Ingyenes kiszállítás 51199 Ft  felett
Ingyenes kiszállítás 51199 Ft felett
Visszatérítés 30 nap
Visszatérítés 30 nap
Több mint 17000 termék
Több mint 17000 termék

Tenisz húr Iso-Speed Black Fire (200 m)

Utolsó ár: 49 890 Ft
Ez a termék jelenleg nem érhető el, de a következők érdeklehetnek:
56 670 Ft

Az ajánlott fogyasztói ár

Végső ár: 49 890 Ft Megtakarítás 12 %
Vásárolj és spórolj a
Hűségprogrammal
A termék nem érhető el
TÖBBET OLCSÓBBAN:
Mennyiség Egységár
tól/től 2 db 46 400 Ft
Ez a termék jelenleg nem érhető el, de a következők érdeklehetnek:
NEKED KIVÁLASZTVA
Tenisz húr Iso-Speed V18 (200 m)

Tenisz húr
Iso-Speed V18 (200 m)

59 420 Ft
56 490 Ft
Megtakarítás 5%
Tenisz húr Iso-Speed Control (200 m)

Tenisz húr
Iso-Speed Control (200 m)

70 410 Ft
65 920 Ft
Megtakarítás 6%
Tenisz húr Iso-Speed Pulse (200 m) - white

Tenisz húr
Iso-Speed Pulse (200 m) - white

57 590 Ft
53 660 Ft
Megtakarítás 7%
Tenisz húr Iso-Speed Energetic (200 m)
Tenisz húr Iso-Speed Energetic (200 m)

Tenisz húr
Iso-Speed Energetic (200 m)

61 250 Ft
58 370 Ft
Megtakarítás 5%
Tenisz húr Iso-Speed Energetic Plus (200 m)
Tenisz húr Iso-Speed Energetic Plus (200 m)

Tenisz húr
Iso-Speed Energetic Plus (200 m)

64 000 Ft
60 260 Ft
Megtakarítás 6%
49 890 Ft Iso-Speed Black Fire (200 m)
    ST14743.1
Iso-Speed Black Fire (200m) Az Iso-Speed Black Fire kifejezetten az agresszív, keményen ütő...több

Iso-Speed Black Fire (200m)

Az Iso-Speed Black Fire kifejezetten az agresszív, keményen ütő teniszezők igényeihez lett tervezve. Ez a kivételes irányíthatóságáról és gyorsulásáról híres monofil húr valóban új mércét állít a teniszfelszerelések között.

Főbb jellemzők

Az Iso-Speed Black Fire megfélemlítő, koromfekete színben kapható, ami stílusos és élvonalbeli megjelenést kölcsönöz neki, ami megfelel a csúcsteljesítményének. Az 1,25 mm-es méret biztosítja a tartósságot és az optimális visszapattanási sebességet, hogy ne veszítsd el a tempódat a játék közepén. A kopoliészterek egyedülálló keverékéből készült robusztus szerkezet fokozott érzetet, fenomenális kontrollt, dinamizmust és hosszú élettartamot ígér.

Továbbá, a húr sima profilja a játékos gyors mozgását dicséri, mivel minimalizálja a légellenállást, ezáltal zökkenőmentes lendítést biztosít. Ráadásul a 200 méteres nagyvonalú hosszával ez a húr mindenben megfelel a professzionális igényeknek, biztosítva, hogy mindig elegendő húr álljon rendelkezésre, függetlenül attól, hogy hány ütőt kell felhúroznia.

Tökéletes illeszkedés a teniszütőjéhez

Az Iso-Speed Black Fire húrral még sosem volt ilyen egyszerű a maximális teljesítményt elérni az ütőjéből. A legmodernebb technológiának köszönhetően optimális teljesítményt és kontrollt biztosít, így a versenyző játékosok körében a legjobb választás. Az ütés szempontjából ez a kivételes húr szilárd érzést biztosít a labdaérintéskor, és fokozott tartóssága biztosítja, hogy még a legnehezebb mérkőzések során is ellenálljon a kopásnak.

Termék szám: ST14743.1
Húr hossza (m): 200
Húr profil: puha
Szerkezet: monofil
Anyag: Ko-poliészter
Tulajdonságok: kontroll dinamikus érez erő
Fő szín: fekete
A húr minden ütő szíve. Egy jól megválasztott és jól elhelyezett húr segít a legtöbbet kihozni...több
Hogyan válasszunk teniszhúrt

A húr minden ütő szíve. Egy jól megválasztott és jól elhelyezett húr segít a legtöbbet kihozni a játékból. Egy kezdő játékos nem feltétlenül lesz tisztában a húr rendkívüli fontosságával, amellyel játszik. Valószínűleg vesznek egy már gyárilag fűzött ütőt. A játék készségének fejlődésével, és ezzel együtt a saját játékod gyengeségeinek és erősebb aspektusainak tudatosításával el kell kezdeni a különböző típusú húrok tesztelését. Érdemes kísérletezni különböző húrfeszítésekkel is, hogy az ütőt a játék stílusához maximálisan hozzá lehessen igazítani.


Tehát pontosan milyen típusú tenisz húrok léteznek? Eladók természetes , sokszálú , poliészter , szintetikus és hibrid húrok is. Mindegyikük különböző tulajdonságokkal és jellemzőkkel rendelkezik, amelyeknek kompatibilisnek kell lenniük az egyes játékosok játékstílusával. A természetes húrok nagyobb erőt és kényelmet biztosítanak, és hosszabb ideig feszesek maradnak. Lehetővé teszik a jobb irányítást és a nagyszerű érzést ütéskor, rendkívül rugalmasak és jól semlegesítik a rezgéseket, de nem jellemző rájuk a túlzott tartósság, ezért gyakran repednek. Tehénbélből készülnek, és elkészítésük akár hét napot is igénybe vehet. Ezek a húrok kiváló minőségűek, ezért többnyire a legjobb játékosok használják őket. Jelenleg főként hibrid formában használják őket, azaz kétféle húr - természetes és poliészter - kombinációjában. Mindegyikük sajátos tulajdonságokkal gazdagítja ezt a keveréket.
A természetes huzal tulajdonságai hasonlóak a többszálas huzalokhoz. Jelentős erőt, valamint magas szintű kényelmet adnak a játékosnak ütéskor emellett védik a kezet a sérülésektől. Másfelől nem túlságosan tartósak, és nem adnak teljes kontrollt az ütés felett. Nagyszerű választás gyerekeknek, junioroknak és kezdőknek.


A leggyakrabban használt húrtípus a poliészter vagy a kopoliészter. Kivételes tartósság, jó ütésszabályozás és könnyű pörgetés jellemzi. Hátránya a feszesség gyors elvesztése. Az ebbe a kategóriába tartozó húrok tökéletesek azoknak a játékosoknak, akik versenyszerűen teniszeznek, valamint haladó amatőröknek, akiknek jobban kell irányítaniuk a labdát, és akik általában az alapvonalról szeretnek játszani. Ezek a húrok nem jók kezdőknek, akik a kényelmet és a könnyű játékot preferálják. A kezdőknél célszerű szintetikus huzalokat használni. Olcsóbbak, és jellemzőik az átlagos tartományon belül vannak. Nem mondhatjuk, hogy a legtartósabb típusú huzalok, és nem biztosítják a kimagasló labdairányítást, de jelentős erőt generálnak, viszonylagos kényelemérzetet biztosítanak és hosszabb ideig feszesek maradnak. A hibrid húr szintén érdekes fejlesztés, amelyet a legprofibb játékosok egyre inkább használnak. A hibrid húrok lehetővé teszik a két típusú húr legjobb tulajdonságainak kombinálását. Ennek köszönhetően magas szintű irányítással, nagy terhelhetőséggel, könnyen elérhető pörgetéssel, könnyű ütések végrehajtásával, valamint játék közbeni komfortérzettel rendelkezhetsz.


Mindegyik húrnak megvannak a maga egyedi tulajdonságai, mint például a feszesség (a húr megfeszítésének ereje) és vastagsága (átmérője). A huzal feszességét kilogrammban fejezik ki. Az átlagos tartomány 20 és 30 kg között van. Az alacsonyabb érték nagyobb ütési erőt, nagyobb kényelmet biztosít a játék során, ugyanakkor kevesebb irányítást lesz lehetővé a labda felett, és gyakoribb a húrok pozíciójának változása, ami gyorsabb kopáshoz vezet. A nagyobb feszesség nagyobb irányítást biztosít a labda felett, de kevesebb az erő és a kényelem a játék közben. A húr feszültsége az egyéni preferenciáktól és az egyes játékosok játékkészségétől függ. A húr vastagsága egy másik paraméter, amely befolyásolja a játék minőségét. Vékonyabb és vastagabb húrok is kaphatók. Mindegyik befolyásolja az ütés erejét, a labda irányítását, a játék kényelmét és a húr élettartamát. Ne feledd, hogy a teniszhúrok, mint minden más felszerelés, elhasználódnak, és ki kell cserélni őket. Nem várhatsz addig, amíg az anyaga teljesen elkopik, és a húr elszakad játék közben. Amikor úgy érzed, hogy az ütésed elvesztette az erdeti minőségét, akkor ideje cserélni a húrt. Kíváncsi vagy, milyen gyakran kell cserélni a húrokat? A profik minden meccs után megcsinálják. A hetente egyszer vagy kétszer játszó amatőrök ezt háromhavonta megtehetik. Ha elolvastad a fenti információkat, akkor jó úton haladsz a megfelelő húr kiválasztásában. Üzletünk mindenféle húrok széles választékát kínálja. A Te igényeitől függően egyedi csomagokban, úgynevezett készletekben és tekercsekben, azaz gyűjtőcsomagokban is értékesítjük őket. Még mindig bizonytalan vagy a választásában? Olvasd el útmutatónkat, hogy kiderüljön, hogyan válaszd ki a megfelelő húrt. Tapasztalt munkatársainkkal is konzultálhatsz a megfelelő húr kiválasztásában.

A megrendelésed egy uniós bejegyzett társaság nevében helyezed el, így a boltunkban a megrendelés árai ÁFA nélkül jelennek meg. A megrendelés leadása után kapott számlán 0% -os ÁFÁ lesz feltüntetve az árukra.