Ingyenes kiszállítás 51199 Ft  felett
Ingyenes kiszállítás 51199 Ft felett
Visszatérítés 30 nap
Visszatérítés 30 nap
Több mint 17000 termék
Több mint 17000 termék

Tréning létra Pro's Pro Speed Ring Ladder 12 pcs - multicolor

12 170 Ft
Gyártói kód: V213
Vásárolj és spórolj a
Hűségprogrammal
Csomagfeladás: 72 órán belül
Elérhető mennyiség:
4+ db

Pro's Pro Speed Ring Ladder 12 pcs - multicolor

12 170 Ft Pro's Pro Speed Ring Ladder 12 pcs - multicolor
    ST68321
Engedd szabadjára ügyességedet a Pro's Pro Speed Ring létrával 12 db - többszínű Többcélú...több

Engedd szabadjára ügyességedet a Pro's Pro Speed Ring létrával 12 db - többszínű

Többcélú kialakítás

Legyen szó futballról, kosárlabdáról, labdarúgásról vagy bármilyen sportról, amely gyors lábmozgást igényel, a Pro's Pro Speed Ring Ladder edzésminták sokaságát hozza létre, hogy kihívást jelentsen az ügyességi edzésed számára. Többszínű kialakítása nemcsak a szórakozást fokozza, hanem a vizuális koordinációt is ösztönzi.

Tartós és állítható

Ennek az 5,5 m hosszú agility létrának minden egyes gyűrűje elég robusztus ahhoz, hogy ellenálljon a gyakori használatnak, miközben állítható, hogy a gyakorlatok és a felhasználói magasságok széles skálájához igazodjon. Az egyes gyűrűk közötti tér a nehézségi szint növeléséhez vagy csökkentéséhez igazítható, teret biztosítva a fejlődésnek, ahogy az agilitás fejlődik.

Kényelmes edzés

A masszív hordtáskával érkező Pro's Pro Speed Ring Ladder a könnyű tárolás és hordozhatóság kényelmét biztosítja. Ez a funkció ideális személyi edzők, sportcsapatok vagy olyan egyének számára, akik különböző helyszíneken szeretnének edzeni. Dióhéjban a Pro's Pro Speed Ring Ladder egy sokoldalú edzőeszköz minden fittségi szinten lévő egyének számára. Azáltal, hogy végtelen konfigurációs lehetőségeket és egy praktikus szállítási megoldást kínál, ez a többszínű agility létra egy befektetés a sebesség, az agilitás és az általános sportteljesítmény javításában.

Termék szám: ST68321
Termékkód: V213
Szélesség (cm): 45
Hosszúság: 550
A megrendelésed egy uniós bejegyzett társaság nevében helyezed el, így a boltunkban a megrendelés árai ÁFA nélkül jelennek meg. A megrendelés leadása után kapott számlán 0% -os ÁFÁ lesz feltüntetve az árukra.