Ingyenes kiszállítás 51199 Ft  felett
Ingyenes kiszállítás 51199 Ft felett
Visszatérítés 30 nap
Visszatérítés 30 nap
Több mint 17000 termék
Több mint 17000 termék

Tenisz húr GT Rock (200 m) - Fekete

54 600 Ft
Vásárolj és spórolj a
Hűségprogrammal
A termék tartalmazza az ingyenes szállítást
Csomagfeladás: 72 órán belül
TÖBBET OLCSÓBBAN:
Mennyiség Egységár
tól/től 2 db 50 780 Ft
54 600 Ft GT Rock (200 m) - Fekete
    ST66572.1
Kiemelt Termék
PROMÓCIÓ
Tenisz húr Luxilon Alu Power 128 RG (200 m) - Fehér, Kék
Tenisz húr Luxilon Alu Power 128 RG (200 m) - Fehér, Kék

Tenisz húr
Luxilon Alu Power 128 RG (200 m) - Fehér, Kék

128 170 Ft
77 320 Ft
Megtakarítás 40%
Tenisz húr Yonex Poly Tour Rev (200 m) - Mentazöld

Tenisz húr
Yonex Poly Tour Rev (200 m) - Mentazöld

88 720 Ft
81 010 Ft
Megtakarítás 9%
PROMÓCIÓ
Tenisz húr Luxilon Eco Spin (200 m) - Fekete
Tenisz húr Luxilon Eco Spin (200 m) - Fekete

Tenisz húr
Luxilon Eco Spin (200 m) - Fekete

90 180 Ft
61 290 Ft
Megtakarítás 32%
Tenisz húr Head HAWK Touch (200 m) - Fekete

Tenisz húr
Head HAWK Touch (200 m) - Fekete

77 820 Ft
68 750 Ft
Megtakarítás 12%
PROMÓCIÓ
Tenisz húr Tecnifibre Multifeel (200 m) - Bézs

Tenisz húr
Tecnifibre Multifeel (200 m) - Bézs

100 620 Ft
72 600 Ft
Megtakarítás 28%
GT Rock - Fekete (200 m) Teniszzsinór: Teljesítmény és precizitás Megbízható eszköz...több

GT Rock - Fekete (200 m) Teniszzsinór: Teljesítmény és precizitás

Megbízható eszköz klubjátékosok számára

A GT Rock teniszhúr egy csúcsminőségű sportkellék, amelyet arra terveztek, hogy játékát felemelje. A haladó és középhaladó klubjátékosok számára alkalmas termék minden egyes ütésnél maximális teljesítményt biztosít. Erősítse meg fonákütéseit, röplabdáit és ászait ezzel a kiváló minőségű teniszhúrral.

Felülmúlhatatlan tapintás és dinamika

A GT Rock kiemelkedik páratlan tapintásával és dinamizmusával. Ezekkel a húrokkal minden egyes ütés a pontosság és az erő fúziójává válik, ami biztosítja a versenyelőnyt, amire szüksége van a mérkőzések során. Sima profiljuk fokozza a labdával való súrlódást, kiváló tapadást és spin kontrollt biztosítva.

Termék szám: ST66572.1
Húrvastagság (mm): 1,25
Szín: Fekete
Húr hossza (m): 200
Húr profil: puha
Szerkezet: monofil
Anyag: Ko-poliészter
Tulajdonságok: dinamikus, érez
A húr minden ütő szíve. Egy jól megválasztott és jól elhelyezett húr segít a legtöbbet kihozni...több
Hogyan válasszunk teniszhúrt

A húr minden ütő szíve. Egy jól megválasztott és jól elhelyezett húr segít a legtöbbet kihozni a játékból. Egy kezdő játékos nem feltétlenül lesz tisztában a húr rendkívüli fontosságával, amellyel játszik. Valószínűleg vesznek egy már gyárilag fűzött ütőt. A játék készségének fejlődésével, és ezzel együtt a saját játékod gyengeségeinek és erősebb aspektusainak tudatosításával el kell kezdeni a különböző típusú húrok tesztelését. Érdemes kísérletezni különböző húrfeszítésekkel is, hogy az ütőt a játék stílusához maximálisan hozzá lehessen igazítani.


Tehát pontosan milyen típusú tenisz húrok léteznek? Eladók természetes , sokszálú , poliészter , szintetikus és hibrid húrok is. Mindegyikük különböző tulajdonságokkal és jellemzőkkel rendelkezik, amelyeknek kompatibilisnek kell lenniük az egyes játékosok játékstílusával. A természetes húrok nagyobb erőt és kényelmet biztosítanak, és hosszabb ideig feszesek maradnak. Lehetővé teszik a jobb irányítást és a nagyszerű érzést ütéskor, rendkívül rugalmasak és jól semlegesítik a rezgéseket, de nem jellemző rájuk a túlzott tartósság, ezért gyakran repednek. Tehénbélből készülnek, és elkészítésük akár hét napot is igénybe vehet. Ezek a húrok kiváló minőségűek, ezért többnyire a legjobb játékosok használják őket. Jelenleg főként hibrid formában használják őket, azaz kétféle húr - természetes és poliészter - kombinációjában. Mindegyikük sajátos tulajdonságokkal gazdagítja ezt a keveréket.
A természetes huzal tulajdonságai hasonlóak a többszálas huzalokhoz. Jelentős erőt, valamint magas szintű kényelmet adnak a játékosnak ütéskor emellett védik a kezet a sérülésektől. Másfelől nem túlságosan tartósak, és nem adnak teljes kontrollt az ütés felett. Nagyszerű választás gyerekeknek, junioroknak és kezdőknek.


A leggyakrabban használt húrtípus a poliészter vagy a kopoliészter. Kivételes tartósság, jó ütésszabályozás és könnyű pörgetés jellemzi. Hátránya a feszesség gyors elvesztése. Az ebbe a kategóriába tartozó húrok tökéletesek azoknak a játékosoknak, akik versenyszerűen teniszeznek, valamint haladó amatőröknek, akiknek jobban kell irányítaniuk a labdát, és akik általában az alapvonalról szeretnek játszani. Ezek a húrok nem jók kezdőknek, akik a kényelmet és a könnyű játékot preferálják. A kezdőknél célszerű szintetikus huzalokat használni. Olcsóbbak, és jellemzőik az átlagos tartományon belül vannak. Nem mondhatjuk, hogy a legtartósabb típusú huzalok, és nem biztosítják a kimagasló labdairányítást, de jelentős erőt generálnak, viszonylagos kényelemérzetet biztosítanak és hosszabb ideig feszesek maradnak. A hibrid húr szintén érdekes fejlesztés, amelyet a legprofibb játékosok egyre inkább használnak. A hibrid húrok lehetővé teszik a két típusú húr legjobb tulajdonságainak kombinálását. Ennek köszönhetően magas szintű irányítással, nagy terhelhetőséggel, könnyen elérhető pörgetéssel, könnyű ütések végrehajtásával, valamint játék közbeni komfortérzettel rendelkezhetsz.


Mindegyik húrnak megvannak a maga egyedi tulajdonságai, mint például a feszesség (a húr megfeszítésének ereje) és vastagsága (átmérője). A huzal feszességét kilogrammban fejezik ki. Az átlagos tartomány 20 és 30 kg között van. Az alacsonyabb érték nagyobb ütési erőt, nagyobb kényelmet biztosít a játék során, ugyanakkor kevesebb irányítást lesz lehetővé a labda felett, és gyakoribb a húrok pozíciójának változása, ami gyorsabb kopáshoz vezet. A nagyobb feszesség nagyobb irányítást biztosít a labda felett, de kevesebb az erő és a kényelem a játék közben. A húr feszültsége az egyéni preferenciáktól és az egyes játékosok játékkészségétől függ. A húr vastagsága egy másik paraméter, amely befolyásolja a játék minőségét. Vékonyabb és vastagabb húrok is kaphatók. Mindegyik befolyásolja az ütés erejét, a labda irányítását, a játék kényelmét és a húr élettartamát. Ne feledd, hogy a teniszhúrok, mint minden más felszerelés, elhasználódnak, és ki kell cserélni őket. Nem várhatsz addig, amíg az anyaga teljesen elkopik, és a húr elszakad játék közben. Amikor úgy érzed, hogy az ütésed elvesztette az erdeti minőségét, akkor ideje cserélni a húrt. Kíváncsi vagy, milyen gyakran kell cserélni a húrokat? A profik minden meccs után megcsinálják. A hetente egyszer vagy kétszer játszó amatőrök ezt háromhavonta megtehetik. Ha elolvastad a fenti információkat, akkor jó úton haladsz a megfelelő húr kiválasztásában. Üzletünk mindenféle húrok széles választékát kínálja. A Te igényeitől függően egyedi csomagokban, úgynevezett készletekben és tekercsekben, azaz gyűjtőcsomagokban is értékesítjük őket. Még mindig bizonytalan vagy a választásában? Olvasd el útmutatónkat, hogy kiderüljön, hogyan válaszd ki a megfelelő húrt. Tapasztalt munkatársainkkal is konzultálhatsz a megfelelő húr kiválasztásában.

A megrendelésed egy uniós bejegyzett társaság nevében helyezed el, így a boltunkban a megrendelés árai ÁFA nélkül jelennek meg. A megrendelés leadása után kapott számlán 0% -os ÁFÁ lesz feltüntetve az árukra.