Ingyenes kiszállítás 51199 Ft  felett
Ingyenes kiszállítás 51199 Ft felett
Visszatérítés 30 nap
Visszatérítés 30 nap
Több mint 17000 termék
Több mint 17000 termék

Kúp Pro's Pro Marking Cone with holes 1P - yellow

2 110 Ft

Az ajánlott fogyasztói ár

1 800 Ft Megtakarítás 15 %
Gyártói kód: V218
Vásárolj és spórolj a
Hűségprogrammal
Csomagfeladás: 48 órán belül
variánsok:
Kúp Pro's Pro Marking Cone with holes 1P - orange
Pro's Pro Marking Cone with holes 1P - orange
Kúp Pro's Pro Marking Cone with holes 1P - red
Pro's Pro Marking Cone with holes 1P - red
Kúp Pro's Pro Marking Cone with holes 1P - green
Pro's Pro Marking Cone with holes 1P - green
több
Elérhető mennyiség:
4+ db

Pro's Pro Marking Cone with holes 1P - yellow

1 800 Ft Pro's Pro Marking Cone with holes 1P - yellow
    ST86730
A Pro's Pro jelölőkúp áttekintése lyukakkal 1P - Sárga Dobja fel edzéseit a Pro's Pro...több

A Pro's Pro jelölőkúp áttekintése lyukakkal 1P - Sárga

Dobja fel edzéseit a Pro's Pro jelölőkúp lyukakkal 1P - Sárga jelzéssel. Ezt a multifunkcionális edzőeszközt a sokoldalúságra tervezték, szinte korlátlan lehetőséget kínálva az edzések változatosabbá tételére. Legyen szó beltéri vagy kültéri, egyéni vagy csapatgyakorlatokról, ez az edzőkúp olyan nagy teljesítményt, sokoldalúságot és könnyű használatot biztosít, amely kategóriájában páratlan.

Kiváló összetétel és tartósság

A Pro's Pro jelölőkúp robusztus műanyagból készült, ami biztosítja, hogy ellenálljon a szigorú edzéseknek, a hosszan tartó használatnak és a szélsőséges kültéri körülményeknek. Szívós felépítésének köszönhetően ellenálló képességgel rendelkezik a nagy ütések elviseléséhez, így megbízható megoldást nyújt a változatos edzési igényekhez.

Élénk sárga szín

Ez az élénk sárga színbe burkolt jelölőkúp nagy láthatóságot biztosít, ami ideális beltéri és kültéri használatra. A fő szín minden bizonnyal gyorsan és hatékonyan vonzza a tekinteteket, így az edzéseket ésszerűbbé és hatékonyabbá teszi.

Kompatibilitás és könnyű használat

Ez az edzőkúp más modellekkel kombinálva összetettebb edzőkészülékeket alkothat, így rugalmasan alkalmazkodik a fittségi szintek és követelmények széles skálájához. A kivételesen egyszerű összeszerelhetőségnek köszönhetően ez a kúp gyors fel- és leszerelést tesz lehetővé, így rendkívül kényelmes a különböző edzési forgatókönyvek számára.

Termék specifikáció

Gyártói kód: V218 Fő szín: Sárga Anyag: Sárga: Kemény műanyag Összefoglalva, a Pro's Pro jelölőkúp lyukakkal 1P - Sárga kiváló választás azok számára, akik szeretnék felerősíteni edzéseiket. A minőség és a rugalmasság példamutató modelljeként tűnik ki, amely valóban személyre szabott edzésélményt nyújt. Engedje szabadjára fitneszpotenciálját ezzel a sokoldalú edzőeszközzel még ma!

Termék szám: ST86730
Termékkód: V218
Fő szín: sárga
A megrendelésed egy uniós bejegyzett társaság nevében helyezed el, így a boltunkban a megrendelés árai ÁFA nélkül jelennek meg. A megrendelés leadása után kapott számlán 0% -os ÁFÁ lesz feltüntetve az árukra.