Ingyenes kiszállítás 51199 Ft  felett
Ingyenes kiszállítás 51199 Ft felett
Visszatérítés 30 nap
Visszatérítés 30 nap
Több mint 17000 termék
Több mint 17000 termék

Gyakorló szőnyeg Schildkröt Fitness Mat XL - Kék

21 880 Ft

Az ajánlott fogyasztói ár

18 770 Ft Megtakarítás 14 %
Gyártói kód: 960163
Vásárolj és spórolj a
Hűségprogrammal
Csomagfeladás: 72 órán belül
Elérhető mennyiség:
1 db

Schildkröt Fitness Mat XL - Kék

18 770 Ft Schildkröt Fitness Mat XL - Kék
    ST79745
Schildkröt Fitness Mat XL - Kék Merüljön el a fitnesz világában a Schildkröt Fitness Mat XL...több

Schildkröt Fitness Mat XL - Kék

Merüljön el a fitnesz világában a Schildkröt Fitness Mat XL szőnyeggel. Ez a szőnyeg feltűnő kék színével, amely energiát kölcsönöz az edzésprogramnak, a kényelem és a tartósság jegyében készült. Tökéletes jógához, pilateshez és a fitneszedzés minden más formájához, ez a szőnyeg megbízható edzőtársat ígér, amely nem csak támogatja, hanem fokozza is az edzéseit.

Maximális kényelem, maximális teljesítmény

A kiváló minőségű anyagokból készült Schildkröt Fitness Mat XL kényelmes és stabil platformot biztosít az edzésekhez. Bőséges, 195/80 cm-es mérete biztosítja, hogy elegendő helyed legyen a jóga nyújtásokhoz és a pilates mozdulatokhoz. A 1,5 cm-es vastagság kiváló szigetelést biztosít a padlótól, ezáltal párnázott felületet kínál, amely védi ízületeit és nyomáspontjait a különböző gyakorlatok végzése közben.

Tartós és hosszú élettartamú

Fokozza fitneszélményét egy tartósnak készült szőnyeggel. Ez a Schildkröt Fitness Mat XL rendkívüli tartóssággal büszkélkedhet, hosszú távú és többszöri használatra készült. A csúcsminőségű konstrukció biztosítja, hogy a szőnyeg ellenálljon a mindennapi igénybevételnek, ellenálljon minden deformációnak, miközben megőrzi eredeti formáját és funkcióját.

Élénk kék árnyalat

A szőnyeg élénk kék árnyalatával színpompásabbá teheti edzésprogramját. Ez az élénk szín több mint esztétikus; úgy tervezték, hogy energiát, nyugalmat és motivációt sugározzon - mind a sikeres edzés elengedhetetlen összetevői.

Csomagolás és termékinformációk

Minden egyes Schildkröt Fitness Mat XL szőnyeg egyenként van csomagolva a könnyű kezelés és tárolás érdekében. A termék a 960163 gyártói kóddal van ellátva. A kék színű Schildkröt Fitness Mat XL több, mint egy szőnyeg; ez a szín, a kényelem és a tartósság egyetlen keverékében, amely minden lábnyújtást, minden jógapózt, minden fitneszcélt támogat. Lépjen a Schildkröt Fitness Mat XL szőnyegre, és fokozza edzésprogramját.

Termék szám: ST79745
Csomagolás (darabszám): 1
Termékkód: 960163
Szín: Kék
A megrendelésed egy uniós bejegyzett társaság nevében helyezed el, így a boltunkban a megrendelés árai ÁFA nélkül jelennek meg. A megrendelés leadása után kapott számlán 0% -os ÁFÁ lesz feltüntetve az árukra.