Ingyenes kiszállítás 51199 Ft  felett
Ingyenes kiszállítás 51199 Ft felett
Visszatérítés 30 nap
Visszatérítés 30 nap
Több mint 17000 termék
Több mint 17000 termék

Gyakorló kerekek Pro's Pro Flat Speed Ring 60 cm - Zöld

2 740 Ft
Gyártói kód: V242
Vásárolj és spórolj a
Hűségprogrammal
Csomagfeladás: 72 órán belül
Elérhető mennyiség:
4+ db

Pro's Pro Flat Speed Ring 60 cm - Zöld

2 740 Ft Pro's Pro Flat Speed Ring 60 cm - Zöld
    ST70744
Páratlan rugalmasság és végtelen edzési lehetőség The Pro's Pro Flat Speed Ring 60 cm - Zöld...több

Páratlan rugalmasság és végtelen edzési lehetőség

The Pro's Pro Flat Speed Ring 60 cm - Zöld

Fokozza fizikai edzésprogramját a Pro's Pro Flat Speed Ringgel. Ez a prémium minőségű fitneszkiegészítő az edzéseszközeid tökéletes kiegészítője, amely sokoldalúságot, hatékonyságot és újszerű megközelítést biztosít a hagyományos edzésprogramokhoz. Ez az elegáns, 60 cm átmérőjű, merész, magával ragadó zöld színű edzőgyűrű felgyorsítja a funkcionális edzéseket, a mobilitási gyakorlatokat és az állóképességi gyakorlatokat. Akár tapasztalt sportoló vagy fitneszrajongó vagy, a Pro's Pro Flat Speed Ring számtalan lehetőséget kínál a csavarodásra, forgásra, ugrásra és a fitneszút formálására.

Főbb jellemzők és előnyök

Példátlan sokoldalúság

Lapos kialakításának köszönhetően ez a gyűrű hihetetlen keverési és illesztési lehetőségeket kínál más edzőeszközökkel. Használja innovatív hulahoppkarikaként, vagy építse be a core vagy körkörös edzésbe. A lehetőségek tárháza végtelen.

Kiváló minőségű kialakítás

Ez a gyűrű strapabíró és nagy teherbírású kialakítással készült, hogy kibírja a szigorú edzéseket. A 60 cm-es átmérője könnyű kezelhetőséget és számtalan edzéslehetőséget ígér.

Szemet gyönyörködtető esztétika

Élénkítse edzéskörnyezetét a Pro's Pro Flat Speed Ring frissítő zöld színével. Amellett, hogy nélkülözhetetlen fitneszeszköz, élénk kiegészítője is az edzőtermi felszerelésének.

Építsen változatos edzésportfóliót

A Pro's Pro Flat Speed Ring a rugalmasság, a mozgékonyság, a gyorsaság és a koordináció optimalizálására van kifinomulva. Függetlenül a fittségi szinttől, ennek a gyűrűnek az alkalmazkodóképessége lehetővé teszi, hogy személyre szabott, változatos és szórakoztató edzéseket alakítson ki.

Gyártói kód: V242

Bízzon a Pro's Pro hitelességében, és hagyja, hogy a zöld Flat Speed Ring forradalmasítsa fitneszedzéseit. Növelje teljesítményét és határozza újra mozgékonyságát, miközben színesebbé teszi edzésprogramját ezzel az izgalmas és felbecsülhetetlen értékű fitneszeszközzel!

Termék szám: ST70744
Termékkód: V242
Szín: Zöld
A megrendelésed egy uniós bejegyzett társaság nevében helyezed el, így a boltunkban a megrendelés árai ÁFA nélkül jelennek meg. A megrendelés leadása után kapott számlán 0% -os ÁFÁ lesz feltüntetve az árukra.