Ingyenes kiszállítás 51199 Ft  felett
Ingyenes kiszállítás 51199 Ft felett
Visszatérítés 30 nap
Visszatérítés 30 nap
Több mint 17000 termék
Több mint 17000 termék

Tenisz húr Gosen OG-SHEEP Mono CX - Fehér

3 300 Ft
Gyártói kód: TS440-W
Vásárolj és spórolj a
Hűségprogrammal
Csomagfeladás: 72 órán belül
TÖBBET OLCSÓBBAN:
Mennyiség Egységár
tól/től 3 db 3 070 Ft
3 300 Ft Gosen OG-SHEEP Mono CX - Fehér
    ST64067.2
Kiemelt Termék
Tenisz húr Toalson Profocus (13 m) - Kék

Tenisz húr
Toalson Profocus (13 m) - Kék

3 850 Ft
3 680 Ft
Megtakarítás 4%
Tenisz húr Toalson Profocus (13 m) - Fekete

Tenisz húr
Toalson Profocus (13 m) - Fekete

3 850 Ft
3 680 Ft
Megtakarítás 4%
PROMÓCIÓ
Tenisz húr Luxilon ECO Rough 125 (12,2m) - Ezüst
Tenisz húr Luxilon ECO Rough 125 (12,2m) - Ezüst

Tenisz húr
Luxilon ECO Rough 125 (12,2m) - Ezüst

6 050 Ft
4 710 Ft
Megtakarítás 22%
Tenisz húr Polyfibre Grip Spider (12,2 m) - Zöld

Tenisz húr
Polyfibre Grip Spider (12,2 m) - Zöld

4 490 Ft
3 680 Ft
Megtakarítás 18%
Tenisz húr Tecnifibre Razor Soft (12m) - Zöld

Tenisz húr
Tecnifibre Razor Soft (12m) - Zöld

7 690 Ft
4 430 Ft
Megtakarítás 42%
Gosen OG-SHEEP Mono CX - Fehér: Teniszélmény: Emelje fel a teniszélményt Tapasztald meg a...több

Gosen OG-SHEEP Mono CX - Fehér: Teniszélmény: Emelje fel a teniszélményt

Tapasztald meg a fejlett konstrukció és a csúcsteljesítmény tökéletes keverékét a Gosen OG-SHEEP Mono CX-sel, amely mostantól a fehér szín érintetlen árnyalatában is elérhető. A teniszpályán való páratlan kiválóságra tervezett forradalmi teniszhúr a legjobb minőségű anyagokat és az innovatív tervezési jellemzőket ötvözi, hogy segítse Önt játékának professzionális szintre emelésében.

Kiváló konstrukció és design

A Gosen OG-SHEEP Mono CX teniszhúr egy nylon monofil maggal büszkélkedhet, amelyet robusztus poliamid szálakkal burkolnak. Ezek együttesen fenntartják az optimális rugalmasságot, miközben magas szintű tartósságot biztosítanak, így ellenállnak a hosszan tartó használatnak és az erőteljes játéknak. Az erősség és a hosszú élettartam mellett a monofil szerkezet biztosítja a sima és egyenletes teljesítményt minden egyes ütés során.

Csúcsteljesítmény

A lelkes teniszezők számára tervezett Gosen OG-SHEEP Mono CX nem egyszerűen egy teniszhúr. Ez a kontroll és a precizitás bizonyítéka. A poliamid anyag az egyedülálló monofilamentum szerkezettel párosulva kivételes forgást és pontosságot biztosít. Emellett a teniszhúr robusztus ellenállást biztosít, így minimális kopás mellett szabadjára engedheti erejét a pályán.

Termék szám: ST64067.2
Termékkód: TS440-W
Szín: Fehér
Húr hossza (m): 12,2
Húr profil: puha
Szerkezet: monofil
Anyag: poliamid
Tulajdonságok: erő, pörög
A húr minden ütő szíve. Egy jól megválasztott és jól elhelyezett húr segít a legtöbbet kihozni...több
Hogyan válasszunk teniszhúrt

A húr minden ütő szíve. Egy jól megválasztott és jól elhelyezett húr segít a legtöbbet kihozni a játékból. Egy kezdő játékos nem feltétlenül lesz tisztában a húr rendkívüli fontosságával, amellyel játszik. Valószínűleg vesznek egy már gyárilag fűzött ütőt. A játék készségének fejlődésével, és ezzel együtt a saját játékod gyengeségeinek és erősebb aspektusainak tudatosításával el kell kezdeni a különböző típusú húrok tesztelését. Érdemes kísérletezni különböző húrfeszítésekkel is, hogy az ütőt a játék stílusához maximálisan hozzá lehessen igazítani.


Tehát pontosan milyen típusú tenisz húrok léteznek? Eladók természetes , sokszálú , poliészter , szintetikus és hibrid húrok is. Mindegyikük különböző tulajdonságokkal és jellemzőkkel rendelkezik, amelyeknek kompatibilisnek kell lenniük az egyes játékosok játékstílusával. A természetes húrok nagyobb erőt és kényelmet biztosítanak, és hosszabb ideig feszesek maradnak. Lehetővé teszik a jobb irányítást és a nagyszerű érzést ütéskor, rendkívül rugalmasak és jól semlegesítik a rezgéseket, de nem jellemző rájuk a túlzott tartósság, ezért gyakran repednek. Tehénbélből készülnek, és elkészítésük akár hét napot is igénybe vehet. Ezek a húrok kiváló minőségűek, ezért többnyire a legjobb játékosok használják őket. Jelenleg főként hibrid formában használják őket, azaz kétféle húr - természetes és poliészter - kombinációjában. Mindegyikük sajátos tulajdonságokkal gazdagítja ezt a keveréket.
A természetes huzal tulajdonságai hasonlóak a többszálas huzalokhoz. Jelentős erőt, valamint magas szintű kényelmet adnak a játékosnak ütéskor emellett védik a kezet a sérülésektől. Másfelől nem túlságosan tartósak, és nem adnak teljes kontrollt az ütés felett. Nagyszerű választás gyerekeknek, junioroknak és kezdőknek.


A leggyakrabban használt húrtípus a poliészter vagy a kopoliészter. Kivételes tartósság, jó ütésszabályozás és könnyű pörgetés jellemzi. Hátránya a feszesség gyors elvesztése. Az ebbe a kategóriába tartozó húrok tökéletesek azoknak a játékosoknak, akik versenyszerűen teniszeznek, valamint haladó amatőröknek, akiknek jobban kell irányítaniuk a labdát, és akik általában az alapvonalról szeretnek játszani. Ezek a húrok nem jók kezdőknek, akik a kényelmet és a könnyű játékot preferálják. A kezdőknél célszerű szintetikus huzalokat használni. Olcsóbbak, és jellemzőik az átlagos tartományon belül vannak. Nem mondhatjuk, hogy a legtartósabb típusú huzalok, és nem biztosítják a kimagasló labdairányítást, de jelentős erőt generálnak, viszonylagos kényelemérzetet biztosítanak és hosszabb ideig feszesek maradnak. A hibrid húr szintén érdekes fejlesztés, amelyet a legprofibb játékosok egyre inkább használnak. A hibrid húrok lehetővé teszik a két típusú húr legjobb tulajdonságainak kombinálását. Ennek köszönhetően magas szintű irányítással, nagy terhelhetőséggel, könnyen elérhető pörgetéssel, könnyű ütések végrehajtásával, valamint játék közbeni komfortérzettel rendelkezhetsz.


Mindegyik húrnak megvannak a maga egyedi tulajdonságai, mint például a feszesség (a húr megfeszítésének ereje) és vastagsága (átmérője). A huzal feszességét kilogrammban fejezik ki. Az átlagos tartomány 20 és 30 kg között van. Az alacsonyabb érték nagyobb ütési erőt, nagyobb kényelmet biztosít a játék során, ugyanakkor kevesebb irányítást lesz lehetővé a labda felett, és gyakoribb a húrok pozíciójának változása, ami gyorsabb kopáshoz vezet. A nagyobb feszesség nagyobb irányítást biztosít a labda felett, de kevesebb az erő és a kényelem a játék közben. A húr feszültsége az egyéni preferenciáktól és az egyes játékosok játékkészségétől függ. A húr vastagsága egy másik paraméter, amely befolyásolja a játék minőségét. Vékonyabb és vastagabb húrok is kaphatók. Mindegyik befolyásolja az ütés erejét, a labda irányítását, a játék kényelmét és a húr élettartamát. Ne feledd, hogy a teniszhúrok, mint minden más felszerelés, elhasználódnak, és ki kell cserélni őket. Nem várhatsz addig, amíg az anyaga teljesen elkopik, és a húr elszakad játék közben. Amikor úgy érzed, hogy az ütésed elvesztette az erdeti minőségét, akkor ideje cserélni a húrt. Kíváncsi vagy, milyen gyakran kell cserélni a húrokat? A profik minden meccs után megcsinálják. A hetente egyszer vagy kétszer játszó amatőrök ezt háromhavonta megtehetik. Ha elolvastad a fenti információkat, akkor jó úton haladsz a megfelelő húr kiválasztásában. Üzletünk mindenféle húrok széles választékát kínálja. A Te igényeitől függően egyedi csomagokban, úgynevezett készletekben és tekercsekben, azaz gyűjtőcsomagokban is értékesítjük őket. Még mindig bizonytalan vagy a választásában? Olvasd el útmutatónkat, hogy kiderüljön, hogyan válaszd ki a megfelelő húrt. Tapasztalt munkatársainkkal is konzultálhatsz a megfelelő húr kiválasztásában.

A megrendelésed egy uniós bejegyzett társaság nevében helyezed el, így a boltunkban a megrendelés árai ÁFA nélkül jelennek meg. A megrendelés leadása után kapott számlán 0% -os ÁFÁ lesz feltüntetve az árukra.