Ingyenes kiszállítás 51199 Ft  felett
Ingyenes kiszállítás 51199 Ft felett
Visszatérítés 30 nap
Visszatérítés 30 nap
Több mint 17000 termék
Több mint 17000 termék

Tenisz napellenző Nike Dri-Fit Ace Swoosh Visor - black/anthracite/white

9 070 Ft

Az ajánlott fogyasztói ár

8 400 Ft Megtakarítás 7 %
Gyártói kód: FB5630-010
Vásárolj és spórolj a
Hűségprogrammal
Csomagfeladás: 48 órán belül
variánsok:
Tenisz napellenző Nike Dri-Fit Ace Swoosh Visor - midnight/anthracite/white
Nike Dri-Fit Ace Swoosh Visor - midnight/anthracite/white
Tenisz napellenző Nike Dri-Fit Ace Swoosh Visor - white/anthracite/black
Nike Dri-Fit Ace Swoosh Visor - white/anthracite/black
több
8 400 Ft Nike Dri-Fit Ace Swoosh Visor - black/anthracite/white
    ST92506.3
Nike Dri-Fit Ace Swoosh napellenző - fekete/antracit/fehér Áttekintés A Nike Dri-Fit Ace...több

Nike Dri-Fit Ace Swoosh napellenző - fekete/antracit/fehér

Áttekintés

A Nike Dri-Fit Ace Swoosh Visor fekete/antracit/fehér színben a stílus, a kényelem és a funkcionalitás tökéletes keveréke. Ez a karcsú és könnyű napellenző a pályán és a pályán kívüli tevékenységekhez egyaránt alkalmas, hogy viselőjének tökéletes napvédelmet biztosítson. A középen elhelyezett, szemet gyönyörködtető Nike logó stílusos színt kölcsönöz a sportruházatodnak.

Állíthatóság és kényelem

Ez a napellenző hátulján egy kényelmes pánttal van ellátva, amely kampós és hurkos rögzítéssel működik. Ez az állítási rendszer garantálja a különböző fejméreteknek és -formáknak megfelelő, kényelmes és biztonságos illeszkedést, így mindig kényelmes és biztonságos viseletet biztosít. Tökéletesen úgy tervezték, hogy a tevékenység intenzitásától függetlenül a helyén maradjon.

Fejlett technológia

A Nike Dri-Fit Ace Swoosh napellenző a híres DRI-FIT technológiát tartalmazza. Ez a hatékony technológia úgy működik, hogy a bőrödről az izzadságot a napellenző felületére húzza, ahol az elpárolog. Ennek eredményeképpen száraz és kényelmes maradsz, függetlenül attól, hogy milyen magasra emelkedik a hőmérséklet vagy milyen szigorú a tevékenységed.

Végső gondolatok

Ha napvédelemről van szó, anélkül, hogy a kényelem és a stílus rovására menne, a Nike Dri-Fit Ace Swoosh Visor - fekete/antracit/fehér nehezen verhető. Ez a praktikus kiegészítő lehetővé teszi, hogy a legjobb teljesítményt nyújtsd a nap alatt, és az időjárás helyett a játékra koncentrálj. Ha beruházol ebbe a funkciókkal teli napellenzőbe, akkor búcsút mondhatsz az izzadság és az
Termék szám: ST92506.3
Termékkód: FB5630-010
Fő szín: fekete
Logó színe: fehér
Anyag: 100% poliészter
Technológiák
DRI-FIT
A megrendelésed egy uniós bejegyzett társaság nevében helyezed el, így a boltunkban a megrendelés árai ÁFA nélkül jelennek meg. A megrendelés leadása után kapott számlán 0% -os ÁFÁ lesz feltüntetve az árukra.