Ingyenes kiszállítás 51199 Ft  felett
Ingyenes kiszállítás 51199 Ft felett
Visszatérítés 30 nap
Visszatérítés 30 nap
Több mint 17000 termék
Több mint 17000 termék

Tréning létra Pro's Pro Agility Ladder ECO (6 m) - neon yellow

Utolsó ár: 11 230 Ft
Ez a termék jelenleg nem érhető el, de a következők érdeklehetnek:
Végső ár: 11 230 Ft
Gyártói kód: V245
Vásárolj és spórolj a
Hűségprogrammal
A termék nem érhető el
Ez a termék jelenleg nem érhető el, de a következők érdeklehetnek:
NEKED KIVÁLASZTVA
11 230 Ft Pro's Pro Agility Ladder ECO (6 m) - neon yellow
    ST75328
A Pro's Pro Agility Ladder ECO (6 m) - Neonsárga - bemutatása Bemutatjuk a Pro's Pro Agility...több

A Pro's Pro Agility Ladder ECO (6 m) - Neonsárga - bemutatása

Bemutatjuk a Pro's Pro Agility Ladder ECO-t (6 m), amely nélkülözhetetlen partnered lesz a lábmunkát fokozó edzésedben. Ez a pontosan megmunkált létra a lábgyorsaság, a mozgékonyság és az egyensúly javítására szolgál tökéletes eszközként minden szintű sportoló számára. Élénk neonsárga színével kitűnhet a tömegből, és edzéseit egyszerre teszi hatékonnyá és vizuálisan vonzóvá. A könnyen látható szín a felszerelés biztonságos használatához is hozzájárul, csökkentve a véletlen félrelépések esélyét.

Továbbfejlesztett kialakítás és funkciók

A Pro's Pro Agility Ladder ECO (6 m) a stabilitás és a tartósság jegyében készült, célja, hogy ellenálljon az intenzív edzéseknek és a szeszélyes időjárási körülményeknek, ha az edzés a szabadban zajlik. A könnyű, de biztonságos létra a gyakorlatok során szilárdan a helyén marad, így állandó kihívást és edzéshatékonyságot biztosít.

Extrák

Figyelemre méltó, hogy a Pro's Pro Agility Ladder ECO (6 m) - neonsárga a hozzá tartozó huzatot is tartalmazza. Ez a funkció biztosítja a megfelelő tárolást és a sérülés elleni védelmet, amikor a létra nincs használatban. Így kényelmesen megőrizheti a termék minőségét, amikor és ahol csak szükséges.

Feloldja a létfontosságú képzést

Fokozza edzéseit a Pro's Pro Agility Ladder ECO (6 m) - neonsárga színű Pro's Pro Agility Ladder ECO (6 m) - neonsárga segítségével. Fejleszd a koordinációt, a gyorsaságot és az egyensúlyt, miközben kihívást jelentenek számodra a különböző ügyességi gyakorlatok, amelyeket ez az edzőeszköz nyújt. Kezdje el növelni a teljesítményszintjét még ma ezzel a mindenre kiterjedő edzéssel.

Termék szám: ST75328
Fő szín: sárga
Termékkód: V245
Hossz (mm): 600
A megrendelésed egy uniós bejegyzett társaság nevében helyezed el, így a boltunkban a megrendelés árai ÁFA nélkül jelennek meg. A megrendelés leadása után kapott számlán 0% -os ÁFÁ lesz feltüntetve az árukra.