Ingyenes kiszállítás 51199 Ft  felett
Ingyenes kiszállítás 51199 Ft felett
Visszatérítés 30 nap
Visszatérítés 30 nap
Több mint 17000 termék
Több mint 17000 termék

Tenisz húr Gosen Polylon Sidewinder (12.2 m) - orange

6 000 Ft

Az ajánlott fogyasztói ár

5 650 Ft Megtakarítás 6 %
Gyártói kód: TS120-OR
Vásárolj és spórolj a
Hűségprogrammal
Csomagfeladás: 48 órán belül
variánsok:
Tenisz húr Gosen Polylon Sidewinder (12.2 m) - black
Gosen Polylon Sidewinder (12.2 m) - black
több
TÖBBET OLCSÓBBAN:
Mennyiség Egységár
tól/től 3 db 5 260 Ft
5 650 Ft Gosen Polylon Sidewinder (12.2 m) - orange
    ST64069.1
Kiemelt Termék
Tenisz húr Tecnifibre X One Biphase (12 m) - black

Tenisz húr
Tecnifibre X One Biphase (12 m) - black

8 600 Ft
7 730 Ft
Megtakarítás 10%
PROMÓCIÓ
ÚJ
Tenisz húr Luxilon ECO Rough 125 (12,2m) - silver
Tenisz húr Luxilon ECO Rough 125 (12,2m) - silver

Tenisz húr
Luxilon ECO Rough 125 (12,2m) - silver

7 820 Ft
6 070 Ft
Megtakarítás 22%
PROMÓCIÓ
Tenisz húr Babolat Xcel (12 m)

Tenisz húr
Babolat Xcel (12 m)

9 120 Ft
6 940 Ft
Megtakarítás 24%
Tenisz húr MSV Technora 100 (14 m) - natural

Tenisz húr
MSV Technora 100 (14 m) - natural

7 730 Ft
6 860 Ft
Megtakarítás 11%
PROMÓCIÓ
Tenisz húr Tecnifibre X One Biphase (12 m) - natural

Tenisz húr
Tecnifibre X One Biphase (12 m) - natural

11 210 Ft
7 810 Ft
Megtakarítás 30%
Gosen Polylon Sidewinder (12,2m) - narancssárga: Amplify Your Game Merülj el a kiváló tenisz...több

Gosen Polylon Sidewinder (12,2m) - narancssárga: Amplify Your Game

Merülj el a kiváló tenisz teljesítmény világában a Gosen Polylon Sidewinder teniszhúrokkal. Ezek az aprólékosan megtervezett, szörbet színű és robusztus húrszálak szilárd tartósságot és fokozott forgó ütéseket kínálnak, új intenzitási szintet adva játékodnak.

Termékleírások

Dinamikus szín és textúra

A termék fő színe az energikus narancssárga, amely nemcsak kiváló láthatóságot ígér, hanem minden ütésnek külön stílust kölcsönöz. A példás tartósságot vizuálisan stimuláló esztétikával kombináló húrok aprólékosan monofilamentumként vannak felépítve, biztosítva, hogy minden egyes labdaütés következetesen és precízen szólaljon meg.

Innovatív profil

Kiemelkedő tulajdonsága a speciálisan módosított profil, amely mesterien alkalmazkodik az extrém forgásokhoz, az erő és az irányítás új dimenzióit nyitja meg a teljesítményedben. Ez a kialakítás a rugalmasság és a merevség optimális keverékét kínálja, tökéletesen kiegyensúlyozva a gyors kezelhetőség és az erő és tartósság iránti igényt.

Páratlan tartósság és forgásállóság

A rendkívüli rugalmasságáról és tartósságáról ismert co-poliészter anyagból készült Gosen Polylon Sidewinder úgy lett megtervezve, hogy ellenálljon az intenzív játékforgatókönyveknek és a szélsőséges időjárási körülményeknek. Ezek a tulajdonságok a húr innovatív kialakításával párosulva kivételes rotációs képességeket biztosítanak, így ideális választás a magas szintű pörgetések elérésére törekvő sportolók számára.

Termék szám: ST64069.1
Termékkód: TS120-OR
Húr hossza (m): 12,2
Húr profil: módosított profil
Szerkezet: monofil
Anyag: Ko-poliészter
Tulajdonságok: erő pörög
Fő szín: narancssárga
A húr minden ütő szíve. Egy jól megválasztott és jól elhelyezett húr segít a legtöbbet kihozni...több
Hogyan válasszunk teniszhúrt

A húr minden ütő szíve. Egy jól megválasztott és jól elhelyezett húr segít a legtöbbet kihozni a játékból. Egy kezdő játékos nem feltétlenül lesz tisztában a húr rendkívüli fontosságával, amellyel játszik. Valószínűleg vesznek egy már gyárilag fűzött ütőt. A játék készségének fejlődésével, és ezzel együtt a saját játékod gyengeségeinek és erősebb aspektusainak tudatosításával el kell kezdeni a különböző típusú húrok tesztelését. Érdemes kísérletezni különböző húrfeszítésekkel is, hogy az ütőt a játék stílusához maximálisan hozzá lehessen igazítani.


Tehát pontosan milyen típusú tenisz húrok léteznek? Eladók természetes , sokszálú , poliészter , szintetikus és hibrid húrok is. Mindegyikük különböző tulajdonságokkal és jellemzőkkel rendelkezik, amelyeknek kompatibilisnek kell lenniük az egyes játékosok játékstílusával. A természetes húrok nagyobb erőt és kényelmet biztosítanak, és hosszabb ideig feszesek maradnak. Lehetővé teszik a jobb irányítást és a nagyszerű érzést ütéskor, rendkívül rugalmasak és jól semlegesítik a rezgéseket, de nem jellemző rájuk a túlzott tartósság, ezért gyakran repednek. Tehénbélből készülnek, és elkészítésük akár hét napot is igénybe vehet. Ezek a húrok kiváló minőségűek, ezért többnyire a legjobb játékosok használják őket. Jelenleg főként hibrid formában használják őket, azaz kétféle húr - természetes és poliészter - kombinációjában. Mindegyikük sajátos tulajdonságokkal gazdagítja ezt a keveréket.
A természetes huzal tulajdonságai hasonlóak a többszálas huzalokhoz. Jelentős erőt, valamint magas szintű kényelmet adnak a játékosnak ütéskor emellett védik a kezet a sérülésektől. Másfelől nem túlságosan tartósak, és nem adnak teljes kontrollt az ütés felett. Nagyszerű választás gyerekeknek, junioroknak és kezdőknek.


A leggyakrabban használt húrtípus a poliészter vagy a kopoliészter. Kivételes tartósság, jó ütésszabályozás és könnyű pörgetés jellemzi. Hátránya a feszesség gyors elvesztése. Az ebbe a kategóriába tartozó húrok tökéletesek azoknak a játékosoknak, akik versenyszerűen teniszeznek, valamint haladó amatőröknek, akiknek jobban kell irányítaniuk a labdát, és akik általában az alapvonalról szeretnek játszani. Ezek a húrok nem jók kezdőknek, akik a kényelmet és a könnyű játékot preferálják. A kezdőknél célszerű szintetikus huzalokat használni. Olcsóbbak, és jellemzőik az átlagos tartományon belül vannak. Nem mondhatjuk, hogy a legtartósabb típusú huzalok, és nem biztosítják a kimagasló labdairányítást, de jelentős erőt generálnak, viszonylagos kényelemérzetet biztosítanak és hosszabb ideig feszesek maradnak. A hibrid húr szintén érdekes fejlesztés, amelyet a legprofibb játékosok egyre inkább használnak. A hibrid húrok lehetővé teszik a két típusú húr legjobb tulajdonságainak kombinálását. Ennek köszönhetően magas szintű irányítással, nagy terhelhetőséggel, könnyen elérhető pörgetéssel, könnyű ütések végrehajtásával, valamint játék közbeni komfortérzettel rendelkezhetsz.


Mindegyik húrnak megvannak a maga egyedi tulajdonságai, mint például a feszesség (a húr megfeszítésének ereje) és vastagsága (átmérője). A huzal feszességét kilogrammban fejezik ki. Az átlagos tartomány 20 és 30 kg között van. Az alacsonyabb érték nagyobb ütési erőt, nagyobb kényelmet biztosít a játék során, ugyanakkor kevesebb irányítást lesz lehetővé a labda felett, és gyakoribb a húrok pozíciójának változása, ami gyorsabb kopáshoz vezet. A nagyobb feszesség nagyobb irányítást biztosít a labda felett, de kevesebb az erő és a kényelem a játék közben. A húr feszültsége az egyéni preferenciáktól és az egyes játékosok játékkészségétől függ. A húr vastagsága egy másik paraméter, amely befolyásolja a játék minőségét. Vékonyabb és vastagabb húrok is kaphatók. Mindegyik befolyásolja az ütés erejét, a labda irányítását, a játék kényelmét és a húr élettartamát. Ne feledd, hogy a teniszhúrok, mint minden más felszerelés, elhasználódnak, és ki kell cserélni őket. Nem várhatsz addig, amíg az anyaga teljesen elkopik, és a húr elszakad játék közben. Amikor úgy érzed, hogy az ütésed elvesztette az erdeti minőségét, akkor ideje cserélni a húrt. Kíváncsi vagy, milyen gyakran kell cserélni a húrokat? A profik minden meccs után megcsinálják. A hetente egyszer vagy kétszer játszó amatőrök ezt háromhavonta megtehetik. Ha elolvastad a fenti információkat, akkor jó úton haladsz a megfelelő húr kiválasztásában. Üzletünk mindenféle húrok széles választékát kínálja. A Te igényeitől függően egyedi csomagokban, úgynevezett készletekben és tekercsekben, azaz gyűjtőcsomagokban is értékesítjük őket. Még mindig bizonytalan vagy a választásában? Olvasd el útmutatónkat, hogy kiderüljön, hogyan válaszd ki a megfelelő húrt. Tapasztalt munkatársainkkal is konzultálhatsz a megfelelő húr kiválasztásában.

A megrendelésed egy uniós bejegyzett társaság nevében helyezed el, így a boltunkban a megrendelés árai ÁFA nélkül jelennek meg. A megrendelés leadása után kapott számlán 0% -os ÁFÁ lesz feltüntetve az árukra.