Ingyenes kiszállítás 51199 Ft  felett
Ingyenes kiszállítás 51199 Ft felett
Visszatérítés 30 nap
Visszatérítés 30 nap
Több mint 17000 termék
Több mint 17000 termék

Tenisz húr Iso-Speed Energetic (12 m)

4 950 Ft

Az ajánlott fogyasztói ár

4 530 Ft Megtakarítás 8 %
Vásárolj és spórolj a
Hűségprogrammal
Csomagfeladás: 48 órán belül
variánsok:
Tenisz húr Iso-Speed Energetic (200 m)
Iso-Speed Energetic (200 m)
több
TÖBBET OLCSÓBBAN:
Mennyiség Egységár
tól/től 3 db 4 220 Ft
4 530 Ft Iso-Speed Energetic (12 m)
    ST14748.1
Kiemelt Termék
Tenisz húr Iso-Speed Pyramid (12 m)

Tenisz húr
Iso-Speed Pyramid (12 m)

5 410 Ft
4 910 Ft
Megtakarítás 9%
Tenisz húr Iso-Speed V18 (12 m)

Tenisz húr
Iso-Speed V18 (12 m)

5 410 Ft
4 910 Ft
Megtakarítás 9%
Tenisz húr Iso-Speed Control (12 m)

Tenisz húr
Iso-Speed Control (12 m)

6 320 Ft
5 570 Ft
Megtakarítás 12%
Tenisz húr Iso-Speed Control Classic (12 m)

Tenisz húr
Iso-Speed Control Classic (12 m)

6 320 Ft
5 950 Ft
Megtakarítás 6%
Tenisz húr Iso-Speed Energetic Plus (12 m)

Tenisz húr
Iso-Speed Energetic Plus (12 m)

5 410 Ft
4 910 Ft
Megtakarítás 9%
Iso-Speed Energetic Tenisz húr (12 m) Engedje szabadjára valódi potenciálját az Iso-Speed...több

Iso-Speed Energetic Tenisz húr (12 m)

Engedje szabadjára valódi potenciálját az Iso-Speed Energetic teniszhúrral, amely minden játékostípushoz és ütőstípushoz kifejlesztett csúcsminőségű teniszhúr. Ez a termék egyedülálló szálszerkezetével tűnik ki, amely hatékonyan kiküszöböli a feszültségveszteséget, így minden mérkőzésen egyenletes teljesítményt nyújt.

Forradalmi húrkialakítás

Az Iso-Speed Energetic forradalmi gyártási fázisú feszítési rendszerrel rendelkezik, amely biztosítja az egyes belső szálak előfeszítését. Ez a különleges kialakítás többet tesz annál, minthogy megakadályozza a feszültségvesztést. Optimalizálja az egyes szálak hatását és kölcsönhatását, így olyan húr jön létre, amely minden játékosnak és minden ütőtípusnak megfelel.

Kiváló teljesítmény

Az Iso-Speed Energetic egyedülálló tulajdonságaival garantálja az optimális teljesítményt. Az előfeszített szálak nagy energiájú visszatérést eredményeznek a labdaérintéskor, így ideális a maximális erőre törekvő játékosok számára.

Hagyjon nyomot a pályán a következetesen megbízható, nagy teljesítményű Iso-Speed Energetic ütővel. Akár amatőr játékos, akár tapasztalt profi, ezt a teniszhúrt úgy tervezték, hogy fokozza játékát, és minden mérkőzésen kiváló labdakontrollt, kényelmet és érzést nyújtson. Alakítsa át játékát - tapasztalja meg a különbséget az Iso-Speed Energetic húrszalaggal még ma.

Termék szám: ST14748.1
Húr hossza (m): 12
Húr profil: puha
Szerkezet: többszálas
Tulajdonságok: kontroll kényelem feszültség fenntartása érez
Fő szín: természetes
A húr minden ütő szíve. Egy jól megválasztott és jól elhelyezett húr segít a legtöbbet kihozni...több
Hogyan válasszunk teniszhúrt

A húr minden ütő szíve. Egy jól megválasztott és jól elhelyezett húr segít a legtöbbet kihozni a játékból. Egy kezdő játékos nem feltétlenül lesz tisztában a húr rendkívüli fontosságával, amellyel játszik. Valószínűleg vesznek egy már gyárilag fűzött ütőt. A játék készségének fejlődésével, és ezzel együtt a saját játékod gyengeségeinek és erősebb aspektusainak tudatosításával el kell kezdeni a különböző típusú húrok tesztelését. Érdemes kísérletezni különböző húrfeszítésekkel is, hogy az ütőt a játék stílusához maximálisan hozzá lehessen igazítani.


Tehát pontosan milyen típusú tenisz húrok léteznek? Eladók természetes , sokszálú , poliészter , szintetikus és hibrid húrok is. Mindegyikük különböző tulajdonságokkal és jellemzőkkel rendelkezik, amelyeknek kompatibilisnek kell lenniük az egyes játékosok játékstílusával. A természetes húrok nagyobb erőt és kényelmet biztosítanak, és hosszabb ideig feszesek maradnak. Lehetővé teszik a jobb irányítást és a nagyszerű érzést ütéskor, rendkívül rugalmasak és jól semlegesítik a rezgéseket, de nem jellemző rájuk a túlzott tartósság, ezért gyakran repednek. Tehénbélből készülnek, és elkészítésük akár hét napot is igénybe vehet. Ezek a húrok kiváló minőségűek, ezért többnyire a legjobb játékosok használják őket. Jelenleg főként hibrid formában használják őket, azaz kétféle húr - természetes és poliészter - kombinációjában. Mindegyikük sajátos tulajdonságokkal gazdagítja ezt a keveréket.
A természetes huzal tulajdonságai hasonlóak a többszálas huzalokhoz. Jelentős erőt, valamint magas szintű kényelmet adnak a játékosnak ütéskor emellett védik a kezet a sérülésektől. Másfelől nem túlságosan tartósak, és nem adnak teljes kontrollt az ütés felett. Nagyszerű választás gyerekeknek, junioroknak és kezdőknek.


A leggyakrabban használt húrtípus a poliészter vagy a kopoliészter. Kivételes tartósság, jó ütésszabályozás és könnyű pörgetés jellemzi. Hátránya a feszesség gyors elvesztése. Az ebbe a kategóriába tartozó húrok tökéletesek azoknak a játékosoknak, akik versenyszerűen teniszeznek, valamint haladó amatőröknek, akiknek jobban kell irányítaniuk a labdát, és akik általában az alapvonalról szeretnek játszani. Ezek a húrok nem jók kezdőknek, akik a kényelmet és a könnyű játékot preferálják. A kezdőknél célszerű szintetikus huzalokat használni. Olcsóbbak, és jellemzőik az átlagos tartományon belül vannak. Nem mondhatjuk, hogy a legtartósabb típusú huzalok, és nem biztosítják a kimagasló labdairányítást, de jelentős erőt generálnak, viszonylagos kényelemérzetet biztosítanak és hosszabb ideig feszesek maradnak. A hibrid húr szintén érdekes fejlesztés, amelyet a legprofibb játékosok egyre inkább használnak. A hibrid húrok lehetővé teszik a két típusú húr legjobb tulajdonságainak kombinálását. Ennek köszönhetően magas szintű irányítással, nagy terhelhetőséggel, könnyen elérhető pörgetéssel, könnyű ütések végrehajtásával, valamint játék közbeni komfortérzettel rendelkezhetsz.


Mindegyik húrnak megvannak a maga egyedi tulajdonságai, mint például a feszesség (a húr megfeszítésének ereje) és vastagsága (átmérője). A huzal feszességét kilogrammban fejezik ki. Az átlagos tartomány 20 és 30 kg között van. Az alacsonyabb érték nagyobb ütési erőt, nagyobb kényelmet biztosít a játék során, ugyanakkor kevesebb irányítást lesz lehetővé a labda felett, és gyakoribb a húrok pozíciójának változása, ami gyorsabb kopáshoz vezet. A nagyobb feszesség nagyobb irányítást biztosít a labda felett, de kevesebb az erő és a kényelem a játék közben. A húr feszültsége az egyéni preferenciáktól és az egyes játékosok játékkészségétől függ. A húr vastagsága egy másik paraméter, amely befolyásolja a játék minőségét. Vékonyabb és vastagabb húrok is kaphatók. Mindegyik befolyásolja az ütés erejét, a labda irányítását, a játék kényelmét és a húr élettartamát. Ne feledd, hogy a teniszhúrok, mint minden más felszerelés, elhasználódnak, és ki kell cserélni őket. Nem várhatsz addig, amíg az anyaga teljesen elkopik, és a húr elszakad játék közben. Amikor úgy érzed, hogy az ütésed elvesztette az erdeti minőségét, akkor ideje cserélni a húrt. Kíváncsi vagy, milyen gyakran kell cserélni a húrokat? A profik minden meccs után megcsinálják. A hetente egyszer vagy kétszer játszó amatőrök ezt háromhavonta megtehetik. Ha elolvastad a fenti információkat, akkor jó úton haladsz a megfelelő húr kiválasztásában. Üzletünk mindenféle húrok széles választékát kínálja. A Te igényeitől függően egyedi csomagokban, úgynevezett készletekben és tekercsekben, azaz gyűjtőcsomagokban is értékesítjük őket. Még mindig bizonytalan vagy a választásában? Olvasd el útmutatónkat, hogy kiderüljön, hogyan válaszd ki a megfelelő húrt. Tapasztalt munkatársainkkal is konzultálhatsz a megfelelő húr kiválasztásában.

A megrendelésed egy uniós bejegyzett társaság nevében helyezed el, így a boltunkban a megrendelés árai ÁFA nélkül jelennek meg. A megrendelés leadása után kapott számlán 0% -os ÁFÁ lesz feltüntetve az árukra.