Ingyenes kiszállítás 51199 Ft  felett
Ingyenes kiszállítás 51199 Ft felett
Visszatérítés 30 nap
Visszatérítés 30 nap
Több mint 17000 termék
Több mint 17000 termék

Gamma Target Cones Small 1P

Kód -10%
 Gamma Target Cones Small 1P
Utolsó ár: 2 360 Ft
Ez a termék jelenleg nem érhető el, de a következők érdeklehetnek:
Végső ár: 2 360 Ft
Gyártói kód: Art810-0001
Vásárolj és spórolj a
Hűségprogrammal
A termék nem érhető el
Ez a termék jelenleg nem érhető el, de a következők érdeklehetnek:
NEKED KIVÁLASZTVA
2 360 Ft Gamma Target Cones Small 1P
    ST71071
Fokozza a pontosságot és a fókuszt a Gamma Target Cones Small 1P-vel Fedezze fel a sportedzés...több

Fokozza a pontosságot és a fókuszt a Gamma Target Cones Small 1P-vel

Fedezze fel a sportedzés egy vadonatúj dimenzióját a Gamma Target Cones Small 1P-vel. Ez a termék arra lett tervezve, hogy teljesítményét a következő szintre emelje, és tökéletes partnerként szolgál, akár játékra gyakorol, akár atlétikai képességein dolgozik.

Termékleírások

A Gamma Target Cones egyedülálló módon készült, kompakt, 15 cm magas méretével könnyen láthatóvá teszi, de nem tolakodóvá semmilyen sporttevékenység során. Élénk narancssárga színük hozzájárul a tiszta láthatósághoz még távolról is, lehetővé téve a játékosok számára, hogy összpontosítsanak és pontosságot teremtsenek az egyes játékosok mozgásában. A megbízható Gamma márkanév alatt gyártott, Art810-0001 gyártói kódot viselő célkúpok optimális állóképességet, rugalmasságot és tartósságot képviselnek, biztosítva, hogy ellenálljanak az intenzív edzések és a különböző környezeti feltételek viszontagságainak.

Sokoldalú és többfunkciós

A Gamma Target Cones Small 1P a szabadtéri és beltéri sportok széles skáláját képes kiszolgálni, amelybe beletartozik a foci, a kosárlabda, az atlétika vagy akár az extrém sportok. Hatalmas segítséget jelentenek minden edző vagy sportoló számára, mivel nélkülözhetetlen jelzőként szolgálnak a határok kijelöléséhez, edzésgyakorlatok létrehozásához vagy minijátékoknál céltáblák felállításához.

Minőségi tervezés és kivitelezés

Ezeknek a kúpoknak az alakja lehetővé teszi, hogy a helyükön maradjanak, minimálisra csökkentve annak esélyét, hogy felboruljanak az erőteljes edzések során. Emellett könnyűek és egymásra rakhatóak, így könnyen szállíthatóak és kényelmesen tárolhatóak.

Fokozza a teljesítményt

A Gamma Target Cones Small 1P-vel nem csak a gyorsaságodat és az ügyességedet fokozhatod, hanem a stratégiai gondolkodásodat és a térlátásodat is fejlesztheted. Ezeknek a képességeknek a fejlesztése jelentősen javíthatja a teljesítményét, és jelentős előnyhöz juttathatja versenytársaival szemben. Tolja ki a határait, javítsa a pontosságát és növelje sportteljesítményét figyelemre méltóan a Gamma Target Cones Small 1P-vel. Építse be őket edzési rutinjába, és pillanatok alatt érezhető eredményeket tapasztalhat.

Termék szám: ST71071
Termékkód: Art810-0001
A megrendelésed egy uniós bejegyzett társaság nevében helyezed el, így a boltunkban a megrendelés árai ÁFA nélkül jelennek meg. A megrendelés leadása után kapott számlán 0% -os ÁFÁ lesz feltüntetve az árukra.