természetes és poliészter - kombinációjában. Mindegyikük sajátos tulajdonságokkal gazdagítja ezt a keveréket.
A természetes huzal tulajdonságai hasonlóak a többszálas huzalokhoz. Jelentős erőt, valamint magas szintű kényelmet adnak a játékosnak ütéskor emellett védik a kezet a sérülésektől. Másfelől nem túlságosan tartósak, és nem adnak teljes kontrollt az ütés felett. Nagyszerű választás gyerekeknek, junioroknak és kezdőknek.


A leggyakrabban használt húrtípus a poliészter vagy a kopoliészter. Kivételes tartósság, jó ütésszabályozás és könnyű pörgetés jellemzi. Hátránya a feszesség gyors elvesztése. Az ebbe a kategóriába tartozó húrok tökéletesek azoknak a játékosoknak, akik versenyszerűen teniszeznek, valamint haladó amatőröknek, akiknek jobban kell irányítaniuk a labdát, és akik általában az alapvonalról szeretnek játszani. Ezek a húrok nem jók kezdőknek, akik a kényelmet és a könnyű játékot preferálják. A kezdőknél célszerű szintetikus huzalokat használni. Olcsóbbak, és jellemzőik az átlagos tartományon belül vannak. Nem mondhatjuk, hogy a legtartósabb típusú huzalok, és nem biztosítják a kimagasló labdairányítást, de jelentős erőt generálnak, viszonylagos kényelemérzetet biztosítanak és hosszabb ideig feszesek maradnak. A hibrid húr szintén érdekes fejlesztés, amelyet a legprofibb játékosok egyre inkább használnak. A hibrid húrok lehetővé teszik a két típusú húr legjobb tulajdonságainak kombinálását. Ennek köszönhetően magas szintű irányítással, nagy terhelhetőséggel, könnyen elérhető pörgetéssel, könnyű ütések végrehajtásával, valamint játék közbeni komfortérzettel rendelkezhetsz.


Mindegyik húrnak megvannak a maga egyedi tulajdonságai, mint például a feszesség (a húr megfeszítésének ereje) és vastagsága (átmérője). A huzal feszességét kilogrammban fejezik ki. Az átlagos tartomány 20 és 30 kg között van. Az alacsonyabb érték nagyobb ütési erőt, nagyobb kényelmet biztosít a játék során, ugyanakkor kevesebb irányítást lesz lehetővé a labda felett, és gyakoribb a húrok pozíciójának változása, ami gyorsabb kopáshoz vezet. A nagyobb feszesség nagyobb irányítást biztosít a labda felett, de kevesebb az erő és a kényelem a játék közben. A húr feszültsége az egyéni preferenciáktól és az egyes játékosok játékkészségétől függ. A húr vastagsága egy másik paraméter, amely befolyásolja a játék minőségét. Vékonyabb és vastagabb húrok is kaphatók. Mindegyik befolyásolja az ütés erejét, a labda irányítását, a játék kényelmét és a húr élettartamát. Ne feledd, hogy a teniszhúrok, mint minden más felszerelés, elhasználódnak, és ki kell cserélni őket. Nem várhatsz addig, amíg az anyaga teljesen elkopik, és a húr elszakad játék közben. Amikor úgy érzed, hogy az ütésed elvesztette az erdeti minőségét, akkor ideje cserélni a húrt. Kíváncsi vagy, milyen gyakran kell cserélni a húrokat? A profik minden meccs után megcsinálják. A hetente egyszer vagy kétszer játszó amatőrök ezt háromhavonta megtehetik. Ha elolvastad a fenti információkat, akkor jó úton haladsz a megfelelő húr kiválasztásában. Üzletünk mindenféle húrok széles választékát kínálja. A Te igényeitől függően egyedi csomagokban, úgynevezett készletekben és tekercsekben, azaz gyűjtőcsomagokban is értékesítjük őket. Még mindig bizonytalan vagy a választásában? Olvasd el útmutatónkat, hogy kiderüljön, hogyan válaszd ki a megfelelő húrt. Tapasztalt munkatársainkkal is konzultálhatsz a megfelelő húr kiválasztásában.

A megrendelésed egy uniós bejegyzett társaság nevében helyezed el, így a boltunkban a megrendelés árai ÁFA nélkül jelennek meg. A megrendelés leadása után kapott számlán 0% -os ÁFÁ lesz feltüntetve az árukra.