Ingyenes kiszállítás 51199 Ft  felett
Ingyenes kiszállítás 51199 Ft felett
Visszatérítés 30 nap
Visszatérítés 30 nap
Több mint 17000 termék
Több mint 17000 termék

Gyakorló szőnyeg Adidas Fitness Mat - red

Utolsó ár: 11 810 Ft
Ez a termék jelenleg nem érhető el, de a következők érdeklehetnek:
13 650 Ft

Az ajánlott fogyasztói ár

Végső ár: 11 810 Ft Megtakarítás 13 %
Gyártói kód: ADMT-11014RD
Vásárolj és spórolj a
Hűségprogrammal
A termék nem érhető el
Ez a termék jelenleg nem érhető el, de a következők érdeklehetnek:
NEKED KIVÁLASZTVA
11 810 Ft Adidas Fitness Mat - red
    ST74194
Adidas fitnesz szőnyeg - piros: Tökéletes az edzéshez Az Adidas Fitness Mat élénk piros...több

Adidas fitnesz szőnyeg - piros: Tökéletes az edzéshez

Az Adidas Fitness Mat élénk piros színben kiváló választás mindenféle jógagyakorlathoz, pilates-edzéshez és egyéb fitneszedzéshez. A legmagasabb minőségű anyagokból készült fitneszszőnyeg nemcsak funkcionális, hanem tartós, kényelmes és jól megtervezett is, hogy hosszú ideig használható legyen.

Páratlan kényelem és tartósság

Az Ön fitneszútja olyan szőnyeget érdemel, amely nem köt kompromisszumot a kényelem és a tartósság terén. Az Adidas fitneszszőnyegünk hatékony talajszigeteléssel büszkélkedhet, amely növeli a kényelmet, és megvédi a testét a durva hideg felszíntől edzés közben. A szőnyeg tartós felépítése biztosítja, hogy ellenálljon a szigorú napi használatnak, így ideális választás a fitnesz szerelmeseinek.

Optimális méretek minden igényt kielégítően

Akár jóga közben nyújtózkodsz, akár a Pilatesben végzed a százasokat, vagy a szokásos edzésrutinodat végzed, az Adidas fitneszszőnyeg bőséges helyet kínál a szabad mozgáshoz. A 173 cm x 61 cm-es méretével és 7 mm-es vastagságával biztosítja a megfelelő egyensúlyt a hely és a vastagság között, amelyre szükséged van a kényelmes és biztonságos edzéshez.

Szemet gyönyörködtető dizájn

Ki mondta, hogy a fitneszszőnyegednek unalmasnak kell lennie? Az Adidas fitneszszőnyegünk feltűnő piros színben pompázik, ami energikus színfoltot ad az edzésekhez. Tűnjön ki a fitneszórán, vagy egyszerűen csak dobja fel otthoni edzőterét ezzel az egyedi kialakítású szőnyeggel. Összefoglalva, az Adidas Fitness Mat piros színű szőnyeg praktikus, tartós és vizuálisan vonzó kiegészítője bármely edzésrendszernek. Hatékony szigetelésével, ideális méreteivel és feltűnő színével több mint egy szőnyeg, ez egy fitneszpartner, amely támogatja a fitnesz utadat. Megjegyzés: a szőnyeg tényleges színe a fotózás során használt fényhatások és az eltérő monitorbeállítások miatt kissé eltérhet a megjelenített képtől.

Termék szám: ST74194
Fő szín: piros
Termékkód: ADMT-11014RD
A megrendelésed egy uniós bejegyzett társaság nevében helyezed el, így a boltunkban a megrendelés árai ÁFA nélkül jelennek meg. A megrendelés leadása után kapott számlán 0% -os ÁFÁ lesz feltüntetve az árukra.