Ingyenes kiszállítás 51199 Ft  felett
Ingyenes kiszállítás 51199 Ft felett
Visszatérítés 30 nap
Visszatérítés 30 nap
Több mint 17000 termék
Több mint 17000 termék

Tenisz húr GT Pop (200 m) - Fehér

28 200 Ft
Vásárolj és spórolj a
Hűségprogrammal
Csomagfeladás: 48 órán belül
TÖBBET OLCSÓBBAN:
Mennyiség Egységár
tól/től 2 db 26 230 Ft
28 200 Ft GT Pop (200 m) - Fehér
    ST66574.1
Kiemelt Termék
Tenisz húr Gamma Synthetic Gut w/ WearGuard (200 m) - Fekete

Tenisz húr
Gamma Synthetic Gut w/ WearGuard (200 m) - Fekete

42 940 Ft
39 510 Ft
Megtakarítás 8%
Tenisz húr Polyfibre Grip Spider (200 m) - Zöld

Tenisz húr
Polyfibre Grip Spider (200 m) - Zöld

42 030 Ft
34 800 Ft
Megtakarítás 17%
Tenisz húr Topspin Cyber Soft (300m) - Türkiz
Tenisz húr Topspin Cyber Soft (300m) - Türkiz

Tenisz húr
Topspin Cyber Soft (300m) - Türkiz

41 110 Ft
32 910 Ft
Megtakarítás 20%
Tenisz húr Topspin Cyber Flash (300m) - Ezüst
Tenisz húr Topspin Cyber Flash (300m) - Ezüst

Tenisz húr
Topspin Cyber Flash (300m) - Ezüst

41 110 Ft
32 910 Ft
Megtakarítás 20%
Tenisz húr Topspin Cyber Twirl (220m) - Fekete

Tenisz húr
Topspin Cyber Twirl (220m) - Fekete

45 690 Ft
32 910 Ft
Megtakarítás 28%
Meet the GT Pop - Fehér (200 m) Kivételes zsinórmegoldás páratlan sokoldalúsággal A GT Pop...több

Meet the GT Pop - Fehér (200 m)

Kivételes zsinórmegoldás páratlan sokoldalúsággal

A GT Pop egy kiváló minőségű poliészter húr, amelyet klubjátékosok és rajongók számára terveztek. Mesterien ötvözve az olyan tulajdonságokkal, mint a kontroll, a kényelem és a dinamika, a piac talán legsokoldalúbb húrjaként érkezik.

Innovatív technológia a kivételes teljesítményért

A kontroll, a kényelem és a sebesség tökéletes harmóniája a világ legmeghatározóbb technológiáinak alkalmazásával jön létre. Ezek a technológiák lehetővé teszik a poliészter szerkezeti kötéseket - ez az alapvető szempont, amely a GT Popot megkülönbözteti a versenytársaktól. A legújabb technológiai fejlesztések kihasználásával egy hihetetlenül univerzális húr született az amatőr játékosok számára, amely kiemelkedő hangsúlyt fektet az irányíthatóság fenntartására, miközben megőrzi a lágyságot. Ez az innovatív megközelítés minimalizálja a káros rezgéseket, amelyek ízületi sérüléseket okozhatnak, így zökkenőmentes és biztonságos játékélményt nyújt.

Termék szám: ST66574.1
Húrvastagság (mm): 1,25
Szín: Fehér
Húr hossza (m): 200
Húr profil: puha
Szerkezet: monofil
Anyag: Ko-poliészter
Tulajdonságok: kontroll, kényelem, dinamikus
A húr minden ütő szíve. Egy jól megválasztott és jól elhelyezett húr segít a legtöbbet kihozni...több
Hogyan válasszunk teniszhúrt

A húr minden ütő szíve. Egy jól megválasztott és jól elhelyezett húr segít a legtöbbet kihozni a játékból. Egy kezdő játékos nem feltétlenül lesz tisztában a húr rendkívüli fontosságával, amellyel játszik. Valószínűleg vesznek egy már gyárilag fűzött ütőt. A játék készségének fejlődésével, és ezzel együtt a saját játékod gyengeségeinek és erősebb aspektusainak tudatosításával el kell kezdeni a különböző típusú húrok tesztelését. Érdemes kísérletezni különböző húrfeszítésekkel is, hogy az ütőt a játék stílusához maximálisan hozzá lehessen igazítani.


Tehát pontosan milyen típusú tenisz húrok léteznek? Eladók természetes , sokszálú , poliészter , szintetikus és hibrid húrok is. Mindegyikük különböző tulajdonságokkal és jellemzőkkel rendelkezik, amelyeknek kompatibilisnek kell lenniük az egyes játékosok játékstílusával. A természetes húrok nagyobb erőt és kényelmet biztosítanak, és hosszabb ideig feszesek maradnak. Lehetővé teszik a jobb irányítást és a nagyszerű érzést ütéskor, rendkívül rugalmasak és jól semlegesítik a rezgéseket, de nem jellemző rájuk a túlzott tartósság, ezért gyakran repednek. Tehénbélből készülnek, és elkészítésük akár hét napot is igénybe vehet. Ezek a húrok kiváló minőségűek, ezért többnyire a legjobb játékosok használják őket. Jelenleg főként hibrid formában használják őket, azaz kétféle húr - természetes és poliészter - kombinációjában. Mindegyikük sajátos tulajdonságokkal gazdagítja ezt a keveréket.
A természetes huzal tulajdonságai hasonlóak a többszálas huzalokhoz. Jelentős erőt, valamint magas szintű kényelmet adnak a játékosnak ütéskor emellett védik a kezet a sérülésektől. Másfelől nem túlságosan tartósak, és nem adnak teljes kontrollt az ütés felett. Nagyszerű választás gyerekeknek, junioroknak és kezdőknek.


A leggyakrabban használt húrtípus a poliészter vagy a kopoliészter. Kivételes tartósság, jó ütésszabályozás és könnyű pörgetés jellemzi. Hátránya a feszesség gyors elvesztése. Az ebbe a kategóriába tartozó húrok tökéletesek azoknak a játékosoknak, akik versenyszerűen teniszeznek, valamint haladó amatőröknek, akiknek jobban kell irányítaniuk a labdát, és akik általában az alapvonalról szeretnek játszani. Ezek a húrok nem jók kezdőknek, akik a kényelmet és a könnyű játékot preferálják. A kezdőknél célszerű szintetikus huzalokat használni. Olcsóbbak, és jellemzőik az átlagos tartományon belül vannak. Nem mondhatjuk, hogy a legtartósabb típusú huzalok, és nem biztosítják a kimagasló labdairányítást, de jelentős erőt generálnak, viszonylagos kényelemérzetet biztosítanak és hosszabb ideig feszesek maradnak. A hibrid húr szintén érdekes fejlesztés, amelyet a legprofibb játékosok egyre inkább használnak. A hibrid húrok lehetővé teszik a két típusú húr legjobb tulajdonságainak kombinálását. Ennek köszönhetően magas szintű irányítással, nagy terhelhetőséggel, könnyen elérhető pörgetéssel, könnyű ütések végrehajtásával, valamint játék közbeni komfortérzettel rendelkezhetsz.


Mindegyik húrnak megvannak a maga egyedi tulajdonságai, mint például a feszesség (a húr megfeszítésének ereje) és vastagsága (átmérője). A huzal feszességét kilogrammban fejezik ki. Az átlagos tartomány 20 és 30 kg között van. Az alacsonyabb érték nagyobb ütési erőt, nagyobb kényelmet biztosít a játék során, ugyanakkor kevesebb irányítást lesz lehetővé a labda felett, és gyakoribb a húrok pozíciójának változása, ami gyorsabb kopáshoz vezet. A nagyobb feszesség nagyobb irányítást biztosít a labda felett, de kevesebb az erő és a kényelem a játék közben. A húr feszültsége az egyéni preferenciáktól és az egyes játékosok játékkészségétől függ. A húr vastagsága egy másik paraméter, amely befolyásolja a játék minőségét. Vékonyabb és vastagabb húrok is kaphatók. Mindegyik befolyásolja az ütés erejét, a labda irányítását, a játék kényelmét és a húr élettartamát. Ne feledd, hogy a teniszhúrok, mint minden más felszerelés, elhasználódnak, és ki kell cserélni őket. Nem várhatsz addig, amíg az anyaga teljesen elkopik, és a húr elszakad játék közben. Amikor úgy érzed, hogy az ütésed elvesztette az erdeti minőségét, akkor ideje cserélni a húrt. Kíváncsi vagy, milyen gyakran kell cserélni a húrokat? A profik minden meccs után megcsinálják. A hetente egyszer vagy kétszer játszó amatőrök ezt háromhavonta megtehetik. Ha elolvastad a fenti információkat, akkor jó úton haladsz a megfelelő húr kiválasztásában. Üzletünk mindenféle húrok széles választékát kínálja. A Te igényeitől függően egyedi csomagokban, úgynevezett készletekben és tekercsekben, azaz gyűjtőcsomagokban is értékesítjük őket. Még mindig bizonytalan vagy a választásában? Olvasd el útmutatónkat, hogy kiderüljön, hogyan válaszd ki a megfelelő húrt. Tapasztalt munkatársainkkal is konzultálhatsz a megfelelő húr kiválasztásában.

A megrendelésed egy uniós bejegyzett társaság nevében helyezed el, így a boltunkban a megrendelés árai ÁFA nélkül jelennek meg. A megrendelés leadása után kapott számlán 0% -os ÁFÁ lesz feltüntetve az árukra.