Ingyenes kiszállítás 51199 Ft  felett
Ingyenes kiszállítás 51199 Ft felett
Visszatérítés 30 nap
Visszatérítés 30 nap
Több mint 17000 termék
Több mint 17000 termék

Tréning létra SKLZ Reactive Agility Ladder

Utolsó ár: 28 200 Ft
Ez a termék jelenleg nem érhető el, de a következők érdeklehetnek:
Végső ár: 28 200 Ft
Gyártói kód: 94956
Vásárolj és spórolj a
Hűségprogrammal
A termék nem érhető el
Ez a termék jelenleg nem érhető el, de a következők érdeklehetnek:
NEKED KIVÁLASZTVA
28 200 Ft SKLZ Reactive Agility Ladder
    ST78004
SKLZ Reaktív ügyességi létra - a végső edzőtársad Fokozza edzésprogramját a legmodernebb SKLZ...több

SKLZ Reaktív ügyességi létra - a végső edzőtársad

Fokozza edzésprogramját a legmodernebb SKLZ Reactive Agility Ladderrel, amely egy olyan egyedülálló eszköz, amelyet úgy terveztek, hogy teljes mértékben igénybe vegye mind az elmét, mind a testet. Ez a szín- és hangjelzőkkel büszkélkedő, csúcsminőségű eszköz nemcsak az atlétikai intelligenciádat emeli, hanem jelentősen javítja a reakcióidődet és a gyorsaságodat is.

Kifinomult dizájn

Nyolc kúppal és dinamikus létrával felszerelve ez a termék végtelen számú edzéssorozatot tesz lehetővé - a sebességkapuktól a jelölési gyakorlatokig. Vonzó, többszínű kivitelezésével ez a létra szórakoztató és egy csipetnyi színt visz az edzésrutinba.

Fokozott döntéshozatali képességek

Az SKLZ Reaktív ügyességi létrával a gyors döntéshozatal az edzés részévé válik. Azáltal, hogy az auditív és vizuális jelzések beépülnek az edzésbe, a kognitív funkciói éppúgy fejlődnek, mint az izomerő, ami kétoldalú megközelítést kínál személyes fitneszcéljai eléréséhez.

Exkluzív online program

Ami ezt az agility laddert kiemeli a többi közül, az az exkluzív online program, a SwitchedOn. A minősített edzők által összeállított és tervezett program a professzionalizmus egy extra rétegét hozza a fitneszprogramodhoz. A szoftverhez való hozzáféréssel a sportolók biztosan magasabb szintre emelik edzésüket, és a lehető legteljesebb mértékben kiaknázzák a bennük rejlő lehetőségeket.

Termék szám: ST78004
Fő szín: sokszínű
Termékkód: 94956
A megrendelésed egy uniós bejegyzett társaság nevében helyezed el, így a boltunkban a megrendelés árai ÁFA nélkül jelennek meg. A megrendelés leadása után kapott számlán 0% -os ÁFÁ lesz feltüntetve az árukra.