Ingyenes kiszállítás 51199 Ft  felett
Ingyenes kiszállítás 51199 Ft felett
Visszatérítés 30 nap
Visszatérítés 30 nap
Több mint 17000 termék
Több mint 17000 termék

Kúp Prince 12" Cones 9 pack

30 400 Ft

Az ajánlott fogyasztói ár

19 970 Ft Megtakarítás 34 %
Gyártói kód: 9X315000*080
Vásárolj és spórolj a
Hűségprogrammal
Csomagfeladás: 48 órán belül
Elérhető mennyiség:
2 db

Prince 12" Cones 9 pack

19 970 Ft Prince 12" Cones 9 pack
    ST16998
Prince 12" kúpok 9 csomag - Tökéletes edzőkészlet bármilyen sportághoz Termék leírása A...több

Prince 12" kúpok 9 csomag - Tökéletes edzőkészlet bármilyen sportághoz

Termék leírása

A Prince 12" kúpok készlet egy ideális készlet, amelyet minden olyan sportoló számára terveztek, akiknek változatosságra van szükségük az edzéseik során. A készlet 9 többszínű kúpot tartalmaz, amely nélkülözhetetlen kiegészítője a rutinszerű fitneszedzéseknek, a csapatgyakorlatoknak vagy bármely más sportági edzésnek. A termék 9 kúpot tartalmazó csomagban kerül forgalomba: 3 kék, 3 sárga és 3 zöld kúp, sokoldalúságot és alkalmazkodóképességet kínálva a sportolási környezetben.

Méretek és különleges jellemzők

A csomagban található kúpok mindegyike 32 cm magas, így kiváló láthatóságot biztosít bármilyen edzésgyakorlathoz. A kúpok egyedülálló jellemzője, hogy a tetejükön lyukak találhatók, amelyek segítenek a kúpok rendezett egymásra helyezésében, amikor nincsenek használatban. Ezenkívül ezek a kúpok négy speciális lyukkal vannak ellátva az aljukon, amelyek extra biztonságos illeszkedést biztosítanak a talajhoz.

Kiváló minőségű és tartós anyag

A minőségi sportfelszerelésekről ismert Prince márka által tervezett kúpok garantálják a tartósságot és a hosszú élettartamot. A kúpok strapabíró anyagokból készültek, amelyek ellenállnak a robusztus használatnak és a kopásnak, így kiváló választás mind beltéri, mind kültéri használatra.

Gyártói kód és fő szín

A termék a 9X315000*080 gyártói kódot viseli. A csomag fő színei a sárga, a kék és a zöld, amelyek hozzájárulnak az élénk és stimuláló edzési környezethez. Akár edzőként keres tökéletes edzéssegédletet, akár sportolóként próbálja optimalizálni az ügyességi gyakorlatokat, vagy a fitnesz szerelmese, aki változatosságot szeretne vinni a gyakorlataiba, ezek a Prince edzőkúpok tökéletesen megfelelnek a célnak. A kúpok csomagja kiváló alapdarabnak ígérkezik az edzésfelszerelésedhez, tökéletesen ötvözve a funkcionalitást a stílussal.

Következtetés

A Prince 12" kúpok 9 csomagját építse be edzésprogramjába, hogy javítsa az ügyességet, a gyorsaságot és a stratégiát. A szisztematikus edzéshez szükséges bonyolultságokkal épített kúpok

Termék szám: ST16998
Termékkód: 9X315000*080
Fő szín: sárga kék zöld
A megrendelésed egy uniós bejegyzett társaság nevében helyezed el, így a boltunkban a megrendelés árai ÁFA nélkül jelennek meg. A megrendelés leadása után kapott számlán 0% -os ÁFÁ lesz feltüntetve az árukra.