Ingyenes kiszállítás 51199 Ft  felett
Ingyenes kiszállítás 51199 Ft felett
Visszatérítés 30 nap
Visszatérítés 30 nap
Több mint 17000 termék
Több mint 17000 termék

Tréning akadály Pro's Pro Flat hurdle Quick 6 - Zöld

3 300 Ft
Gyártói kód: V124
Vásárolj és spórolj a
Hűségprogrammal
Csomagfeladás: 72 órán belül
Elérhető mennyiség:
4+ db

Pro's Pro Flat hurdle Quick 6 - Zöld

3 300 Ft Pro's Pro Flat hurdle Quick 6 - Zöld
    ST71339
Pro's Pro Flat Hurdle Quick 6 - zöld Emeld az atlétikai edzésedet a következő szintre a Pro's...több

Pro's Pro Flat Hurdle Quick 6 - zöld

Emeld az atlétikai edzésedet a következő szintre a Pro's Pro Flat Hurdle Quick 6 segítségével. Kifejezetten a gyorsaság, a mozgékonyság és a koordináció fokozására tervezték, ez a dinamikus edzőeszköz minden olyan sportoló számára elengedhetetlen, aki javítani szeretné teljesítményét a pályán.

A termékről

Az élénk zöld színnel büszkélkedő Pro's Pro Flat Hurdle Quick 6 rengeteg teljesítménynövelő funkciót tartalmaz. Lehetővé teszi a sportolók számára, hogy különféle gyakorlatokat és gyakorlatokat hajtsanak végre, amelyek célja a mozgékonyság és a lábmunka javítása. Ideális bármilyen felületen történő felhasználásra, kezdő és haladó sportolóknak egyaránt megfelel, utat nyitva edzésprogramjuk optimalizálásához.

Fokozza a mozgékonyságot és a gyorsaságot

A Pro's Pro Flat Hurdle Quick 6 nem csupán egy akadály; ez egy eszköz a robbanékonyság, a gyorsaság és a jobb lábmunka fejlesztéséhez. Úgy tervezték, hogy segítse a sportolókat a gyors ugrásban, segíti az edzések intenzívebbé tételét és az edzések produktívabbá tételét, így segítve a jobb teljesítménykibocsátás elérését.

Kiváló minőségű konstrukció a tartósság érdekében

A kiváló anyagokból készült Pro's Pro Flat Hurdle Quick 6 biztosítja a tartósságot és a stabilitást. A lapos kialakítás megakadályozza az akadály megbotlását, növelve a biztonságot az erőteljes edzések során. Arról nem is beszélve, hogy a ragyogó zöld szín élénkséget kölcsönöz az edzéseknek, miközben maximális láthatóságot biztosít a gyakorlatok során.

Gyártói részletek

A Pro's Pro Flat Hurdle Quick 6 a Pro's Pro neves sportfelszerelés márka által gyártott, V124-es gyártói kóddal azonosítható. A kiváló minőségű, teljesítményközpontú árucikkeiről ismert Pro's Pro ezzel a termékkel ismét bebizonyítja, hogy tökéletesen felkészült a csúcsminőségű edzőeszközök gyártásában. Frissítse fel edzéseit, fokozza teljesítményét, és érje el atlétikai potenciáljának csúcsát a Pro's Pro Flat Hurdle Quick 6 - Green segítségével. Ez nem csak egy edzéseszköz, hanem egy olyan eszköz, amellyel biztosíthatod, hogy mindig a legjobb formádat hozd!

Termék szám: ST71339
Termékkód: V124
Szín: Zöld
A megrendelésed egy uniós bejegyzett társaság nevében helyezed el, így a boltunkban a megrendelés árai ÁFA nélkül jelennek meg. A megrendelés leadása után kapott számlán 0% -os ÁFÁ lesz feltüntetve az árukra.