Ingyenes kiszállítás 51199 Ft  felett
Ingyenes kiszállítás 51199 Ft felett
Visszatérítés 30 nap
Visszatérítés 30 nap
Több mint 17000 termék
Több mint 17000 termék

Kiegyensúlyozó korong Schildkröt Yoga Block - grey/pink

4 120 Ft

Az ajánlott fogyasztói ár

3 680 Ft Megtakarítás 11 %
Gyártói kód: 960136
Vásárolj és spórolj a
Hűségprogrammal
Csomagfeladás: 48 órán belül
Elérhető mennyiség:
4+ db

Schildkröt Yoga Block - grey/pink

3 680 Ft Schildkröt Yoga Block - grey/pink
    ST79758
Schildkröt jóga blokk - szürke/rózsaszín Tapasztald meg az egyensúly és a rugalmasság...több

Schildkröt jóga blokk - szürke/rózsaszín

Tapasztald meg az egyensúly és a rugalmasság tökéletes keverékét a Schildkröt Yoga Block vonzó szürke és rózsaszín árnyalatával. Ez a jellegzetes blokk egy kivételes felszerelés, amely változatosabbá teszi a tenisz edzésrendszert.

Többszörösen alkalmazható fitneszsegéd

Váljon játékának mesterévé a szürke-rózsaszín Schildkröt Yoga Block beépítésével, amely a gyakorlatok széles skáláját kínálja. Használja a játék előtti bemelegítéshez az izmok nyújtásához, vagy egyensúlyozó eszközként az erőnléti edzéshez. Ez a sokoldalú blokk a végső partnered a rugalmasság javításában, az egyensúly fokozásában és az általános teljesítmény elősegítésében a pályán.

Szép szürke-rózsaszín jógablokk

Az egy darabba csomagolt, szürke-rózsaszín Schildkröt jógablokk elegáns dizájnnal rendelkezik, amely a stílusra és funkcionalitásra törekvő teniszezők számára vonzó. A hűvös szürke fő árnyalata egy csipetnyi rózsaszínnel visszafogott, mégis vonzó, így ez a kiegészítő nem csak egy fitneszeszköz, hanem egy vonzó darab az edzésgyűjteményedben.

Professzionális minőségi ígéret

Bízzon a Schildkrötben, hogy elősegíti teljesítménye hosszú élettartamát és segíti játéka jobbá tételét. Töltse ki edzésigényeit a Schildkröt szürke-rózsaszín jógablokkal, amely tökéletes felszerelés a teniszedzés változatosabbá tételéhez, miközben biztosítja, hogy állóképessége csúcsán maradjon! Bízzon a Schildkröt minőségében, és tegye a szürke/rózsaszín jógablokkot a fitnesz segédeszközévé.

Termék szám: ST79758
Fő szín: szürke
Termékkód: 960136
Csomagolás (darabszám): 1
A megrendelésed egy uniós bejegyzett társaság nevében helyezed el, így a boltunkban a megrendelés árai ÁFA nélkül jelennek meg. A megrendelés leadása után kapott számlán 0% -os ÁFÁ lesz feltüntetve az árukra.