Ingyenes kiszállítás 51199 Ft  felett
Ingyenes kiszállítás 51199 Ft felett
Visszatérítés 30 nap
Visszatérítés 30 nap
Több mint 17000 termék
Több mint 17000 termék

Expander SKLZ Resistance Cable Set (15lb - 6,80kg)

Utolsó ár: 14 050 Ft
Ez a termék jelenleg nem érhető el, de a következők érdeklehetnek:
Végső ár: 14 050 Ft
Vásárolj és spórolj a
Hűségprogrammal
A termék nem érhető el
Ez a termék jelenleg nem érhető el, de a következők érdeklehetnek:
NEKED KIVÁLASZTVA
14 050 Ft SKLZ Resistance Cable Set (15lb - 6,80kg)
    ST73456
Tapasztalja meg az SKLZ ellenállás kábelkészlet erejét (15lb - 6.80kg) Induljon el a fizikai...több

Tapasztalja meg az SKLZ ellenállás kábelkészlet erejét (15lb - 6.80kg)

Induljon el a fizikai kiválóság felé vezető úton az SKLZ ellenállás kábelkészlettel (15lb - 6,80kg). Ez a multifunkcionális fitneszeszköz nem csak az izmokat erősíti; ez a belépőjegye egy teljes testet átfogó edzéshez, amely nemcsak erősebbé, hanem rugalmasabbá is teszi Önt. Ellenállókábel-készletünk az Ön szövetségese a kiváló fitneszeredmények elérésében.

Minőség és tartósság közvetlenül az Ön keze ügyében

Rendkívül erős és tartós gumiból készült, ellenállókábelünk hosszú használat során stabil teljesítményt ígér. Ennek az ellenállás kábelkészletnek a fő színe többszínű, ami tükrözi a vele végezhető gyakorlatok dinamizmusát és sokszínűségét. Teljes csomagban kapható, amely tartalmazza az ellenálláskábeleket és a markolatokat is.

Az egyedülálló Slide'N'Lock rendszer

Mi különbözteti meg az SKLZ ellenálláskábel-készletet a versenytársaktól? Az innovatív SLIDE'N'LOCK rendszer, amely lehetővé teszi az ellenállás könnyű megváltoztatását, így az edzések rugalmasak és testre szabottak lesznek, hogy megfeleljenek az erőnléti edzés igényeinek.

Korlátlan testmozgás

Az SKLZ Resistance Cable Set-et úgy tervezték, hogy a felső- és az alsótestet egyaránt célba vegye. Ez korlátlan lehetőségeket kínál a különböző testgyakorlatokhoz. Akár a karjait tonizálja, akár a hasizmait feszesíti, akár a lábait formálja, ez az ellenállás kábelkészlet a fitneszcélok elérésének tökéletes eszköze.

Miért válassza az SKLZ-t?

Az SKLZ egy neves márka, amelyben világszerte megbíznak a fitneszrajongók. Csúcsminőségű fitneszeszközöket kínálunk, amelyeket úgy terveztünk, hogy közelebb hozzák Önt a céljaihoz. Válassza az SKLZ ellenállás kábelkészletet - és sajátítson el egy olyan fitneszprogramot, amely az Ön igényeihez igazodik. Tapasztalja meg az SKLZ különbséget, ha most ellátogat weboldalunkra. Fedezze fel széleskörű termékkínálatunkat, amely újradefiniálja az egész edzésrutinját. SKLZ ellenállás kábelkészlet (15lb - 6,80kg). Ez több mint fitnesz - ez egy életstílus. Kezdje el az ehhez vezető utat még ma. Engedd szabadjára a benned rejlő sportolót az SKLZ segítségével.

Termék szám: ST73456
Fő szín: sokszínű
A megrendelésed egy uniós bejegyzett társaság nevében helyezed el, így a boltunkban a megrendelés árai ÁFA nélkül jelennek meg. A megrendelés leadása után kapott számlán 0% -os ÁFÁ lesz feltüntetve az árukra.