Ingyenes kiszállítás 51199 Ft  felett
Ingyenes kiszállítás 51199 Ft felett
Visszatérítés 30 nap
Visszatérítés 30 nap
Több mint 17000 termék
Több mint 17000 termék

Gyakorló kerekek Pro's Pro Flat Speed Ring 50 cm - Kék

2 740 Ft
Gyártói kód: V241
Vásárolj és spórolj a
Hűségprogrammal
Csomagfeladás: 72 órán belül
Elérhető mennyiség:
4+ db

Pro's Pro Flat Speed Ring 50 cm - Kék

2 740 Ft Pro's Pro Flat Speed Ring 50 cm - Kék
    ST70742
Pro's Pro Flat Speed Ring 50 cm - kék Készülj fel arra, hogy a Pro's Pro Flat Speed Ring 50 cm...több

Pro's Pro Flat Speed Ring 50 cm - kék

Készülj fel arra, hogy a Pro's Pro Flat Speed Ring 50 cm átmérőjű gyűrűvel növeld a mozgékonyságodat, a gyorsaságodat és a lábmunkádat a teniszmeccsek során. Az egyik vezető felszerelésgyártótól származó lenyűgöző kialakítás pontosan megfelel a tapasztalt teniszezők nagy teljesítményű követelményeinek. Az élénk kék színben készült edzéssegédeszköz esztétikailag éppoly tetszetős, mint funkcionálisan.

Egyedülálló formatervezés és funkcionalitás

A Pro's Pro Flat Speed Ring zseniálisan úgy lett megtervezve, hogy kettős célt szolgáljon. Ha a teniszpályán a mozgékonyságodat vagy a gyorsaságodat szeretnéd javítani, használd ezt az eszközt a gyakorlógyakorlatok beállításához. Alternatív megoldásként használhatja hulahoppkarikaként egy szórakoztató, intenzív edzéshez. Ez az 50 cm átmérőjű gyűrű zökkenőmentesen integrálható más edzőeszközökkel, hogy változatosabbá tegye edzésprogramját.

Esztétika és tartósság

A vonzó kék árnyalatban érkező Pro's Pro Flat Speed Ringet nehéz eltéveszteni a pályán. Amellett, hogy vizuálisan feltűnő, magas szintű tartósságot is garantál. A kopásnak ellenállóan gyártott Pro's Pro lapos gyorsgyűrű ideális a rendszeres, intenzív edzésekhez.

Termék szám: ST70742
Termékkód: V241
Szín: Kék
A megrendelésed egy uniós bejegyzett társaság nevében helyezed el, így a boltunkban a megrendelés árai ÁFA nélkül jelennek meg. A megrendelés leadása után kapott számlán 0% -os ÁFÁ lesz feltüntetve az árukra.