Ingyenes kiszállítás 51199 Ft  felett
Ingyenes kiszállítás 51199 Ft felett
Visszatérítés 30 nap
Visszatérítés 30 nap
Több mint 17000 termék
Több mint 17000 termék

Gyakorló kerekek Adidas AB Wheel

Utolsó ár: 7 080 Ft
Ez a termék jelenleg nem érhető el, de a következők érdeklehetnek:
8 150 Ft

Az ajánlott fogyasztói ár

Végső ár: 7 080 Ft Megtakarítás 13 %
Gyártói kód: ADAC-11404
Vásárolj és spórolj a
Hűségprogrammal
A termék nem érhető el
Ez a termék jelenleg nem érhető el, de a következők érdeklehetnek:
NEKED KIVÁLASZTVA
ÚJ
Medicin labda Toolz Medicine Ball 2kg

Medicin labda
Toolz Medicine Ball 2kg

9 620 Ft
9 340 Ft
Megtakarítás 3%
ÚJ
Gyakorló kerekek Toolz Agility Ring 12P Set
Gyakorló kerekek Toolz Agility Ring 12P Set

Gyakorló kerekek
Toolz Agility Ring 12P Set

8 700 Ft
7 450 Ft
Megtakarítás 14%
ÚJ
 Nerf Vortex Aero Howler - yellow

 
Nerf Vortex Aero Howler - yellow

10 990 Ft
9 340 Ft
Megtakarítás 15%
7 080 Ft Adidas AB Wheel
    ST74172
Adidas AB kerék: Növelje a fitneszjátékát Fokozza fitneszprogramját az Adidas AB Wheel...több

Adidas AB kerék: Növelje a fitneszjátékát

Fokozza fitneszprogramját az Adidas AB Wheel segítségével, amelyet aprólékosan úgy terveztek, hogy megfeleljen a különböző edzési igényeknek. Élvezze az intenzív edzés erejét, amely hatékonyan célozza meg karjait, vállát, hasizmait, combját, farizmait és hátizmait. A mélyfekete szín merész és tapintható vonzerőt kölcsönöz a terméknek, amely illik a dinamikus edzéskörülményekhez.

Minőség és tartósság

Az ADAC-11404 gyártói kóddal díszített Adidas AB Wheel a páratlan építési minőségről tesz tanúbizonyságot. A csúcsminőségű anyagokat és a kiváló kézműves munkát egyesítve ez az edzéseszköz tömören megtestesíti a nagy tartósságot, amely hosszú ideig képes ellenállni az extrém edzéseknek. Tapasztalja meg a megbízható edzésrutint egy olyan eszközzel, amely nem köt kompromisszumot a minőség terén.

Ergonómia és funkcionalitás

Az AB Wheel-t úgy terveztük, hogy szem előtt tartsuk az Ön megerőltetésmentes és produktív edzéseit. A csúszásgátló fogantyúk nagyvonalúan habszivaccsal vannak párnázva, így még a legmegerőltetőbb edzések során is erős fogást biztosítanak. Maga a kerék is csúszásgátló anyaggal van burkolva a robusztus és biztonságos edzésprogram érdekében. Vegye fel tehát fitneszfelszerelését, és készüljön fel arra, hogy lenyűgözze a magas funkcionalitás és kényelem, amit ez a mesés edzőeszköz nyújt.

Sokoldalú edzőtárs

Az Adidas AB Wheel nem csupán egy edzőeszköz; ez egy sokoldalú társ, amely segít a fittség megőrzésében, akár otthon, akár az edzőteremben. Kompakt kialakítása lehetővé teszi a könnyű hordozhatóságot és a kényelmes tárolást, így bárhová magaddal viheted a fitneszprogramodat. Alakítsd át tehát edzésedet ezzel a hihetetlen kerékkel, és hozd ki magadból a fitneszrajongót!

Fogadd el az Adidas AB Wheel-t fitneszutadon, hogy learathasd a minőség, a kényelem és a hatékonyság egyensúlyát biztosító edzés gyümölcseit.

Termék szám: ST74172
Fő szín: fekete
Termékkód: ADAC-11404
A megrendelésed egy uniós bejegyzett társaság nevében helyezed el, így a boltunkban a megrendelés árai ÁFA nélkül jelennek meg. A megrendelés leadása után kapott számlán 0% -os ÁFÁ lesz feltüntetve az árukra.