Ingyenes kiszállítás 51199 Ft  felett
Ingyenes kiszállítás 51199 Ft felett
Visszatérítés 30 nap
Visszatérítés 30 nap
Több mint 17000 termék
Több mint 17000 termék

Expander SKLZ Lateral Resistor Pro

Utolsó ár: 17 830 Ft
Ez a termék jelenleg nem érhető el, de a következők érdeklehetnek:
Végső ár: 17 830 Ft
Gyártói kód: 1695 V3
Vásárolj és spórolj a
Hűségprogrammal
A termék nem érhető el
Ez a termék jelenleg nem érhető el, de a következők érdeklehetnek:
NEKED KIVÁLASZTVA
ÚJ
Kiegyensúlyozó korong Toolz Balance Board Trainer
Kiegyensúlyozó korong Toolz Balance Board Trainer

Kiegyensúlyozó korong
Toolz Balance Board Trainer

27 380 Ft
24 430 Ft
Megtakarítás 11%
Gyakorló kerekek SKLZ Corewheels
Gyakorló kerekek SKLZ Corewheels

Gyakorló kerekek
SKLZ Corewheels

 
26 310 Ft
 
Erősítőgumi SKLZ Pro Band Heavy - Grey

Erősítőgumi
SKLZ Pro Band Heavy - Grey

 
18 770 Ft
 
17 830 Ft SKLZ Lateral Resistor Pro
    ST73431
Bemutatjuk az SKLZ Lateral Resistor Pro-t Növelje az edzés terjedelmét és hatékonyságát az...több

Bemutatjuk az SKLZ Lateral Resistor Pro-t

Növelje az edzés terjedelmét és hatékonyságát az SKLZ Lateral Resistor Pro-val. Ez a robbanékony erő és sebesség létrehozására finomhangolt berendezés segít az izmok megerősítésében, így bármely sportágban kiemelkedő teljesítményt nyújt.

Dinamikus kényelem és hatékonyság

Az oldalirányú gyorsaság, gyorsaság és reakcióképesség fokozására törekvők számára fontos felszerelésként számon tartott eszköz kiemelkedik mechanizmusának funkcionalitásával. A Slide'N'Lock rendszerrel felszerelve az ellenállási szalagok cseréje hatékony és zökkenőmentes. Akár otthon, akár az edzőteremben, akár útközben, az edzésrend beállítása könnyedén egyszerűvé válik.

Élénk sokoldalúság

A többszínű ruhába öltöztetett, vizuálisan vonzó termék tükrözi az energiát és a dinamizmust, amelyet elősegít. Ez szimbolizálja a készülék sokoldalúságát. Ez azonban nem csak az esztétikáról szól. A fitneszeszközök esetében a legfontosabb az, hogy milyen különbséget tudnak tenni az edzésedben. A vásárláskor mellékelt három darab ellenállási szalagnak köszönhetően az SKLZ Lateral Resistor Pro többféle edzésszintet kínál, így a kezdőknek és a tapasztalt sportolóknak egyaránt megfelel.

Megbízható minőség

Az SKLZ márka büszke arra, hogy innovatív és minőségi edzőeszközökkel segíti elő a fokozott sportteljesítményt. A márkát a sportolók edzésre való összpontosításának segítése iránti lankadatlan szenvedély hajtja, így a márka jelentős hírnévvel rendelkezik a fitnesziparban. Ez az 1695 V3 gyártói cikkszámú Lateral Resistor Pro ennek a kiváló termékcsaládnak a része. A minőség iránti elkötelezettség ebben a termékben mélyreható, biztosítva Önnek a tartós szolgáltatást és a méltó befektetést a fitneszútra.

Várjon többet az SKLZ Lateral Resistor Pro-tól

Az önmaga legjobb verziójának elérésére irányuló törekvésben az SKLZ Lateral Resistor Pro megbízható szövetséges. Várjon többet az edzéseitől, várjon többdimenziós javulást, és ami a legfontosabb, várjon látható eredményeket.

Termék szám: ST73431
Fő szín: sokszínű
Termékkód: 1695 V3
A megrendelésed egy uniós bejegyzett társaság nevében helyezed el, így a boltunkban a megrendelés árai ÁFA nélkül jelennek meg. A megrendelés leadása után kapott számlán 0% -os ÁFÁ lesz feltüntetve az árukra.